- 07 Nov 2005, 11:46
Novi Sad je lep grad i ne može se uporedjivati sa Beogradom, ni po veli?ini ni po broju stanovnika. I Beograd je lep grad.
Što se no?nih izlazaka ti?e, ako imaš adekvatno društvo i ako nisi cepidlaka, proveš?eš se odli?no gde god da si, pa i medju klincima koji preplavljuju diskoteke, što je i nekako logi?no da ih oni pose?uju.
A zašto ne kriviti ve?inu koji su se doselili i u Beograd i u Novi Sad za pad mnogo ?ega lepog u istima. To je tako prosto logi?no, jer nemaju isti odnos prema novoj sredini kao što su imali prema sredini iz koje su došli... Retko ko ?e taj svoj novi grad doživljavati kao SVOJ i mislim da je u tome veliki problem...
Ali to sam samo ja i moje mišljenje, što ne zna?i da je zaista tako.
Dosta od mene na ovoj temi.
Originally posted by ciceronBouže ?ove?e koliko si ti nadrndan!
Jao ljudi kako ste jadni! Opet su vam svi drugi krivi samo ne vi sami: i oni sto su dosli iz Bosne, i oni sto su dosli iz Hrvatske, i Crnogorci i radikali i Milosevic...ma svi su krivi sto je Novi Sad (p)ostao selo samo vi niste. I najtuznije vam je sto ne mozete vise da "slusate" dzez i sto nema vise Tisme. Jao, rasplakacu se.
Prosto ne znam kako cu bez tih "duhovnih" vrednosti koje "cine coveka".
U vasim postovima ima toliko snobizma da niste toga ni svesni. A tek malogradjanstine, da ne pricam...
Kako mozete da kazete da za jedan grad nije bitan broj bazena i diskoteka??? I koja je to najveca diskoteka koju spominjete? Nesto bas Paradizo i nije ogroman a i pocesto ne radi (radi svega par meseci u godini i tu dolaze samo deca).
A sto se tice kafica, samo se vi zavucite u rupe tipa "Izba" i Prostor" i i ne izlazite. Tu u tom dimu i knjigama vam je najlepse sa moljcima pa tu negujte duh starog Novog Sada i pevusite dzez i bluz dok prelistavate kakvu prasnjavu Tisminu knjigu.
Bljak.
Novi Sad je lep grad i ne može se uporedjivati sa Beogradom, ni po veli?ini ni po broju stanovnika. I Beograd je lep grad.
Što se no?nih izlazaka ti?e, ako imaš adekvatno društvo i ako nisi cepidlaka, proveš?eš se odli?no gde god da si, pa i medju klincima koji preplavljuju diskoteke, što je i nekako logi?no da ih oni pose?uju.
A zašto ne kriviti ve?inu koji su se doselili i u Beograd i u Novi Sad za pad mnogo ?ega lepog u istima. To je tako prosto logi?no, jer nemaju isti odnos prema novoj sredini kao što su imali prema sredini iz koje su došli... Retko ko ?e taj svoj novi grad doživljavati kao SVOJ i mislim da je u tome veliki problem...
Ali to sam samo ja i moje mišljenje, što ne zna?i da je zaista tako.
Dosta od mene na ovoj temi.