Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By fazza
Kako je javila agencija Beta, grupa privatnih kompanija i poslovnih ljudi, medju kojima je i bivsi potpredsednik Savezne vlade Danko Djunic, najavila je zajednicko ucesce na konkursu za dozvolu za emitovanje TV programa u Srbiji na nacionalnom nivou.
Ekonosmki isntitut, ITM grupa, Deksin film, Tak vizn, Media plus i Tehno Progres iz Beograda, kao i Hemofarm iz Vrsca, Metalac iz G. Milanovca i Dunjic, odlucili su da formiraju TV Avala kao drustvo sa ogranicenom odgovornoscu i ucestvuju na konkursu za nacionalnu TV u Srbiji.
Korisnikov avatar
By nEne
...iskreno se nadam da ce RATEL dati licencu RTL-u ili Murdocku (ako je istina da konkurisu) pre nego televiziji Avala... takodje se nadam da BK Telekom nece dobiti nacionalnu frekvenciju....

ali ko sam ja da se nadam :evilwait:
Korisnikov avatar
By KiWi
Voleo bih da sve televizije koje konkurišu dobiju dozvole. Vreme, kvalitet, svežina televizija i dubokoumnost publike odradi?e ostalo.
By fazza
Originally posted by demian
...iskreno se nadam da ce RATEL dati licencu RTL-u ili Murdocku (ako je istina da konkurisu) pre nego televiziji Avala... takodje se nadam da BK Telekom nece dobiti nacionalnu frekvenciju....

ali ko sam ja da se nadam :evilwait:
Bolje Murdock-u. :D

U Hrvatskoj se toliko prichalo o privatizaciji njihovog treceg programa koji je
kupio RTL i na kraju se ispostavilo da je kanal josh gori neg' shto je bio. :)
Sad chujem da jopet menjaju glodura...:pop:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!