Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Dakle, Ana do cetvrtfinala bi trebalo da se proseta a tamo bi trebalo da je saceka ('celice pajz sad) Dementijeva.

Jelena je takodje slobodna u prvom kolu ali vec posle drugog (hmmm) ceka je za dranje Martina Hingis. Bice to jedna velika:predaja:
Korisnikov avatar
By Oziris
Go Martina, go!!! Go Ana go!!! Fu.k Elena & Jelena!
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Kupper
Dakle, Ana do cetvrtfinala bi trebalo da se proseta a tamo bi trebalo da je saceka ('celice pajz sad) Dementijeva.

Jelena je takodje slobodna u prvom kolu ali vec posle drugog (hmmm) ceka je za dranje Martina Hingis. Bice to jedna velika:predaja:
e pa ako ne prodje drugo kolo treba da se :rafal:
jer u drugom kolu je ceka pobednica meca, pazi sad, BAMER-ZHENG:puzzle:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by brotherxxx

A da li bi se grdno zacudio da ispadne u drugom? Ne bi, na zalost.
Korisnikov avatar
By broX

A da li bi se grdno zacudio da ispadne u drugom? Ne bi, na zalost.
naravno da ne,yacudicu se ako prodje, jer to ce joj biti jedan od najvecih uspeha ove sezone:down:
rvi dan aktivnosti na terenima Teniske bašte u Indijan Velsu je bio dosta aktivan za tenisere iz Srbije i Crne Gore. Janko Tipsarevi? je glatko pobedio Kanaðanina Nimajera 6:2 6:1, dok je Nenad Zimonji?, naš dubl-eskpert, u zagrevanju za takmi?enje u parovima izgubio kvalifikacioni me? u pojedina?noj konkurenciji protiv ?ileanca Kapdevila 1:6 3:6.

Zimonji?ev poraz nije nikakvo posebno razo?arenje, jer je on ušao u kvalifikacije singla na Indijan Velsu - jednom od šest najve?ih teniskih turnira na svetu - sa posebnom pozivnicom i isklju?ivo da bi se što bolje pripremio za iskušenja koja ga o?ekuju slede?e nedelje zajedno sa Fabrisom Santorom, njegovim dubl partnerom.

Tipsarevi? je, s druge strane, veoma dobro odigrao svoj prvi me? u kalifornijskoj pustinji. Bez ve?ih problema je savladao protivnika i sutra ga o?ekuje finalni me? kvalifikacija protiv doma?eg igra?a, Majka Rasela. Janko se ?ini u veoma dobroj formi i ne bi trebalo da se ima problema da se plasira u glavni žreb. U njemu se, od naših tenisera, ve? nalaze Novak Ðokovi? i Boris Pašanski.

Popularni Nole je imao dosta sre?e u glavnom žrebu, s obzirom da, uprkos tome što nije nosilac na ovom jakom turniru, u prvom kolu igra protiv jednog od pobednika iz kvalifikacija, a, ako trijumfuje u tom me?u, Ðokovi?u sledi me? protiv Huana Antonija ?ele, koji se nalazi u silaznoj putanji njegove igra?ke karijere.

Pašanski se, nažalost, ne može pohvaliti previše povoljnom žrebu. Ve? na prvom koraku ga o?ekuje neugodni Nemac Rajner Šuteler, a, ako presko?i tu stepenicu, nabasa?e na sjajnog Australijanca Lejtona Hjuita.
Slika
Ðokovi? i Pašanski ?e iza?i na teren Teniske bašte u Indijan Velsu tek u petak, dok je naš jedini predstavnik u programu predviðenom za ?etvrtak ostao Janko Tipsarevi? u finalu kvalifikacija.
Janko je ekskluzivno za Sportsku centralu dao kratku izjavu u zajedni?kom restoranu za medije i igra?e, što je jedna od osobenosti ovog velikog turnira.

- Sviða mi se ovde u Indijan Velsu, kaže Tipsarevi? posle svog prvog zvani?nog me?a u kalifornijskoj pustinji. - Vreme je jako lepo, toplo, a nema puno vlage i uslovi su odli?ni za igru. U vezi njegovog današnjeg me?a, Tipsarevi? nije imao mnogo šta da doda nakon ubedljive pobede nad nejakim protivnikom.

- Odgovara mi i ova podloga, dosta je spora... Nisam imao nimalo problema sa današnjim protivnikom, sada je glavni cilj da uðem u žreb. Protiv Rasela nisam igrao, ali sam optimista pred sutrašnji susret sa njim.

Što se ženskog žreba ti?e, na turniru ?e u?estvovati dve naše najbolje igra?ice - Ana Ivanovi? i Jelena Jankovi?. Obe su slobodne u prvom kolu, s obzirom na to da su osmi, odnosno petnaesti nosilac na turniru. Ani bi prva ozbiljnija prepreka trebala da bude Amerikanka Ejmi Frejzer, dok Jelenu, ako proðe drugo kolo, o?ekuje mogu?i duel protiv Martine Hingis, koja se sigurnim korakom vra?a u vrh ženskog tenisa.

Sa Anom smo se prijatno proveli tokom današnjeg ekskluzivnog intervjua, koji ?ete imati prilike sutra da pro?itate i poslušate na našim stranicama za ?lanove.

Izvor: Sportska Centrala.
Korisnikov avatar
By broX
konacno i Pasanski na nekom vecem turniru :klap:
da vidimo sad koliko moze:evilwait:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pored Borisa Pašanskog i Novaka Ðokovi?a Srbija i Crna Gore ?e imati i tre?eg tenisera u glavnom žrebu ATP turnira koji se za nagradni fond od 2.7 miliona dolara održava u Indijan Velsu.

Janko Tipsarevi? je u iscrpljuju?em me?u koji je trajao dva sata i 15 minuta, savladao Amerikanca Majkla Rasela sa 2:1, po setovima 1:6, 6:3, 7:5.

Loš po?etak i ubedljivo izgubljen prvi set nisu obeshrabrili Tipsarevi?a, koji se brzo vratio u igru i rešio drugi set u svoju korist. U tre?em setu oba tenisera su osvajala gemove na svoj servis do rezultata 5:5, kada Tipsarevi? pravi brejk, ali ni to nije bio kraj drame. Naš teniser je servirao za pobedu, do koje je i došao, ali iskoristivši tek tre?u me? loptu.
By Gost
Mene isto interesuje koji ?e prvi da
us*re kao i kako ?e Pašanski da igra sa
kvalitetnijim protivnicima. I naravno to dal' ?e
i kada Jankovi?ka pro?i drugo kolo.
Korisnikov avatar
By Kupper
Tisparevic prosao jos jedno kolo u kvalifijacijama. Jeeeej....
Korisnikov avatar
By spliff
vecheras ima dosta mecheva u kojima uchestvuju nashi.... ima li neki prenos na eurosportu?
Korisnikov avatar
By broX
Jelena Jankovic gubi od BAMER 7:5, 5:3 :evil:
Korisnikov avatar
By broX
i naravno izgubila je 7:5,6:4, nista novo
Ana igra sutra
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Znaci Jankovicka..... :invalid: :pop:
Pa mislim vise ne navijam za nju. Sta? Zaboravila kako se igra tenis?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa ne znam sta se desava. Gubi od najgorih autsajderki. :wtf:
Korisnikov avatar
By broX
Zaljubila se devojka! ali nema veze tu je nama nasa Ana i ovi decaci :sw:
By Gost
Originally posted by ZvezdasBG
Znaci Jankovicka..... :invalid: :pop:
Pa mislim vise ne navijam za nju. Sta? Zaboravila kako se igra tenis?

Da bi se nešto zaboravilo potrebno ga je
nekada znati.
Btw- devojka u 2006. ima jednu pobedu. Toliko
o njoj kao teniserki.
Ja imam neki ose?aj da ?e i Ana da proðe loše.
?ekam mušku decu da vidim kako ?e da igraju, i to
Tipsarevi? protiv Ljubi?i?a a Pašanski (ako proðe u 2. kolo,
a trebalo bi) protiv Hjuita, što mislim da bi bilo šteta ako ne
budu prenosili na Eurosportu.
Korisnikov avatar
By Kupper
Mislim da nema, mozda na dvojci. Ovi dani su rezervisani za zavrsetak svoh mogucih zimskih sportova (sto me raduje vise nego tenis), malo za fudbal i naravno biciklizam - Nica-Pariz.
Korisnikov avatar
By broX
Pashanski-Schuetler 5:6 (30:40)-rain stopped play
Korisnikov avatar
By broX
Djokovic ispao, a ovi ostali ni ne igraju, izgleda kisa lije:cekam:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ovo je bas maler. Prvi poen u nastavku na njegov servis.....i mora da ga dobije.
Korisnikov avatar
By broX
Ovo je bas maler. Prvi poen u nastavku na njegov servis.....i mora da ga dobije.
kako su krenuli niko od nasih nece proci to drugo kolo
ne znam kad igra Ana,ne mogu nigde da pronadjem, da ne znas ti mozda?
Korisnikov avatar
By spliff
ana je proshla drugo kolo

(8)A Ivanovic (SCG) d S Bremond (FRA) 63 62
Korisnikov avatar
By spliff
janko igra protiv ljubichicca kasnije...

:fige:
Korisnikov avatar
By spliff
ispao je i boris...

spala knjiga na dva slova...

valjda cce ana neshto da uradi ovaj put :fige: ako se ne varam proshle godine je igrala u 1/4 finalu :puzzle:
Korisnikov avatar
By broX
evo i ja sad cuo, konacno neka pobeda :hail:

a ovaj Pashanski kao sto sam i ocekivao, cim je dosao na malo jaci turnir ispao na pocetku :ubise:
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!