Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Imamo temu "Najoriginalniji nick", pa mi je logicno da imamo i suprotnu temu. Je li tako ? Tako je !

Meni su krajnje neoriginalni svi nickovi iz grcke ili rimske mitologije, razni DIONISI i tome slicno.
Neoriginalan mi je i nick ZVEZDASBG.
Mislim, sta to znaci,molim vas ? ZVEZDASBG ! Zaista bledo i neoriginalno.
Tu su zatim i svi ti nickovi sa nastavkom "boy" ili "girl".....
Ma, hajte, molim vas !
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jes bre. Bas sam ja hteo da prijavim svoj nick. :D Dobro bar je unikat i sto je najvaznije nije duplikat. :P
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Daliborka

Mislim, sta to znaci ? Zaista bledo i neoriginalno.
To su oni ljudi koji se deru na utakmicama i koji skandiraju nekim drugim ljudima koji na travnatoj povrsini trce za loptom. Uostalom trebala si da pitas bivseg muza. Mogla si to da ga pitas dok ti je svrsavao medju sise. :smeh:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by ZvezdasBG

Mislim, sta to znaci ? Zaista bledo i neoriginalno.
To su oni ljudi koji se deru na utakmicama i koji skandiraju nekim drugim ljudima koji na travnatoj povrsini trce za loptom. Uostalom trebala si da pitas bivseg muza. Mogla si to da ga pitas dok ti je svrsavao medju sise. :smeh:
Sram te bilo, nevaspitani decace !
:cut:
Korisnikov avatar
By Rei
ParisH. i slichni celebrity inspired nickovi.
Korisnikov avatar
By Mars
Neoriginalni....neoriginalni....

Tesko mi ide. Ma kakav bio nick, posle par postova-jave se slike i asocijacije i on vise nije bitan, ma kalav da je.

Ali, evo.. Citam listu clanova.

Vidim ima registrovan neki BG20. Da li moze neoriginalnije od toga???
Korisnikov avatar
By Mars
Meni su krajnje neoriginalni svi nickovi iz grcke ili rimske mitologije, razni DIONISI i tome slicno.
Teta Daliborka, razmislite o mogucnosti da vam se pomenuti nick ne dopada zbog cinjenice da mozda ne cenite osobu koja stoji iza njega, mozda znate kakav je to covek.

Jer, moj nick takodje moze da se smatra iz te iste grupe (ali i ne mora), a nemate nista protiv njega.
Korisnikov avatar
By djo
ja, bez konkurencije. ko me zna zna i zašto :merlinka:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ok...i ja sam na pocetku imao bzwz nick-WILLGRACE
ali sam obozavao tu seriju..
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Mars
Neoriginalni....neoriginalni....

Tesko mi ide. Ma kakav bio nick, posle par postova-jave se slike i asocijacije i on vise nije bitan, ma kalav da je.

Ali, evo.. Citam listu clanova.

Vidim ima registrovan neki BG20. Da li moze neoriginalnije od toga???
E sad ozbiljno. Ovde se slazem u celini.Mislim nick "BG20"?! Ajd da je na chatu pa i kapiram. Ovde? :doh:
Korisnikov avatar
By bambola
Najneoriginalniji nickovi su oni u kojima je spojeno ime sa pocetnim slovom prezimena...npr.vladadj(nasla ga vec na prvoj strani liste clanova) ili isto tako ime spojeno sa gradom ili drzavom iz koje je clan-markocg...?! Sta reci...BAS SU SE POTRUDILI!:klap:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by bambola
Najneoriginalniji nickovi su oni u kojima je spojeno ime sa pocetnim slovom prezimena...npr.vladadj(nasla ga vec na prvoj strani liste clanova) ili isto tako ime spojeno sa gradom ili drzavom iz koje je clan-markocg...?! Sta reci...BAS SU SE POTRUDILI! :klap:
da :kralj:
Korisnikov avatar
By Hys.
Moj nije originalan, naprotiv:kafa:, ali imam neke razloge koji nisu ocigledni sto ga koristim:lukavi:...ali razmisljam da ga promenim u nesto tipa suptilni kamiondzija, moljac u pokusaju, KaVurma od JucEr, cupavo govance, pevajuca nanulica, TvshUstIklica(taj mi je jedan od fejvorita)-to je par koji mi sad padoshe na pamet..i tako...:mucka:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by devokICA
KaVurma od JucEr,
E ovaj ti je hit! :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Bojandjo, ti si se stvarno potrudio!

Celo jedno slovo preko toga.
Korisnikov avatar
By djo
ššššššš :blush:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by devokICA
Moj nije originalan, naprotiv:kafa:, ali imam neke razloge koji nisu ocigledni sto ga koristim:lukavi:...ali razmisljam da ga promenim u nesto tipa suptilni kamiondzija, moljac u pokusaju, KaVurma od JucEr, cupavo govance, pevajuca nanulica, TvshUstIklica(taj mi je jedan od fejvorita)-to je par koji mi sad padoshe na pamet..i tako... :mucka:
Cupavo govance-tako milo zvuci,cak ti i govance dodje nekako drago i slatko....
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Mars
Teta Daliborka, razmislite o mogucnosti da vam se pomenuti nick ne dopada zbog cinjenice da mozda ne cenite osobu koja stoji iza njega, mozda znate kakav je to covek.

Jer, moj nick takodje moze da se smatra iz te iste grupe (ali i ne mora), a nemate nista protiv njega.
Nemam nista protiv tvog nicka, duso, jer se ti ne nameces na vulgaran nacin, kao onaj DIONIS, koji je invazivan kao neka zarazna bolest. On i njemu slicni su duboko uvereni da isti kao bogovi, a praziluk im iz dupeta viri.

A ovaj fazza mi je bio simpatican, dok nisam saznala da njegov nick treba da ga preporuci kao facu. ( fazza - faca, kao pizza - pica ).
Prvo sam mislila da taj njegov nick ima veze sa strujom, to jest da je lud kao troffazna struja, ali mi je posle on objasnio da je on faca.
Jaka je on faca, kada vredja tetka Daliborku.
:wink:
Korisnikov avatar
By bambola
Cekaj sad Daliborka...ode skroz u off...U stvari vidis da ti se neciji nickovi ne dopadaju samo iz razloga sto ne gotivis njihove korisnike...sto je btw skroz OK-ja imam jedan nick koji MRZIM iz dna duse,uvek mi se zeludac izokrene kad ga vidim...ali da ne mesamo babe i zabe...

Question is-NajNEoriginalniji nick a ne nick(tj.korisnik) koji vas nervira...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pa znas kako, ono sto mi se ne dopada svakako je automatski neoriginalno.
To nije subjektivna procena, vec to prosto proizilazi iz cinjenice da sam ja savrseno originalna.
:yes:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
neam pojma, posmatram u ljudima originalnost, i svi je imaju, bez obzira koliko simply ili komplikovani nikovi zvuchali, oni chine osobe iza njih...
neko ih ima vishe, nekome je dovoljna samo jedna rech,
ali postoji predivan citat " izgovori 100 puta svoje ime naglas i shvaticesh da ti nisi niko"
Korisnikov avatar
By bambola
Pa znas kako, ono sto mi se ne dopada svakako je automatski neoriginalno.
To nije subjektivna procena, vec to prosto proizilazi iz cinjenice da sam ja savrseno originalna.
:yes:

Interesantan vid razmisljanja...i nije tako neverovatan kad se bolje razmisli...
Mislila sam na ono-Dionis-Mars-oba nicka su uzeta iz rimske mitologije,jedan ti je originalan,drugi ne...Tu nema zbora-ili jesu ili nisu(lav)...
Ali potpuno te razumem-kad se meni nesto(neko) ne dopada-uvek ce mi se ciniti dosadan,glup i neoriginalan...A da bi mi se neko dopao-mora da bude originalan i interesantan,tako da kako god okrenes...bulja ti je uvek pozadi.:rock:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pa moj je u pocetku bio neoriginalan...imao je to girl u sebi ...

ti svi sa 'girl', 'boy' .. i imena, nadimci poznatih licnosti su neoriginalni...mislim...ova tema i nije potrebna, jedno je 'najoriginalniji nick' .. razliciti su ukusi ... a vec se zna sta je NEoriginalno :roll: .. pa zar ne?!
By SUNNY B
pa dobro, ajde, moj ima to ozloglaseno "girl" u sebi, ali ne mislim da mi je nick ruzan zbog toga, ili mi barem vecina kaze da simpaticno zvuci..

a sto se neoriginalnih nickova tice - pa uglavnom oni sa "gayboybgdyu2004" ali nista konkretno trenutno....
Korisnikov avatar
By gari
Meni se nekako ne dopada nick "Deni". Zvu?i nekako idiotski, podse?a me na nick "Daliborka" /ne dao Bog da mislim da je to jedna te ista osoba/.He,he...
:crveni: :predsednik: :indijanac:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ok, imam trash nick ali ga vec godinama koristim i sad mi je glupo da ga menjam. postao je znak raspoznavnja:cvetduga:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by colonia_boy
ok, imam trash nick ali ga vec godinama koristim i sad mi je glupo da ga menjam. postao je znak raspoznavnja:cvetduga:
:kiss:
Korisnikov avatar
By colorado
ja bih samo jako voleo da je ovo jedna opusten forum i da niko ne mora da ima nik (a kamoli vise njih), vec jednostavno da se identifikuje licnim imenom...
By Paris
Ako je neciji nick trashyonda je to moj :lol:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by tinkerbell
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!