Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tinkerbell
Kada dodje do kraja, prekida veze...kada vi budete ostavljeni, a niste 'krivi', naravno volite tu osobu...
Da li ste dovoljno jaki da prihvatite to ili pokusavate na sve nacine da ga/je zadrzite ... i to one najgore ... patetika..
Dakle, da li ste spremni da prihvatite da IMA BOLJIH od vas i da ce mu/joj biti bolje sa tom osobom (zbog koje vas je i ostavio/la)

(mala napomena : sve je bilo savrseno (ili ste makar vi mislili da je bilo savrseno), ali on/ona je nasao/la i hoce nekog drugog))

So, da li znate da kazete (prihvatite) : dobro, neka ide...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Svako neka ide tamo gde misli da mu je bolje - to je moja deviza.
Sama sam se rodila, pa mogu sama i da zivim.
Svi ljudi u zivotu su nam prolazni , dodju, budu i odu.
Mada, uvek je prijatno biti zaljubljen i biti sa nekim u vezi.
Kada ljubav prodje i ta osoba ode iz naseg zivota, treba je se sa prijatnoscu secati i okrenuti se novim zivotnim desavanjima.
Korisnikov avatar
By tramp
prihvatam, sta ce mi neka koja me nece kad ima onih koje me hoce :kafa:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by tinkerbell

Dakle, da li ste spremni da prihvatite da IMA BOLJIH od vas i da ce mu/joj biti bolje sa tom osobom (zbog koje vas je i ostavio/la)
hani, hani, to shto te je riba ostavila zbog druge ne znachi da ti nisi najbolja nego da riba ima slepilo kod ochiju :lol:

Shalu na stranu, prekini svaki kontakt (ne mislim da budesh ljuta uvredjena i sl.) nego da kazhes da cete se chuti kad tebe prodje.
Kreni da se shto vishe druzhish, shto manje vremena provodish sama kod kuce, izlasci do kasnih vechernjih sati i slichno, ili josh bolje kreni na neko bavljenje sportom da skrenesh misli + dodjesh kuci mrtva umorna i da te bude briga..

Prve dve-tri nedelje su ti najkritichnije kada ces dramiti i plakati i tada treba da koristish shto vishe tudjih ramena, posle toga (2-3 nedelje) nadji neku i poshteno se odvali od sexa :)

Onda vec krece da bude malo opushtenije i vracash se u normalu i dalje ce to prirodno.. Malo sazaljevash samu sebe, malo flertujesh da si vratish samopouzdanje i izbegavash i dalje kontakt sve dok ne prodje period dekontaminacije od 50% vremena provedenog u vezi.
Ako si emotivna i/ili si imala jacha osecanja nek to bude 75-100%..

Onda cete se chuti, videti i nacices joj 101 manu i bice ti smeshno s kim si bila.
Tada ces, bilo to istina ili ne, pomenuti svoju novu devojku sa kojom ti je super i kako ti ni sa kim nije bilo toliko savrsheno. Neces dobiti reakciju odmah, mozda neces nikada ali ce je biti shto je najbitnije...

Ako je riba na forumu, za ovo poslednje smo busted :)
Prihvatish ali kazhes vratice se a pokazaces joj vrata jer ti tada nece biti stalo...
+ da je primish nazad nikako jer ko ti garantuje da opet nece naci neshto bolje..
O problemima u vezi se pricha pa ma kakav ishod bio a ne saopshtava da su resheni uvodjenjem promenjive Z...
Korisnikov avatar
By tramp
@Uni - odlican savet :klap:
Korisnikov avatar
By bambola
Zavisi od mnogo faktora...desavalo mi se da se blamiram,zivkam i moljakam...a ponekad bi (iako mi je stalo do te osobe) jednostavno batalila celu stvar...Bas po principu-neces-ima ko hoce! Hocu da kazem,isto kao sto ni svaka veza nije ista-tako ni svrsetak iste ne mora uvek podjednako da izgleda...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by unic0rn

Prihvatish ali kazhes vratice se a pokazaces joj vrata jer ti tada nece biti stalo...
+ da je primish nazad nikako jer ko ti garantuje da opet nece naci neshto bolje..
O problemima u vezi se pricha pa ma kakav ishod bio a ne saopshtava da su resheni uvodjenjem promenjive Z...
A vidis, ja sam uvek bila raspolozena da sa mojim bivsim devojkama i ljubavnicama imam instant seks, ako nam se putevi slucajno ponovo ukrste u zivotu. ( Naravno, pod uslovom da u tom momentu nisam zaljubljena i u ozbiljnoj vezi sa nekom novom zenom ).
Samo, problem je u tome sto su neke od mojih bivsih zena tripovale da bismo, posle veze i raskida, trebale da budemo prijateljice i da se druzimo i kafenisemo.
To ja nisam mogla da prihvatim.
Doduse, necu nikada oterati devojku sa mojih vrata, ali cu joj dati do znanja kakav je moj stav po pitanju odnosa posle raskida ljubavne veze.
Kakvo prijateljstvo, kakvo druzenje posle veze ?!?!?! Neobavezni seks posle veze moze, ali samo druzenje ne moze.
:lezkiss: :fuckbed:
By Swanheart
Prihvatam to lako(ili to bar druga stana misli,a kako mi je zaista to samo ja znam)...bilo-proslo...da je valjalo jos bi trajalo a cim se zavrsilo znaci da je tu nesto/neko smetao...i tako...
Korisnikov avatar
By elastica
Naravno da i ja kao i ostali prvih 2,3 nedelje mozda i mesec dana zivkam i moljakam,ali na kraju svakako kazem:dobro,neka ide.Kod mene druzenje posle veze zavisi od nacina na koji je veza prekinuta.Ako je prekinuta lazima i prevarom onda nek mi se ne pojavljuje na oci ostatak zivota,a ako je zavrsena normalnim,civilizovanim razgovorom,mozemo da se druzimo ali bez neobaveznog sexa.E posle svega idem u zivot!Zurke,izlasci,koncerti,"lov".Ni prva,a jos manje poslednja.:rock:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by elastica
Kod mene druzenje posle veze zavisi od nacina na koji je veza prekinuta.Ako je prekinuta lazima i prevarom onda nek mi se ne pojavljuje na oci ostatak zivota,a ako je zavrsena normalnim,civilizovanim razgovorom,mozemo da se druzimo ali bez neobaveznog sexa.
Apsolutno. Ako je veza zavrsena na mucan nacin, najizvesnije je da posle toga nikakav odnos ne dolazi u obzir, ali ako se odnos ipak ponovo uspostavi, onda ja odmah zelim da skidamo gace.
Malo mi je detinjast taj fazon "E , sad smo najbolje drugarice", a do pre mesec ili dva smo se trljale i drazile.
Taj fazon: "Bile smo u vezi, a sada se samo druzimo" mi lici na rezon iz osnovne skole, sa velikog odmora.

No, najbitnije je u zivotu uvek, pa i u odnosima sa bivsim ljubavima, da covek zna sta hoce i da to jasno i glasno saopsti, tako da onda nema sanse da dodje do nekih zabuna.
By Bombina
e sad meni je poznata ta prica
ja vise druzim cetiri godine,a mada nemam vezu
nego sam zaljubiska
bavim ja s sportom,nosim ja sportsko
al nazalost sam imala nekakve mali probleme
nije bas apsalutno,nije nas problem
nego devojaka neumeju da voli,neumeju kako se radi i neume da se ponasa
nije vredno pokusavati,mora ojacati ljubav
ja sam se najacala
videla sam sve na uziva i nisam bila bas jasna
recimo ,ja umem da volim i ljubkati i fenomalnoscu
ja ne kajem nego sam zaljubiska ,koja ja svidjam,al ne znam zasta bas devojke ponekad postaje asex
svasta!
sta ima tu asex,sta ima veze s tim,vazno je normalno zaljubiti se
iznenadit se i kakav osecaj imate,kad misli ta osobu i to mogu sebe imati srecan dan
ja se slazem unicorna,mene boli glava za devojkama
bas je neizvesno
mene jedna kaze ne brigaj za
zaljubljivanje. kada bude trebalo, naicice neka prava :) dotad, lepo spavaj
Korisnikov avatar
By mirth

period dekontaminacije od 50% vremena provedenog u vezi.
Ispade onda da najmanje pola zivota provedes u rebound fazi... E to bi stvarno bilo tuzno... :rida:
Korisnikov avatar
By mirth
Ontopic: neka je, ziv je covek, zajebala se... :prepotentan:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Desilo mi se. Iskreno se samo nadam da me nece jednog dana pozvati i reci u fazonu "zao mi je, bio sam glup bla, bla", jer mislim da cu pobesneti i jebati mu milu majku!
Korisnikov avatar
By d` Winter
Tesko je zaboraviti,posebno ako je bilo sve ok i odjednom puf...
Muci te gde si pogresio/la,a verovatno nije do tebe.
Treba stvari gledati iz perspektive:JA VREDIM VISE.Ona to nije znala da ceni,a ima ko hoce.Dakle prihvatam,naravno postepeno.
U ovom cudnom svetu,ma koliko pricali da ne volimo te igrice,izgleda da ipak vredi da sto si bolji prema nekom on/ona je gori prema tebi i obrnuto :tushe:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hm...
as 1st ja nikog ne molim, nego dostojanstveno gutam suze...
zatim, nikad ne pokusavam da silom izbacim iz sebe bol(sorry Uni, kod mene bi to dovelo do samounistenja:zvezdice: ) vec priustim sebi neko vrijeme totalnog bedaka, posle koga izlazim kao nov..
mada mi uvijek pomogne cinjenica da je taj neko kreten zbog koga se ne treba cimati, kad je vec tako glup da me ostavi.. :narcis:
Korisnikov avatar
By Draco
Desavalo mi se da pravim budalu od sebe, da pijana banjavam, kretenisem se i tako to.. Ok, trazim drugu sansu i sve to <ako kontam u cemu je problem + bonus ako kontam da je u mojoj moci da to promenim>, ali ako i tu naletim na reject, onda se povlacim i trudim se da iskuliram, zaboravim, prevazidjem, prerastem.. Sta god.. I uspevam :) Amin to that!

Iskoristila bih ovu priliku da sve svoje bivse <od kojih za dve pouzdano znam da ne prate forum ali jbg> zamolim da konacno pocnu isto tako da se ponasaju i da prestanu da <ne>posredno trtljaju/misli o meni. Get some lives, u girls!

:hvala:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by CokoladnaBananica
hm...
as 1st ja nikog ne molim, nego dostojanstveno gutam suze...
zatim, nikad ne pokusavam da silom izbacim iz sebe bol(sorry Uni, kod mene bi to dovelo do samounistenja:zvezdice: ) vec priustim sebi neko vrijeme totalnog bedaka, posle koga izlazim kao nov..
mada mi uvijek pomogne cinjenica da je taj neko kreten zbog koga se ne treba cimati, kad je vec tako glup da me ostavi.. :narcis:

To se zove dekontaminacija :pivce:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Hvala svima na odgovorima :)

Posebno unic0rn-u i d`Winter-u

:kiss:
Korisnikov avatar
By Oziris
Prihvatim, naravno... Ne zivkam i ne moljakam, iz prostog razloga sto znam da ako me je ostavila zbog nekog drugog, nece pristati na come-back-to-me poglede i govor. Uostalom, uvek ubedim sebe da je tako moralo da bude, da je tako najbolje za obe i da definitivno nismo bile jedna za drugu...
Korisnikov avatar
By Skyen
ne okreci se shinko, vec u rovove, svi u brda ;)

jbg nije lako, but jbg tako je.
ne verujem u manipulacije, nema efekta ili ima, ali kratkotrajnog. i sto kaze vec legendarna Natasha: eeeee, nista mi ne mozes na silu.
kao sto ti imas pravo da biras i izabrala si nju/njega, tako i ta osoba ima pravo da bira i bude izabrana. mozda je tebi sve bilo savrseno, ali njoj izgleda nije. kada prestane laganje (sebe) onda se obicno desi nesto tipa: sta joj bi, kada nam je super bilo. pa nije vam bilo super, bilo je tebi super, a ona je ispala piiiip sto je lagala i sebe i tebe.
na kraju, osoba ima pravo da se predomisli.

ma sta znam, ja pustim da odu ili redefinisem odnos ili ja odem, u brda shinko
By SUNNY B
pa evo ovako. vrlo je jednostavno. cak je VRLO JEDNOSTAVNO. ako me sutne i najhladnijim mogucim tonom kaze da se "odlepim" i nastavim dalje i da nema NIKAKVE sanse za povracaj - onda se stvarno odlepim i nastavim dalje.

no, problem je u tome sto su se desavale i drugacije "akcije", npr. ona raskine, kaze kako "to vise tako ne moze"..bla bla bla..., ja patim, cvilim i sve ostalo sto ide uz to i sve bi bilo ok da urade ono sto i one gorepomenute ali one i dalje direktno ili indirektno jos dugo nastavljaju da me "cackaju", i rade mnoge druge stvari koje mi (znaci MENI) realno ili nerealno ulivaju nadu. to je vec veliki problem jer mi samo produzava agoniju i pravi mi haos od zivota. recimo, izgubila sam citavu jednu godinu zivota, ali bukvalno BACILA , na svim aspektima, dok se konacno nisam urazumila. naravno da je posle toga bilo bolje i sve je krenulo iznova...

fala bogu, dovedoh se pameti.... :hail: :wink:

tinki, jel ti ikako pomogoh?
By Bombina
uh sunny odlepila si sve i kad ti neslusas na mene i cat
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by tinkerbell
Kada dodje do kraja, prekida veze...kada vi budete ostavljeni, a niste 'krivi', naravno volite tu osobu...
Da li ste dovoljno jaki da prihvatite to ili pokusavate na sve nacine da ga/je zadrzite ... i to one najgore ... patetika..

(mala napomena : sve je bilo savrseno (ili ste makar vi mislili da je bilo savrseno), ali on/ona je nasao/la i hoce nekog drugog))

Hm. Možda ?e zvu?ati prepotentno, ali nikada mi se nije desilo. Nikada nije bilo toliko savršeno, da ne primetim šta se sprema, tj kada je bilo savršeno, bilo je savršeno i kraj nije došao u tom trenutku. Uvek je bilo: ili ja raskinem jer prestanem da ose?am isto (jer, možda, naleti neko drugi...), ili prestanem da ose?am, pa pravim sranja dok ne dobijem šut kartu.

E sad... Desilo se da kad kona?no popijem taj crveni karton (koji sam i sama želela!), krenem da razmišljam u stilu "ma, šta on/ona misli da je... ne može to tako sa mnom". Ili se ubeda?im jer sam single sada i kontam da nailaze trenuci koje sam provodila sa tom osobom, a sada sam sama tada... (?ista navika.) E onda kao moljakam i pla?em i tako... Ali nisu to neke veeelike, pateti?ne stvari. Naime, ?ak budem vrlo neprijatna i loša prema toj osobi "iako je želim nazad". Kao da radim sve pogrešno i u suprotnosti sa time što pri?am "da je želim nazad". Ali opet, to je sve neki "znak pored puta" da ne treba ništa da radim ve? samo da iskuliram neko vreme jer (i sama znam da) uopšte ne želim da budem sa tom personom nego je proradila sujeta ili strah od onoga "moving on".

Tako da... ne treba mi mnogo da kažem "e nek se goni u kurac, zabole me".
By fencysmurf
LICNO ISKUSTVO:

raskidi veza iz /pseudo/kripto/nad/racionalnih razloga te oni bazirani na pitanjima ukusa, o kojima, jel, ne treba raspravljati - tipa u drugoga veceg kurca/stana/auta, zaljubljenost, preljubljenost, zasicenost, premorenost, ugrozenost, izfrustriranost, nesigurnost, ina prosvetljenja , autocenzura, nagla i burna postrejtcenja itd i sl, vec samom cinjenicom da imaju nesto realno - ne mesati realno sa somnabulnim ili iskonstruisanim onda kada je to slucaj - za podlogu, lako se racionalizuju...

ostavio me je zbog toga , toga i toga... i sad sta dalje da cmizdrim.... da budem manji ne mogu, da budem deblji ne mogu, da budem crnji sta ce mi.... itd

meni je uzasniji problem kada nas / tebe i jel izabranika/ pobedi "metafizika" i "surreality" - kilometri i novac, a posebno novac. To me dovede do ludila.

:ruzan:
Korisnikov avatar
By EYA
Malo sazaljevash samu sebe, malo flertujesh da si vratish samopouzdanje i izbegavash i dalje kontakt sve dok ne prodje period dekontaminacije od 50% vremena provedenog u vezi.

gledas 1/2sex i grad1/2 ? :dance:

to sto neko mene nece, njegov je gubitak :zvezda:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by bigirl
Ali opet, to je sve neki "znak pored puta" da ne treba ništa da radim ve? samo da iskuliram neko vreme jer (i sama znam da) uopšte ne želim da budem sa tom personom nego je proradila sujeta ili strah od onoga "moving on".
E bas to!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by SUNNY GIRL

fala bogu, dovedoh se pameti.... :hail: :wink:

tinki, jel ti ikako pomogoh?
E pa hvala bogu da si se ti dovela pameti :D

A ne brini se za mene :kiss:
By Bombina
uf uf za mene nije bas personalno zanimljivo,neko ko svidi i SAMO mi se JEDNA i svidja...
eto
jedini razlog veze i zasto bas ta devojke nisu naucile da ume da voli,gde je svoj ponos
ponos znaci da je jedina ta osoba ima svoju umetnicko dusu i vrlo je pazljiva,zna ume da voli i kako kaze na nju,volim ja tebe uvek
a druga nista ne kaze ,gde je dusa postoji ,je li to ljubav u pitanju

kad je u pitanju,moj odgovor ,zasto ta devojka nije naucila vreme da ume da voli,kakva si ta osoba si izgubila svoj osecaj,trazis neku nevinu

a drugo faktor ljubav je izmedju devojkama koja tajno imaju varijantu neosecanja koji zapravo nemaju
trece zasto ta devojka svaka menja ,ne zna sta je ljubav,ne zna kako se nosi srce i ponos
kakva je to ljubav,nije ljubav u pitanju snosili ste je u pravom na sex
gubili ste vreme,imali ste surov zivot.pogresili ste ta osobu koja je trajno volela
a vi nista ,pogresili ste ,dolazi vreme i pokajali ste ,vreme ste cutali ,jeste li zapravo krivi ili ne
pamet,nema smisla
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!