Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By d` Winter
Juce me je drugarica pitala za savet,sto je za datu situaciju dosta nezahvalno.Isti glasi : Da li da prizna devojci sa kojom je u vezi vec 4 meseca da ju je prevarila.Cim se to desilo pokajala se,shvatila da je napravila glupost,da je mnogo voli....tipicna dakle griza savesti.Kaze mi da ce je sigurno ostaviti ako to prizna,ali da kao ona bez nje ne moze,da ce umreti...I da,da ta prevara u stvari nista ni ne znaci jer to ne umanjuje i ne menja njenu ljubav prema njoj(tako nesto).

Moj savet(koji je izricito trazila,nisam se sam nudio) je bio da joj prizna pa kako bude.Jos nista nije uradila.

Sta biste vi uradili?:tuc:
By Ulix
U mom slucaju - da, treba mi reci, ako do toga vec dodje.
Zato sto preko toga mogu preci samo ako saznam za to. Jedna je kljucna stvar u svakoj vezi, a to je iskrenost. Ako saznam iz nekog drugog izvora ili saznam slucajno, tako sto se on izlane ili kako vec - to ne bih mogao progutati, laz, laz... jer jednom kada nestane, poverenje se ne moze nanovo izgraditi. A bez poverenja veza vise nema smisla.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pa ako joj ta prevara nista ne znaci i ako ce je riba ostaviti ako joj prizna prevaru, onda ne bi trebalo nista da joj kaze.
Ipak, prevara se tesko oprasta...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by d` Winter
Juce me je drugarica pitala za savet,sto je za datu situaciju dosta nezahvalno.Isti glasi : Da li da prizna devojci sa kojom je u vezi vec 4 meseca da ju je prevarila.Cim se to desilo pokajala se,shvatila da je napravila glupost,da je mnogo voli....tipicna dakle griza savesti.Kaze mi da ce je sigurno ostaviti ako to prizna,ali da kao ona bez nje ne moze,da ce umreti...I da,da ta prevara u stvari nista ni ne znaci jer to ne umanjuje i ne menja njenu ljubav prema njoj(tako nesto).

Moj savet(koji je izricito trazila,nisam se sam nudio) je bio da joj prizna pa kako bude.Jos nista nije uradila.

Sta biste vi uradili? :tuc:
Neka tvoja drugarica prvo sredi sa sobom razlog za prevaru pa neka iz toga izvuche zakljuchak kaj joj je chiniti.

A te fore, ja ne mogu da zivim bez tebe a znamo se 4 meseca neka joj ne prosipa jer su vrlo jeftine...
Volim ja tebe najmilija, zhiveti bez tebe ne mogu ali ni bez zavlachenja prstiju u tudju pizzu... kak da ne...
By жњ
id` bestraga!

ako si u vezi, nemoj da seresh! :gitara:
Korisnikov avatar
By Dina
Ni meni to nije jasno kako to tolika ljubav nastade tako brzo, jos manje mi je jasno kako se to ljudima prevara desi slucajno... E da, sad se setih da sam ja jednom prevarila tadasnjeg decka ali namerno. Otisla sam na zimovanje i tamo je bio jedan muskarac koji mi se godinama svidjao ali je on uvek bio u vezi ili sam ja bila u vezi... tad smo se nasli sami i tako... :smilegrin: Nisam rekla decku jer je nasa veza bila dobra i kako to kaze tvoja drugarica ne bi shvatio... Mada, osetio je on, ali sam ja tvrdila da gresi, mislim da je imalo mnogo manje posledice nego da sam rekla istinu. Covek nosi svoje postupke sa sobom, ja sam se i kajala i nisam. Ali kad mi neko kaze prevario slucajno... Inace sam za iskrenost prema sebi i drugima, istinu cak i po svaku cenu, ali eto ni sama se toga nisam bas uvek pridrzavala.
Korisnikov avatar
By Dina
Dok sam bila prevarantkinja bilo viska... od kad sam se profinila manjak... :smirk:
Korisnikov avatar
By Seaman
Hihihi, moraces opet da se bacis na prljavi ples. :dancingfever: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By ::fy::
:jbg:

Šalu na stranu, i ja zam za to da treba re?i svom partneru/partnerki ukoliko doðe do prevare. E sad, pitanje je kako ?e to doti?ni/doti?na shvatiti. U takvim situacijama, ljudi (koji su prevareni) se ?esto rukovode sujetom i ljubomorom. Dakle, u tom trenutku malo ko koristi razum. Ukoliko se radi baš o ljubomornim osobama, mislim da je pametnije ne govoriti ništa. Ljubomorni ljudi se ionako rukovode tezom - što manje znam, to bolje!
Zaklju?ak je da, generalno, ne treba živeti u lažima...ali od dosta toga zavisi od samih partnera i njihovog poimanja prevare!
Korisnikov avatar
By Skyen
ja bih verovatno rekla, kada bi mi se to desilo, jer sam nisko tolerantna na stres. pretpostavljam da ne bih izdrzala pritiske super-ega. doduse nisam imala priliku da se nadjem u takvoj situaciji pa ne mogu sa sigurnoscu reci.
ljudski je pogresiti, a super ljudski je priznati i izviniti se. ako je to zaista iskreno i ako se osoba zaista kaje zbog toga.
ako se ne kaje, onda ne treba ni da se izvinjava. bolje nego lagati da se kajes. to mi je previse nisko.
Korisnikov avatar
By Delete
Ako se radi o osobi koja tu prevaru ne bi oprostila, ili ako bi navodno oprostila, a zbog tog mi prebacivla, onda joj ne bih nista rekla, narocito ako je istina da mi je mnogo stalo do osobe sa kojom sam u vezi. A ako je u pitanju neka tolerantna osoba, onda bih rekla, mada ako se jednom desilo da prevarim, dogodice se i sledeci put, mozda ce i tada da me grize savest, ali vec posle 10-ak puta ce i to isceznuti, tako da cu ja u svakom slucaju biti sa osobom koju navodno volim (mada ja smatram da bi se to trebalo drugacije okarakterisati, mozda kao zavisnost) sve dok me ta osoba ne provali, ili ostavi iz nekog drugog razloga. I naravno, nakon prevare cu se uvek ponasati kao da se nista nije dogodilo.
Korisnikov avatar
By Oziris
Neke stvari je nekad, za dobrobit obe strane, bolje ne reci.
By Ulix
Originally posted by Dina
jos manje mi je jasno kako se to ljudima prevara desi slucajno...
Da, i meni je to totalna misterija. Voleo bi ako bi neko mogao to da mi objasni, ali ne da koristi frazu "jace od mene".
Korisnikov avatar
By ::fy::
Eh...kako se desi? Pa postoji više razloga i faktora. Jedan, na primer, može biti uticaj "opojnih" sredstava (poput alkohola i "lakše" i "teže" droge). Tada osoba zaista ne razmišlja više razumski, ve? se rukovodi svojim sexualnim ose?anjima (poznato je da pod dejstvom alkohola seksualna želja raste, bar kod mene :) )
Drugi razlog može biti - monotonija u vezi. To ne zna?i da ste vi prestali da volite osobu koju varate, ve? ste jednostavno želeli "avanturu na jedno ve?e". Dakle, i ovde samo ose?ate jaku sexualnu želju (ne i emotivnu).
Bitno je samo ne mešati pitanje da li je to moralno do pitanja da li je prevara (ponekada) opravdana. Smatram da ako je jedini razlog sexualne prirode, da se to na neki na?in može opravdati. Naravno, sve to zavisi od individualnog tuma?enje pojma "prevara".
Mislim da bih pod odreðenim (nabrojanim) okolnostima bio spreman da oprostim takvu vrstu prevare. Meðutim, ako je re? i o emotivnoj povezanosti - preko toga svakako ne bih prešao!
By RACABG
posle j...... nema kajanja
By R&B_Freak
u svakom sluchaju obe strane treba da znaju shta se deshava
tako ce devojka bar da ima priliku da odluchi
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Priznala sam ono shto sam zasrala za ove 3 godine :) a ne znam koja svrha od toga, samo smo se malkice svadjale a sad se palimo kad preprichavam sve to po ko zna koji put (jebeni mazohisti). I da nisam priznala bilo bi isto, isto bih je volela, isto bih se pitala shto sam je uopshte varala.....
Da je opet prevarim, rekla bih joj za 50-u godishnjicu braka :) shta joj to treba sad......prevara je za mene samo sex, a od sexa neshto ovih dana nishta, uhvatio me virus (zvani- nemoj pa se ne boj) pa sam sva fiiiina, da vidim dokle :alexis:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Inner-Smile
Priznala sam ono shto sam zasrala za ove 3 godine :) a ne znam koja svrha od toga, samo smo se malkice svadjale a sad se palimo kad preprichavam sve to po ko zna koji put (jebeni mazohisti). I da nisam priznala bilo bi isto, isto bih je volela, isto bih se pitala shto sam je uopshte varala.....
Da je opet prevarim, rekla bih joj za 50-u godishnjicu braka :) shta joj to treba sad......prevara je za mene samo sex, a od sexa neshto ovih dana nishta, uhvatio me virus (zvani- nemoj pa se ne boj) pa sam sva fiiiina, da vidim dokle :alexis:
C,c,c... hormoni lete k'o baloni... :nokti:
Korisnikov avatar
By HARP
Osuðivati je najlakše....razumeti, pa malo ko može...100 ljudi, 100 ?udi...
Ovde ne?eš dobiti odgov na svoje pitanje...

Stari ljudi kažu da prevaru ne govoriš....a onaj ko želi da bude otkriven da je prevario, bi?e, bez da išta kaže...
Korisnikov avatar
By bambola
Nikad ne priznajem,pa ako budem otkrivena trpim konsekvence,ako ne odlicno.
Ja kazem-ne priznati...pogotovo ako je bilo za jednu noc i ne oseca nista prema toj drugoj.

mada vidim da sam usamljen slucaj............
Korisnikov avatar
By Zibro
priznati nego sta
pogotovo ako je veza zaista jaka a ta nezna osecanja zaista istinita jer i druga strana ce znati to da oseti , naravno jedno vreme ce duvati i puvati i sruuuuusiti vam kucu :) ali na kraju ce umeti da ceni snagu i lepotu iskrenosti
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
ja se slazem sa bambolom.. mislim da nema potrebe da joj govori nego da predje preko toga, zaboravi i nastavi sa svojom 'jedinom ljubavi' vec zapocetu vezu ;) :P :)

svakome se desi da pogresi, a ako joj ta prevara nista nije znacila onda 'get over it'
By Swanheart
Zasto priznati:nono:...kao da od tog priznanja moze nesto dobro da ispadne
Korisnikov avatar
By elastica
Prevarila sam,priznala sam,bilo mi je oproshteno.Sve je to dovelo do ucvrshcivanje veze i shvacanje sa moje strane koliko vrednu osobu imam pored sebe.Mada se slazem i sa Ozirisom da je bolje neke stvari ne reci.Ne postoji univerzalna definicja dali treba ili ne treba priznati prevaru.Sve zavisi od coveka.:tamoamo:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
"Mada se slazem i sa Ozirisom da je bolje neke stvari ne reci.Ne postoji univerzalna definicja dali treba ili ne treba priznati prevaru.Sve zavisi od coveka."

sa ovim se completamente slazem ;) :up:
Korisnikov avatar
By bambola
Isto tako postoji prevara i PREVARA...meni se desavalo da budem s nekim jednu noc...precutim...i nakon nekog vremena i sama se vise ne secam te osobe.Cemu onda povredjivati osobu koju zaista volis,pogotovo sto ce ti mozda oprostiti-ali ce je to zauvek nagrizati...sve dok na kraju ne pukne.Takodje se desava da partner/ka kao oprosti pa ti to posle stalno natrljava na nos,ili ceka priliku da uzvrati istom merom.A ta se prevara u partnerovoj glavi pretvara u nesto sve vece,zamislja svakakve slike,grize se i uporedjuje s tom osobom s kojom si bio-i na kraju nikad dobro ne zavrsi.

Sve zavisi od slucaja do slucaja...a slucajeva ima MILION!
Korisnikov avatar
By elastica
Bas si me potsetila bambola da i ja patim od tog oblika "amnezije",da budem sa nekom devojkom one night stand i posle je totalno zaboravim.Ali ispadne najveci blam kad me ta devojka posle nekog vremena pozdravi na ulici ili posalje peko nekoga pozdrav do mene,a ja se sirota ne secam ko je ustvari ona.:lol:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by elastica
Bas si me potsetila bambola da i ja patim od tog oblika "amnezije",da budem sa nekom devojkom one night stand i posle je totalno zaboravim.Ali ispadne najveci blam kad me ta devojka posle nekog vremena pozdravi na ulici ili posalje peko nekoga pozdrav do mene,a ja se sirota ne secam ko je ustvari ona. :lol:

Isti slucaj...bruka...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!