Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Od ove nedelje (05. mart) RTV Pink ?e ponovo emitovati veoma popularnu seriju "Friends" (Prijatelji) i to svake nedelje po 4 epizote od 11h do 13h!
Monika, Rej?el, Fibi, Džoi, ?endler i Ros likovi su komedije koja prati živote šest mladih ljudi u Njujorku. Od 1994.godine, kad su krenuli s emitovanjem, "Prijatelji" uspevaju da pomire ukus kriti?ara i publike. 33 puta bili su novinovani za "Emi", i kona?no su dobili tu prestižnu nagradu za najbolju humoristi?ku seriju.
Korisnikov avatar
By spliff
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!!!
Korisnikov avatar
By Rei
Bezveze termin... :P
Korisnikov avatar
By Marvin
Je l' to oni ponovo uskacu drugima u termine?
Koliko se secam u to vreme idu UPA na B92. Ocigledno im 92ojka uzela vishe od 1% gledanositi (mada mi to neshto malo neverovatno, i to su reprize).
Stvarno nije uredu. Zna li neko da li je to novim zakonom uopshte dozvoljeno? Menjati shemu kad god zelish nekom drugom da upadnesh u termin?
(znam da red voznje za buseve iz istog razloga sme da se menja samo 2 puta godishnje- fer konkurencija)
Pink stvarno zna da pretera.
Mnogo mi lice na TV Politiku i njihove filmske premijere za vreme protesta 2000.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Marvin
Stvarno nije uredu. Zna li neko da li je to novim zakonom uopshte dozvoljeno? Menjati shemu kad god zelish nekom drugom da upadnesh u termin?
Nisam znao da to može da se zabrani. Teoretski možeš da stavljaš svoje emisije kada god ho?eš. Izgleda mi kao dobra tržišna ekonomija.
Korisnikov avatar
By Mars
Gledao malopre, nisu mi prijali, i necu dalje da ih gledam.
Ne volim lose podgrejane stvari, zivot ide dalje.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
Tako je meni više smor da gledam Plavu planetu i Život ptica... aman zaman davali su ih milion puta...
ali voleo bih da vidim one stare serije sa Dejvidom Atenborouom kad sam bio mali... a najviše onu epizodu sa nekim stogodišnjim drvetom na koje se sve životinje redom penju i na kraju bude oluja i ono se sruši.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by jukie
Originally posted by Marvin
Nisam znao da to može da se zabrani. Teoretski možeš da stavljaš svoje emisije kada god ho?eš. Izgleda mi kao dobra tržišna ekonomija.
Marvin je u pravu. Ali donekle. Zasad se moze svakom ali sve programske sheme svih TV i radio stanica koje imaju nameru sa i dalje postoje su na proveri i eventualnom odobrenju u 4 ministarstva. Tj. planovi i programi rada svih elektronskih medija (finansijski, ovi, oni, cene marketinskih usluga pa i programske sheme) su na proveri.

Kakav je red voznje zavisi od toga ciji je medij. Privatni prolaze prvo svoje upravne i ine odbore, lokalni prvo opstinska veca, pa skupstine opstina pa ministarstva. Ovo sto B92 radi sa serijama u poslednje vreme (i ne samo B92) je cisto pozicioniranje pred dodelu frekvencija, kod ostalih se radi i o privatizaciji (mora da se zavrsi zakljucno sa 31. 12. 2007).....Nista nije tek tako.

Primer TV Mladenovca (ima ih jos nekoliko) pokazuje koliko pravila mogu da budu rigorozna. Sve im je vraceno na doradu a dotle se plate zamrzavaju na nivo iz januara 2005. (bez povecanja od 9 procenata odobrenog u septembru). Mladenovcani su se dobrano zeznuli jer su do nedavno bili u sistemu Studija B, hteli su da se odvoje, bili nepripremljeni i dogodilo se sta se dogodilo.

Kad vec govorimo o el. medijima znate gde je zvanicno najlosija situacija? U TV Politika (a govorim o celoj Srbiji).

@Avalon - jasno ti je sto ne pominjem **** !
Korisnikov avatar
By Hybrid
Gledao sam Prijatelje kad su išle premijere, pa onda još jednom, i JOŠ jednom... Sad mi se više ne gleda, postali su malo dosadni. To je kao kad su Dosije X puštali gomilu puta...
Voleo bih da su ostale Gilmorove :kafa:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Mars
Gledao malopre, nisu mi prijali, i necu dalje da ih gledam.

:up: Neke serije mogu da gledam kao reprize,a neke jednostavno ne...
By just!N
Slazem se...po koji put repriziraju?? Volim da gledam "Prijatelje" ali nisu vise zanimljivi kao pre...zao mi je sto ne pustaju serije kao sto su "One Tree Hill","Queer as Folk","Undressed" itd. Neke od njih pocnu da emituju i posle prekinu a vrate stare! Ostaje da se nadam da ce doci do nekih promena...ako ne...tu je kablovska!! ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!