Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By fazza
Bash sam planirao da otvorim slichnu temu, kad ono medjutim. :)

LM, imam jedan kanal koji skoro iskljuchivo emituje tokom celog dana i noci
horor filmove, pa sam pre neko veche gledao neki glupavi horor film od pre
jedno 20 godina, koji je u najmanju ruku smeshan. :) Onoliko se nisam smejao
ni na komedije. :lol: Sigurno se oni malo stariji secaju tog filma, radnja se
deshava u nekoj kobili, dobro kolibi, u sred neke vukojebine. Nisam bash
gledao od pochetka, u glavnom nekoliko njih je doshlo u tu kolibu (nemam
pojma zashto) i iz podruma te kolibe pochinju da izlaze neki zombiji, i svako
koga dokachi taj zombi postaje isto zombi. :) Mis'im, film je toliko glupav i
smeshan da nemam rechi. :) Efekti su u celoj prichi najgori (mislim da su
pravljeni od plastelina i neke kiseline, tako neshto) i katastrofalno je. Vidi se
da nije radio Spilberg. :lol:

Inache, volim horor filmove i chesto ih gledam. Od novijih mi je najbolji "Ring",
s tim shto je prvi deo mnogo bolji po meni. Mislim da gore niko nije pomenuo
"Veshticu iz Blera". Prvi deo mi je bio odlichan zato shto sam bio u tripu da se
to stvarno desilo, a kraj filma je ubitachan!

Od starijih filmova sam voleo da gledam "Strava u ulici Brestova", odlichan je i
onaj Spilbergov...kako se zvashe...neko ga je pomenuo gore..."Poltergeist".
By Gost
Originally posted by fazza
Bash sam planirao da otvorim slichnu temu, kad ono medjutim. :)

LM, imam jedan kanal koji skoro iskljuchivo emituje tokom celog dana i noci
horor filmove, pa sam pre neko veche gledao neki glupavi horor film od pre
jedno 20 godina, koji je u najmanju ruku smeshan. :) Onoliko se nisam smejao
ni na komedije. :lol: Sigurno se oni malo stariji secaju tog filma, radnja se
deshava u nekoj kobili, dobro kolibi, u sred neke vukojebine. Nisam bash
gledao od pochetka, u glavnom nekoliko njih je doshlo u tu kolibu (nemam
pojma zashto) i iz podruma te kolibe pochinju da izlaze neki zombiji, i svako
koga dokachi taj zombi postaje isto zombi. :) Mis'im, film je toliko glupav i
smeshan da nemam rechi. :) Efekti su u celoj prichi najgori (mislim da su
pravljeni od plastelina i neke kiseline, tako neshto) i katastrofalno je. Vidi se
da nije radio Spilberg. :lol:

Mislim da je u pitanju Evil dead....... :lol: fenomenalan je. Negde na nekom disku imam dvojku a možda i trojku, a nikako da nabavim parodiju na ovaj film, u kome glavnu ulogu igra isti lik kao i u originalu, a film je Armija mraka. :)
By SUNNY B
a inace, najstrasniji, sto se tice sadrzaja, ali ne horor, nego drame jeste "boys don't cry"...uzas jebote....gledala pre neko vece i sto puta sam se hvatala za daljinski da promenim kanal ali sam nastavila samo iz razloga sto sam uverena da cu u zivotu gledati i mnogo gore stvari pa moram da se navikavam postepeno...
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
'The Ring' ali japanska verzija!

ali vidim da niko nije spomenuo španski Sin Nombre-Bezimeni(1999)

film je horor & psihološki tiler, svaki kadar odiše jezom
fotografija i atmosfera su savršeni
a najbolje u samom filmu je kraj, koji je po meni jedan on
najefektivnijih iz datog žanra...

..a kraj svakog horora je ono što je najbitnije u njemu,
jer nam on zaokružuje celokupni prethodni doživljaj :radosnice:
By fencysmurf
rozmarina beba....

i onaj klovnovski , "it"... a po muzici ... jeepers creepers i the omen...

a secam se i nekog polu trilera polu horora koji se zvao "The Last Stand" po mislim Kingovim romanima... nesto kao bolest kosi sve stanovnike na svetu izuzev par njih koji se bore protiv sotone...

uopste, te noge i utrobe me uopste ne loze... ali me satanizam kao tema plasi kao nista na svetu.... cudno

meni je i "djavolji advokat" horor...

a sto se tice domacih "horora"... imam neki utisak da su nasi filmovi dva put strasniji od americkih i to samo zbog ruznih glumaca... mislim, deder se ti uplasi kad gledas ovu Gellardovu ili Freddie Prinz Jr. .... ali brate , glumci u recimo TT Sindrom ili Tashko Nachich... pa to je kategorija straha za sebe...
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by fencysmurf

a secam se i nekog polu trilera polu horora koji se zvao "The Last Stand" po mislim Kingovim romanima... nesto kao bolest kosi sve stanovnike na svetu izuzev par njih koji se bore protiv sotone...
Zar nije samo The Stand?? (mrzi me trenutno da guglam)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Btw, koliko vas je skoro gledalo It, a ne samo kad ste bili mali? Meni je on bio donekle strasan kad sam bio mali, ali kad sam ga pogledao pre godinu dana, pomislio sam Boze, koja glupost.
By fazza
Originally posted by colorado

Zar nije samo The Stand?? (mrzi me trenutno da guglam)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Btw, koliko vas je skoro gledalo It, a ne samo kad ste bili mali? Meni je on bio donekle strasan kad sam bio mali, ali kad sam ga pogledao pre godinu dana, pomislio sam Boze, koja glupost.
Ja sam "It" prvi put gledao kada sam bio mozda 5-6 razred Osnovne shkole,
otprilike u to vreme je pocheo da radi Treci kanal, mozda godinu/dve ranije,
i znam da mi je film bio prilichno strashan, ali nishta extra. Klovnove manje
vishe nikad nisam neshto voleo, a od tada kada sam pogledao "It" postali su
mi odvratni. :)

Josh uvek chuvam kopiju filma na nekom prastarom VHS-u, snimljenu na
tadashnjem 3k, i mozda ne bi bilo loshe da pogledam ponovo, da se podsetim.
By жњ
imam "saw" u cd kejsu i tako mi se sad gleda, al mi ne rade kodecii aaaaaaaaaa!!! :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
tesko je odabrati najstrasniji film, ali mogu nabrojati nekoliko
Pet Sematary
Los Sin Nombre
The Omen
Vampires (J. Carpenter)

i ne znam zasto, ali jos uvek mi nije svejedno gledati Michael Myers-a
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by jukie
Da li je It ona u suštini romanti?na sci-fi krimi drama kada se bivša deca vra?aju kao odrasli, i svi ustanove da njihovi dosadašnji životi nisu nizašta i ispunjeni su ispraznim lažima, i jedino jedna kineskinja koja je devojka jednog od njih dolazi da ga traži jer ona njega stvarno voli, i ?udovište nju napadne i parališe je, a on je svojom ljubavlju vrati, a jedan mali koji ima astmu po?ne da vi?e ?udovištu kako on ne veruje u njega, a ?udovište ga ipak uhvati i tresne? Meni to uopšte nije horor, a i jako mi je drag onaj deo kada onu siledžijsku decu ?udovište ubije zato što su scenaristi imali hrabrosti da ubiju de?je likove.
Evo da se vratim kao reply na coloradovo pitanje o filmu It... mislim da sam ga gledao kao stariji tinejdžer i jako mi je prijalo kako su zamislili likove i šta se sa kojim dešava;
pre svega ubijanje loše dece; mislim stvarno treba da si car pa da ubiješ maloletnika u ovako nežnoj drami :trep: a da poruka NE bude "siroto dete, mogao je da se preokrene da su mu pružili malo ljubavi";
onda ima scena kada bivši debeli de?ak pomaže sadašnjem debelom de?aku koga su neka zla deca saterala u ?ošak;
i što Kineskinja (Vijetnamka) probija o?ekivani šablon pri?e da su SVI oni potpuno nevoljeni i okruženi samo lošim ljudima;
a to što ?udovište malog tresne iako on ne veruje u njega je još jedno probijanje o?ekivanog šablona "suo?i se sa svojim problemima i oni ?e se raspršiti u dim i nestati" Ne?e nestati, moraš mudro da se boriš da nestanu.

u suštini mi je to bila jedna pozitivna pri?a koja mi je pove?ala samopouzdanje.
By fencysmurf
Sad sam se setio Vincenta Price-a.... To su lepi horori, posebno kad radi Poa.
By Ulix
Sad sam se setio Vincenta Price-a.... To su lepi horori, posebno kad radi Poa.
:up:
(a) The Masque of the Red Death :fear: :up:
(b) House on the Haunted Hill :smeh:
(c) House of Wax :neznam:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
ne primetih da je neko predlozio film spoorloos (George Sluizer). well, eto i ja nekada da ostanem bez textualne podloge. pogledajte ga. ali ne americki remake po imenu the vanishing (mada je i engleski prevod originala takav), koji je radio isti reditelj!!! striktno se drzati originala!
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
#1 po mom misljenju i jedini domaci horor koji je iole jeziv LEPTIRICA. Jedini film koji sam gledao kao dete a da i dan danas vucem fobije od njega. (Btw, da nema neko knjigu po kojoj je radjen film?) Skoro sam ponovo gledao film, i nije nesto jeziv, al i dalje ne smem da gledam scenu kad Sava Savanovic osmatra unutrasnjost vodenice kroc rascep u zidu i kad nam se "pogledi sretnu" brrrrrrrrrrrr, a tek one sovuljage sto se cuju, hehe, bar sam imitiranje tih sova doveo do savrsenstva. Pomisljao sam da ih snimim na mob i da stavim za zvono al mi pade na pamet da cesto nocu idem sam, a takodje me cesto nocu i pozivaju, i da mi tako zazvoni mob? Ne fala...
By Çâðê_DUP
Originally posted by amnesia
I moze li neko da mi objasni zasto volimo da se plasimo na ovaj nacin, kada je strah, generalno, neprijatno osecanje? :kosa:
zato sto strashan film posmatramo iz udobnosti svog doma, u krevetu, sa soljicom tople cokolade :vaga:

Paradoksalno, horor filmovima izazivamo kod sebe osecaj sigurnosti. Mi smo bezbedni u svom domu, zasticeni, to se nama ne deshava kad se suochavamo sa tudjim strahom.

ne bojimo se tada, zapravo ;)

Ja sam jako nervozna kad gledam komedije (pogotovo sto je dobru komediju najteze napraviti), a horori me tako opustaju .. skoro sam gledala "Testeru" (divan film, sa puno toplih pejzaza i boja ....)

Najstrashniji film je za mene psiholoshki dobro odradjen film koji pokazuje tudju nesrecu, autentichnu ljudsku patnju i bol. To me prodrma, to me muchi. To je HOROR, a ne ove bajke za malu decu sa krvlju i iznutricama ...

1. "Rekvijem za san" (ovaj film ja NE SMEM da gledam, a da ne uradim nakon toga sve sto je Amnesia govorila)
By Çâðê_DUP
Originally posted by Sava_Savanovic
#1 po mom misljenju i jedini domaci horor koji je iole jeziv LEPTIRICA. Jedini film koji sam gledao kao dete a da i dan danas vucem fobije od njega. (Btw, da nema neko knjigu po kojoj je radjen film?) Skoro sam ponovo gledao film, i nije nesto jeziv, al i dalje ne smem da gledam scenu kad Sava Savanovic osmatra unutrasnjost vodenice kroc rascep u zidu i kad nam se "pogledi sretnu" brrrrrrrrrrrr, a tek one sovuljage sto se cuju, hehe, bar sam imitiranje tih sova doveo do savrsenstva. Pomisljao sam da ih snimim na mob i da stavim za zvono al mi pade na pamet da cesto nocu idem sam, a takodje me cesto nocu i pozivaju, i da mi tako zazvoni mob? Ne fala...
a sto si nedostupan, choveche? ... sto godina, eej ..:friends:
Korisnikov avatar
By Dr. M
" Isijavanje"

" Zla smrt "

" Groblje kucnih ljubimaca "

" To "
Korisnikov avatar
By Azdaja
- Children of the corn

- Hellowen

-13 Ghosts

:kokice:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Originally posted by Angelina777

a sto si nedostupan, choveche? ... sto godina, eej .. :friends:
Imam drugi broj, stari ode u vechna lovista...

Rekvijem za snove je super film. Slazem se sa tobom kad kazes sta je pravi HOROR. :napitak:
Korisnikov avatar
By Vega
Originally posted by SUNNY GIRL
a inace, najstrasniji, sto se tice sadrzaja, ali ne horor, nego drame jeste "boys don't cry"...uzas jebote....gledala pre neko vece i sto puta sam se hvatala za daljinski da promenim kanal ali sam nastavila samo iz razloga sto sam uverena da cu u zivotu gledati i mnogo gore stvari pa moram da se navikavam postepeno...

Sunny, potpuno si u pravu! Ne mogu da naprave tako dobar horor kolko to zivot moze...

Inace jos uvek se jezim od Twin Peaks-a i nema sanse ponovo da ga gledam kolko je creepy :uplasen:

A sto se tice "textbook" horora, najstrashniji su mi recimo Shining, Candyman i Halloween. Rekla bih "It" al mi je kraj upropastio celu knjigu/film. Kad smo vec kod losih krajeva, "High Tension" mi je super-strashan cisto zbog sjajno odradjenog efekta proganjanja i napetosti, al bre moglo je mnoogo bolje da ze zavrsi (do duse, ima kao gay tematiku).
Korisnikov avatar
By sofia
1. GROBLJE KUCNIH LJUBIMACA

Strah u ulici brestova
"One,two,Fredi comes for you..."
Jel ima neko???
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Kulturni Jelen
'The Ring' ali japanska verzija!
Moj izbor!:redaljka:
Korisnikov avatar
By Deksi
1.Grudge....extra film...
2.Fragile - gledao pre nedelju dana...nov film,glumi ona likusa sto je glumila Ally Mc Beal....horror je jeziv...
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by obecata

Strah u ulici brestova
"One,two,Fredi comes for you..."
Jel ima neko???
imam ja. :)
By Bastet
Najstrasniji filmovi? Definitivno Sedam, Strah u Ulici Brestova i Usksnuce.
Korisnikov avatar
By Insorcer
definitivno mi je najbolji "The Exorcist(1973)"...ovo ostalo je tralalala...ocekujem u svakom da izadje jedan od Baldwin-a i pokasHi zombije... trulo...
Korisnikov avatar
By LittleRed
Japanski Krug
Rosemary's Baby (mada je i The Tenant jeziv)
i onaj valjda "what lies beneath" ima mnogo napetih scena koje te skroz izbezume na kraju ... mada bas i nije horor

:sleep:
By just!N
Uvek sam se plasio da odgledam "Night of the Demons II" do kraja... :uplasen: :nazalost: :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
Znachi, ne mogu da verujem kako mi je promakla ova tema do sada! LOL
Sada se malo smorio ishchitavajuci sve postove, ali moja lista stize chim se malo povratim.
:testerica: :vijaca: :freddy: :uplasen:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!