Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Kakva je to banana drzava Srbija? Sad me zove ortak iz BG-a, kako je objavljen clanak u Kuriru o sajtu http://www.belgrade-gay.com/
Clanak mozete naci na: http://www.kurir-info.co.yu/dnevne-vest ... 2006.shtml
Sta je to tako znacajno sto postoji smestaj za gay turiste i gay guide kao i o svakom normalnom gradu da bi o tome pisale novine? Vec treci put me zovu novinari, ja odbijem intervju, a onda oni pisu gluposti, prevedu neke delove sajta na srpski i ubace svoje glupe komentare. Luda kuca!
Korisnikov avatar
By EYA
bas je super ideja to za hotelcic... :zastava:

novinare zanima i gde JK ostavlja gacice kad ih skine, pa kako da ih ne zanima sto u bg uopste postoje homosexualci, a ne jos i da ga posecuju strani :vudu:
Korisnikov avatar
By Mars
Magnum, fascinantan je izbor teme koju si odabrao da te cudi. "Sta je to tako znacajno sto postoji smestaj za gay turiste i gay guide kao i o svakom normalnom gradu da bi o tome pisale novine? "

Eya, za jedne gacice Jelene Karleuse znam da su u temeljima fasade bolnice u Tirsovoj ulici.
:bruka: :na kvadrat:. :faktorijel:

"Ko je ludak u ekstazi,
kada preko stotke gazi?
Maars, Maars, Maars, Maars, Maaaaaars!"

How to plan & book a journey on the Trans-Siberian Railway
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Mars

Eya, za jedne gacice Jelene Karleuse znam da su u temeljima fasade bolnice u Tirsovoj ulici.
stvarno ? kako su dospele tamo :puzzle:
btw, koje su bile boje ? :D
Korisnikov avatar
By jukie
Pa novinari imaju obi?aj da pišu kojekakve gluposti... na jednoj mojoj mejling listi upravo pi*dimo zbog novinara koji su isekli sva?ije izjave i smuljali ih tako da su dobili ono što su oni hteli, pa sad ljude koji su davali izjave zovu drugi koji se ose?aju ošte?eni i uvreðeni da pitaju šta im bi da tako nešto kažu... mislim da su novinari dobri samo za gulaš... :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Jel može sad ?ika novinar da spava mirno pošto je ispunio kvotu pljuvanja po pederima? Isevanja nikad dosta.

Mrzim Kurir mrzim mrzim mrzim

:komp: :komp: :komp: :komp:
By Sixto
Mislim da su bile tigraste!
Korisnikov avatar
By Super Mario
ma nije nista posebno hejterski tekst.

Cak je i ok :wow:
Korisnikov avatar
By Mars
Zbog poznate cinjenice da novinari i "novinari" ovde pisu kojekakve gluposti mene chudi da se chovek gore chudi...

Sto se tice Hodajuceg Cirkusa i njenih gacica, dospele su tamo zaljubljenoscu, naivnoscu i gluposcu njenog tadasnjeg verenika, nekog od Karica.

".....dvostruki aksl.....trostruki ridberger.... i i i i i i iiiiii MARSOVO DUPE!!! SAVRSENO!!!"
http://www.seat61.com/Trans-Siberian.htm
Korisnikov avatar
By EYA
ljubav, aah, ta ljubav :tange:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne potcenjuj naivnost.

".....dvostruki aksl.....trostruki ridberger.... i i i i i i iiiiii MARSOVO DUPE!!! SAVRSENO!!!"
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by operativni kadar
Jel može sad ?ika novinar da spava mirno pošto je ispunio kvotu pljuvanja po pederima? Isevanja nikad dosta.

Mrzim Kurir mrzim mrzim mrzim

:komp: :komp: :komp: :komp:

Mislim da je tu najfascinantnije to sto po pederima obicno pljuju novinari koji su pederi :sw:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Treba uvesti spisak gostiju sa slikama i velichinom bankovnog rachuna pa da se podelimo ko ce kome da pozeli dobrodoshlicu :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by avalon
Mislim da je tu najfascinantnije to sto po pederima obicno pljuju novinari koji su pederi :sw:
Moja simpatija-novinar-peder ne pljuje pedere! :novine:

Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by unic0rn
Treba uvesti spisak gostiju sa slikama i velichinom bankovnog rachuna pa da se podelimo ko ce kome da pozeli dobrodoshlicu :smeh:

Slika

:smeh:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Mars
Moja simpatija-novinar-peder ne pljuje pedere! :novine:

Andjele, mnogo si mi naivan... Sta mislis kako onda neke novine (npr. Svet) dolaze do informacija da je neko peder? :gatara:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sa shto vecim dudama da vishe para stane medju njih :lol: :dude: :sise:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by unic0rn
Samo to od podataka?!?!

A sta je sa odgovorom na cuveno prvo (eventualno drugo ) pitanje dok sam ishao na chat?!?!

Korisnikov avatar
By unic0rn
u tim stvarima trazhimo kvalitet jer na kartici trazhimo kvantitet :D
Korisnikov avatar
By Mars
Umirem od smeha... :smeh:

Sve sama gadljivost ovde na kvantitet u tom prvom smislu...

U pravu si potpuno, skroz sam zaboravio vidis na tu fazu. Kvalitet pre kvantiteta.
Koliko traje ono? nanosekund? mikro?

Korisnikov avatar
By Mars
Andjele, mnogo si mi naivan... Sta mislis kako onda neke novine (npr. Svet) dolaze do informacija da je neko peder? :gatara:
Ne kaze se naivan, nego mudar.

A tebi, andjele, hvala na do sada najdirektnijem odgovoru na moje dugo postavljano pitanje, koje si mi do sada davao iskljucivo u formi asocijacija, rebusa i ostalih anagrama dostojnih prorocica Pitijei Kasandre, zajedno!

:B

Korisnikov avatar
By Pipin
Originally posted by magnum
Kakva je to banana drzava Srbija? Sad me zove ortak iz BG-a, kako je objavljen clanak u Kuriru o sajtu http://www.belgrade-gay.com/
Clanak mozete naci na: http://www.kurir-info.co.yu/dnevne-vest ... 2006.shtml
Sta je to tako znacajno sto postoji smestaj za gay turiste i gay guide kao i o svakom normalnom gradu da bi o tome pisale novine? Vec treci put me zovu novinari, ja odbijem intervju, a onda oni pisu gluposti, prevedu neke delove sajta na srpski i ubace svoje glupe komentare. Luda kuca!
Eto... ve? tre?i put te zovu, ti ih i tre?i put odbiješ i onda se buniš što pišu gluposti, prevode delove sajta na srpski i ubacuju svoje glupe komentare. Novinari kurira.

A pošto sam sad izuzetno mrzovoljan, iskoristi?u to da ti obratim pažnju na engleski na sajtu.
Korisnikov avatar
By Pipin
I zašto o tome nije bilo ni reda u vestima na našem forumskom Dnevniku? :spank:
Nego tek sad kad je došlo do problema.
Ubudu?e, molim takve stvari pompezno najaviti.
Da proslavimo :pivce:
Korisnikov avatar
By Draco
Ti si, u stvari, hteo jos malo da se izreklamiras, jel da?
Ne vidim da je bilo sta lose napisano. A narocito ne vidim da je tema za DiP.

Vidi ovako, lepo se dogovoris sa nekim sa sajta pa postavis baner na nasovnu stranu, a ne ovako..
Korisnikov avatar
By vivaldi
@svima koji misle da "tekst nije nista strasno".... ocito smo oguglali na obicno podsmevanje, pa nam je sve sto nije sirovo nasilje ili vredjanje najgore vrste "nista strasno"

STRASNO je!!! Kurir cita toliko mnogo ljudi, a oni neprestano plasiraju homofobicne, podsmesljive i dr. tekstove o lgbt populaciji. Pa , nedavno im je vest, zaboga, bila to sto je selektor necije rukometne reprezentacije lezbejka... Mislim, strasno je koliko nas mrze
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ne mrze oni nas. Njima je važno da imaju teksove koji ?e "uveseljavati" ?itaoce. Ništa kod nas ne prolazi kao dobra tra? partija. A podsmevanje homoseksualcima je odavno Kurirov na?in "informisanja" javnosti. Ne znam šta je gore. Novine koje otvoreno pišu protiv nas ili novine koje nam se podsmevaju. :cut:
Korisnikov avatar
By 2kune
A koliko košta no?enje? :sweet:
By magnum
Upravo sam dobio mail od Kurira kao reakciju na moj mail povodom teksta koji je objavljen juce:

Postovani,

Drago nam je da smo tekstom o Vasem apartmanu Vama napravili besplatnu reklamu, jer nama i nije bila namera da Vam upropastimo posao. Naprotiv!

Da li ste primetili, ili ne, tek jako smo pazili da osim generalija nikako ne odamo tacnu lokaciju Vaseg apartmana da ne biste imali probleme sa onima koji svoje frustracije lece tako sto napadaju ljude drugacijeg seksualnog opredeljenja. Bio hostel, hotel ili apartman za gej populaciju u Beogradu je kao drustveni (i turisticki) fenomen interesantna stvar te smo zato o tome i pisali.

Sto se tice broja ljudi u sobama, to ste Vi nas pogresno shvatili. Niko nije aludirao na to da je smestaj mesto za orgije i uparivanje nepoznatih ljudi, vec smo prosto preveli ono sto pise na sajtu. Uzgred budi receno, tekst je radilo nekoliko devojaka.

Pozdrav,

R(edakcija) S (tarsa i sveta)

PS

Sto se "ljubavnog gnezda" tice, verovatno znate da novinarima cesto zafali sinonima, pa eto, to je bilo jedno od resenja koje, morate priznati, zvuci dobro. Kao sto morate priznati da se podjednako koristi i za gej i za hetero populaciju.
U casopisu "Kurir" je 23. februara objavljen tekst pod nazivom "EVROPO, EVE NAS!". Ako niste procitali, sad imate priliku:

"U Srbiji je otvoren prvi hotel isklju?ivo za homoseksualce! Pa posle nek neko kaže da posustajemo u evropskim integracijama! Hotel je otvoren, naravno, u Beogradu, ta?nije u Novom Beogradu, a od strogog centra grada do njega vam treba svega desetak minuta! Zapravo, nije re? klasi?nom hotelu, ve? o stanu od 50 kvadrata adaptiranom u hostel, koji se nalazi u jednoj zgradi u ulici Džona Kenedija.

Vlasnik gej odmorišta je takoðe homoseksualac, baš kao i svi ljudi koji rade u stanu: ?ista?(ice), sobar(ice)... Gej hotel u Beogradu funkcioniše poprili?no konspirativno! Rezervacije se prave isklju?ivo unapred, a u stan ne možete da banete niotkud, ve? se morate dogovoriti s vlasnikom! Hotel je otvoren cele godine, a rezervacije se prave preko interneta.

Pošaljete mejl i ?ekate. Posle izvesnog vremena, naj?eš?e u roku od 24 sata, stiže odgovor: "Dobrodošli" ili "Žalimo slu?aj, nema mesta". Kakav je smeštaj? U dvosobnom stanu od 50 kvadratnih metara može da bude smešteno do pet osoba. U jednoj sobi nalazi se bra?ni krevet, a druga pored bra?nog ima i dodatni, tre?i ležaj.

Sve prostorije u stanu imaju TV, satelitski program, radio i CD plejere. Iako je u pitanju stan, usluga je na nivou prave hotelske, te su obezbeðeni ?isti peškiri, ?aršavi, ?ebad... Svaki gost dobija svoje posebne klju?eve.

Kada se udobno smestite, odmah dobijate i sve informacije o gej životu u Beogradu - koja mesta za izlaske su najpopularnija, kako do njih sti?i, gde možete da gledate muški striptiz, šta obavezno da izbegavate, ali i kako da kupite karte za prevoz, telefonske kartice, gde je jeftin šoping... Na sajtu je detaljno opisano i to kako da se iz svih delova grada vratite do "ljubavnog gnezda".

Hotel ima sjajnu reklamu, a ona glasi: u zgradi postoji jedan lift, na sedmom je spratu ima i fantasti?an pogled na Beograd, centralno grejanje, toplu vodu, šporet, mikrotalasnu, frižider, toster, kadu, lavabo, peglu i mašinu za veš! Zna?i - sve! Plus, nalazi se u blizini jedne velike prodavnice!"

Tekst mozete procitati i na adresi http://www.kurir-info.co.yu/Arhiva/2006 ... 2006.shtml

Inace, NOVINARKE (!!!) "Kurira" su povod za pisanje ovog clanka nasle na sajtu http://www.belgrade-gay.com

Mislite li da je ovakav "blagopljuvacki" ton opravdan?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!