Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
m.. (jedno vreme sam umislila da imam 3 tacke, medjutim nick nisam menjala). Btw .. je zato sto ne moze nick od 1 slova.
Korisnikov avatar
By Nestao
MarkoIdol pa Hefaistion
By Paris
Pa ljudi sto menjate nickove, sta vam je :duh:
By Paris
Koji su vasi skriveni unutrasnji porivi koji vas nagone da menjate virtualni identite, a? :duh:
Korisnikov avatar
By colorado
a ako promenite nik, mogli bi makar jos nedelju dana da ostavite stari avatar. :)
Korisnikov avatar
By Pipin
BaBaLooNs ---> Pipin

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by colorado
a ako promenite nik, mogli bi makar jos nedelju dana da ostavite stari avatar. :)
Ja sam odmah promenila avatar, jer sam to shvatala kao novi zivot, pa odmah imam i novi `lik`. Ali ispod nicka uvek pise ex taj i taj, tako je meni to stajalo duze vreme... Mada, ja isto ugledam na forumu neke ljude sa po 2000-3000 poruka a ja ih uopste nikad nisam videla pre... Pretpostavim onda da je rec o promeni nicka i da mi je promakao taj period kad je raniji nick pisao...

Mada, na mom drugom forumu je nekad mogao da se menja nick bez problema i obavestenja ikom. Ja sam to volela jer sam smatrala da je bolje za diskusije jer posle nekog vremena, neki ljudi te vole a neki ne i uopste ne gledaju na to sta kazem, a ja sam htela da na to gledaju. Mada je imalo negativan efekat jer se desavalo da neki ljudi kojima sam draga misle da sam se izgubila... Tamo sad nema promene nickova tako da je taj problem resen :saint2:
Korisnikov avatar
By m..
Joj, taman sam pomislila da je Draco prolupala i popila sizofreniju, kad ono pola stvari nije pisala ona, nego njena cica, koja ima isti avatar.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by m..
Joj, taman sam pomislila da je Draco prolupala i popila sizofreniju, kad ono pola stvari nije pisala ona, nego njena cica, koja ima isti avatar.
:smeh: :smeh: :smeh:

Mada...i Draco je prolupala :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Promena je u samo jednom slovu... Samo sam nick _Osiris_ malo "posrbila" pretvorivsi ga u Oziris ;)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja sam Daliborka, kao u zivotu, tako i ovde.

Tako su me krstili i neka tako i ostane.

:hiphip:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ex Sjaj u oku :) . Potpis ispod nicka je ostao isti, tako da su oni koji su trebali bili u mogucnosti da me prepoznaju :wink: .
:sesir:
NOX
By Tea
a, ko je bese Zibro ?? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Val
Mnogo bi ti da znash pile. :P Shta te briga ko je ko? Ko ce da im popamti sve te trostruke naloge... Idemo dalje...

:france:
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam ja, one and only... i odje a i u životu!

a i teško da bi mi neki drugi nick zaista odgovarao :drama:
Korisnikov avatar
By * NajS *
NiceGuy, a sad sam NajS sa dve zvezdice!

:astral2:
By Paris
Ja sam na kratko imala drugi nick, ali sam se vratila k sebi:ogledalce:
By Bombina
hehe paris menjas i menjas jer muvas
Korisnikov avatar
By bambola
Ljudi verovatno menjaju nickove iz dva razloga-prvi jer im je dosadio stari nick(ili su nasli neki koji im se vise svidja ili vise pristaje)a drugi jer hoce da se sklone od nekoga,iz ko zna kog razloga,a ne zele da odu sa odredjenog foruma.
Mene je bas bombica nagnala da razmisljam o nicku Bambi...skroz mi je sladak...mozda cu ga i uzeti.Vec sam se i registrovala na drugom forumu tako...:maca:
Korisnikov avatar
By Abyss
Abyss -> FeueŽräder -> Der _BußFahŽer -> Abyss
Korisnikov avatar
By Zemunac
ZeMuNnN => ZeMuNiCooL => Zemunac => _FreestEIleŽ
Korisnikov avatar
By bambola
Bambi-ex bambola-kao sto rekoh...:tea:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by bambola
Bambi-ex bambola-kao sto rekoh... :tea:
pa porekoh...dakle-bambola-Bambi-bambola...:kosa:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!