Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Nije bas da mi je medju najomiljenijim, ali mi prijaju neka njegova dela. Najbolji su mi romani 'Kratkodnevnica' i 'Dzon B. Malkovic'.
Tragikomicno mi je Sto Basara i Beli-Markovic uvek 'izvise' za NIN-ovu nagradu. Basara se nesto bunio na racun toga.

Dakle, da vas cujem! :novinar:
By Ulix
Svetislav Basara je cudesno talentovan covek, ciji je talenat, nazalost, protracen na razne gluposti, i sada, zacinjen gorcinom neuspeha, verovatno dobrano ostecen. Posebno ga unizava njegov bes zbog izmicanja NIN-ove nagrade. Njegov prvi roman, Kinesko pismo, svakako je remek-delo. Od prve recenice, pa sve do poslednje (Rejmon Keno je i dalje bio mrtav.) roman je perfektan. Zatim slede odlicne price, posebno Peking by Night, i fenomenalan roman Fama o biciklistima, odlican nastavak Mongolski bedeker, pa serija osrednjih ostvarenja tokom devedesetih, zakljucno sa odlicnim "povratnickim" ostvarenjem - Srce zemlje, cine prilicno impresivan opus, iako prepun poetickih zastranjenja.

Da ne gnjavim:
Ne, on nikako ne spada medju moje omiljene pisce, mada mi je Kinesko pismo u prvom gimnazije pruzilo dosta utehe. Dobar pisac, osrednji esejista i polemicar. Dok se nije intezivno "bacio" na pravoslavlje bio mi je mnogo drazi.
Korisnikov avatar
By Kupper
Obozavam Basaru (jos malo kao Selenica). Obozavam 'Fama o biciklistima' i 'Kratkodnev(n)ica' (bez ovog n u zagradi GALATEJA).
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by Ulix
Svetislav Basara je cudesno talentovan covek, ciji je talenat, nazalost, protracen na razne gluposti, i sada, zacinjen gorcinom neuspeha, verovatno dobrano ostecen. Posebno ga unizava njegov bes zbog izmicanja NIN-ove nagrade. Njegov prvi roman, Kinesko pismo, svakako je remek-delo. Od prve recenice, pa sve do poslednje (Rejmon Keno je i dalje bio mrtav.) roman je perfektan. Zatim slede odlicne price, posebno Peking by Night, i fenomenalan roman Fama o biciklistima, odlican nastavak Mongolski bedeker, pa serija osrednjih ostvarenja tokom devedesetih, zakljucno sa odlicnim "povratnickim" ostvarenjem - Srce zemlje, cine prilicno impresivan opus, iako prepun poetickih zastranjenja.

Da ne gnjavim:
Ne, on nikako ne spada medju moje omiljene pisce, mada mi je Kinesko pismo u prvom gimnazije pruzilo dosta utehe. Dobar pisac, osrednji esejista i polemicar. Dok se nije intezivno "bacio" na pravoslavlje bio mi je mnogo drazi.
potpisujem svako slovo. :mazi:

s tim da bih dodao da je jos gore bilo njegovo "bacanje" u politiku.

mislim... BATIC :sw:

p.s. basara mi je i sexy, posebno na jednoj sesiji u profilu, tamo 90-tih, dok lezi u travi negde na zlatiboru, gricka travku u ustima, drzi ruke pod glavom i onako pametno, kako samo on ume, gleda u oblake (koji mu nisu bili nikad blize) :molise:
By Storm
Svetislav Basara je odli?an!
:palacinke:

I tekstovi u Plejboju su mu odli?ni.

"Ima neke simbolike u bizarnoj ?injenici da Vojislav Koštunica likom podse?a na agenta Smita iz filma Matrix. Iz prostog razloga što je premijer takoðe sistem administrator jednog zastarelog operativnog sisitema. Kažem "operativni" zato što u Srbiji još uvek ne postoji politi?ki sistem.
...
Zbog akumulacije politi?ke nestvarnosti, Srbija sada toliko kasni da gotovo više i ne postoji."
Playboy 23
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
cudi me da Maljkovic nije dao po koju #pljucu#, ali to ne znaci da ce uskoro da se oglasi.

Basara je fantastican spoj izricitog a ne pristrasnog.
Covek trezven u prici teskih konfuzija.

OBOZAVAM GA !!!!

svidjaju mi se i scenarija koja je radio...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!