Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
oooooooooooooooooooooooooohohooho

SHARON JE KEVAAAAA :dude:
Korisnikov avatar
By spliff
sharon rulez big time!!!

:carica:
Korisnikov avatar
By Oziris
Missiiiiiim, stvarno nije u redu!!! Instaliram Qiuck time player koji traze i opet nece da mi otvori trailer!!! :molise:
Korisnikov avatar
By spliff
ova zzena takooooo dobroooo izgleda!!! mislim da bih spavao sa njom (nisam siguran da bih bash mogao da je karam :) )
Korisnikov avatar
By Oziris
Neverovatno! Instaliram i macromedia flash player, a ni sajt nece da mi se otvori!!! Kakva je ovo Bozija kazna bweeee!!!! :nunchake:
Korisnikov avatar
By spliff
losha ti je konekcija verovatno

:(
By Ulix
:hyper:
Sharon izgleda kao boginja. Jedva cekam da gledam ovo!
Korisnikov avatar
By Oziris
Losa konekcija? Nemoguce, imam ADSL... :(
By Mudolog
Nemojte ici na Quick time trailere, oni ne rade. Idite na VISIT WEB SITE ispod natpisa filma. tu ce se uchitati macromedijin trailer. Kad trejler odradi(mozete ga UVECATI sa desnim klikom mishem na njega pa ZOOM IN), kliknite ENTER THE SITE(ispod trailera), i tamo mozete skinuti skrinsejvere, slike, etc... Pogledajte sajt, simpatichno je uradjen.
A i obnovite gradivo gledanjem niskih strasti 1, ne bi bilo na odmet...

Hauk :grouphug: :mama:
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Originally posted by Diogenius
Nemojte ici na Quick time trailere, oni ne rade. Idite na VISIT WEB SITE ispod natpisa filma. tu ce se uchitati macromedijin trailer. Kad trejler odradi(mozete ga UVECATI sa desnim klikom mishem na njega pa ZOOM IN), kliknite ENTER THE SITE(ispod trailera), i tamo mozete skinuti skrinsejvere, slike, etc... Pogledajte sajt, simpatichno je uradjen.

Hauk :grouphug: :mama:
Ih cile, pa znas kako na mene utice tvoje ubedjivanje :D
By Markky
Sharon rulessss rado bi je :fuckbed: :meda:
By Mudolog
Originally posted by Pitomi oblak
Ih cile, pa znas kako na mene utice tvoje ubedjivanje :D

Ti si svoje zavrshio shto se tiche ubedjivanja s moje strane.
Sa mukom cesh decu radjati jer si nedokazani, nezreli inadzija.
Kada budesh pretila da cesh se baciti sa mosta nece biti Srkija da te UBEDJUJE da ne skochish...

...Da znash!

:egzorcist:
Korisnikov avatar
By zboO
joj, meni se clip takvom brzinooom otvara,da cenim da cu ga odgledati negde krajem februara...

:evilwait:
By Mudolog
Clip ima 7,5 mb, imajte razumevanja. :kiss:
Korisnikov avatar
By Oziris
Buuuuuu.... :no: meni sve sto se prikaze jeste download macromedia flash player.... a skinula sam ga.... buuuuuu
By Mudolog
Postoji li nachin da neko okachi slike sa svog kompa na post?
Korisnikov avatar
By spliff

ja obnovio preksinocc kod zzeljka mitovicca... :)

:zvezda:
By Mudolog
Originally posted by spliff

ja obnovio preksinocc kod zzeljka mitovicca... :)

:zvezda:

Have you ever fucked on cocain, Spliff? It's nice...

Slika
Korisnikov avatar
By Oziris
QQ golotinje... brinem, pre'ladice se... a i los uticaj ima na omladinu :egzorcist:
By Ulix
Postoji i X-rated trailer. Diogeniuse, nakon sto vratis stari avatar (please, please, please) pronadji ga :)

- A Sharon je u ovom filmu imala "body double" :(
By Mudolog
Kahm.... are you sure about the body doubler?

Slika
By Ulix
Kahm.... are you sure about the body doubler?
Ne bih dao zivot za to, ali mislim da sam negde procitao da je ona sama to trazila.

A izgleda divno!
Sto je starija to je lepsa.
By Mudolog
Ja sam bio zapanjen komentarima na taj neoficijelni trejler, pa i chitav film u vidu 'nachina da se upropasti karijera', 'matora baba od 48 godina ochajnichki pokushava da povrati status ribe'...etc...

Na izvesnome sajtu je 95 od 100 forumasha izjasnilo gadjenje i sazaljenje prema njenome izgledu, ponashanju, namerama...

Shta da kazem osim da i dalje ne uspevam da razumem njihov stav, narochito nakon sagledanih trejlera, i fotografija...
By Ulix
Ja sam bio zapanjen komentarima na taj neoficijelni trejler, pa i chitav film u vidu 'nachina da se upropasti karijera', 'matora baba od 48 godina ochajnichki pokushava da povrati status ribe'...etc...

Na izvesnome sajtu je 95 od 100 forumasha izjasnilo gadjenje i sazaljenje prema njenome izgledu, ponashanju, namerama...

Shta da kazem osim da i dalje ne uspevam da razumem njihov stav, narochito nakon sagledanih trejlera, i fotografija...
Pa pazi, ideja nastavka je meni, generalno, prilicno gnusna. Trailer izgleda dobro sto apsolutno ne garantuje nista i ne govori nista o kvalitetu filma.

Sharon Stone sa svojih 48 izgleda lepse nego vecina - ma skoro sve - glumice koje danas rade a koje su duplo mladje od nje. Tako da ne vidim problem sa "statusom ribe".

Meni je licno zao sto ne dobija vise dramskih uloga, pokazala je da i izvanredna glumica u Skorsezeovom Kazinu, na primer.
Korisnikov avatar
By Oziris
Mogu samo da s..u iz zavisti... Imace 100 godina i bice atraktivnija od svih tih klinki sto je napljuvase!!! :flaming: :prst:
Korisnikov avatar
By Oziris
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ulix, hvala do neba i do groba za link!!!!!!!!!!
Zena izgleda...... :shocked:

P.S. Bas mi je neverovatna prica za body dublera... Zena nikada nije bila oblikovanija i u obljoj formi!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!