Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LunjaA meni nije jasno zašto je tako?
Petrova je jos uvek tvrd orah za Anu. Ako se Ivanovicka ne sabere malo do Roland Garrosa, izgubice dragocene poJene, a mozda i samopouzdanje...
Originally posted by brotherxxx
pcelice pa Mauresmo ti je opet pobedila i to Kim Klajsters, mislim da ce sad definitivno preuzeti 1. mesto![]()
Originally posted by p?elicaE, draga, to je jedno veliko tacno makar koliko bila nasa, i navijali za nju...i sve je to u redu. Ali kao sto je Kris Evert polako pocela da ubija tenis, tako je Monika dokrajicila, postavila recept za 90 posto teniserki koje su se kasnije pojavljivale. Martina Navratilova, Stefi Graf, Gabrijela Sabatini su igrale Sampras/Edberg tenis koji je za mene vrhunski i ponajvise NEdosadan.
Hm.
Po meni je Monika kriva za promenu u
ženskom tenisu; ispravite me ako grešim, ali
ona je prva krenula sa ubijanjem lepote tenisa,
tj. jak servis i izlazak na mrežu ili razmena
udaraca sa osnovne linije, pa dok neka ne pogreši.
A onda su došle sestre Vilijams i Ruskinje i otišla mas' u
propas'.
Tako da sada prosto sve ženskice igraju po tom principu.
A gledala sam pre neki dan stare me?eve Gabriele Sabatini.
![]()
![]()
![]()
Nemam re?i. Ja bih da se vrate ta vremena.
Originally posted by p?elicaDa, u pravu si... U to doba Monika je prva pocela sa uvodjenjem "grubljeg" tenisa... Ono sto sam htela reci je da mi nedostaje bas taj tenis koji ti i kupper pominjete... A o Sabatinijevoj necu ni rec reci, samo cu...
Hm.
Po meni je Monika kriva za promenu u
ženskom tenisu; ispravite me ako grešim, ali
ona je prva krenula sa ubijanjem lepote tenisa,
tj. jak servis i izlazak na mrežu ili razmena
udaraca sa osnovne linije, pa dok neka ne pogreši.
A onda su došle sestre Vilijams i Ruskinje i otišla mas' u
propas'.
Tako da sada prosto sve ženskice igraju po tom principu.
A gledala sam pre neki dan stare me?eve Gabriele Sabatini.
![]()
![]()
![]()
Nemam re?i. Ja bih da se vrate ta vremena.
Originally posted by KupperA šta kažeš za povratak Mekinroa? Žao mi
Nekad je Mats Vilander bio raritet a sad su svi koji ne igraju slicno njemu rariteti. I zato tenis postaje jako dosadan ponekad.
Originally posted by Kupper
Iskreno, naravno da navijam za Anu ali ponekad se ziv smorim gledajuci dal ce da odapne na pola gema ili nece.
Originally posted by OzirisVe? dva puta je na BBC-u bila emisija o
Da, u pravu si... U to doba Monika je prva pocela sa uvodjenjem "grubljeg" tenisa... Ono sto sam htela reci je da mi nedostaje bas taj tenis koji ti i kupper pominjete... A o Sabatinijevoj necu ni rec reci, samo cu...![]()
Originally posted by KupperTo se zove dobra taktika, jer je ve? neka
Ljudi, kako odjednom mali Pashanski skoro 25 mesta ispred Djokovica (o Tipsarevicu bolje da ne pricam)? Kad decko skupi toliko poena da bude 57-58...tako nesto?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!