Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Diskusija o HIV-u, podrska, iskustva...

Moderatori: IriS, Moderators

Koliko se puta godisnje testirate na HIV virus?

na svaka 3 meseca
2
6%
na 6 meseci
7
19%
na godinu dana
10
28%
na par godina
1
3%
na nekoliko godina
4
11%
nikad
12
33%
By Ulix
Posto redovno dajem krv, onda otprilike na svaka tri meseca.
Korisnikov avatar
By jukie
[size=-2](ja sam bio ovaj pod nikad)[/size]
Korisnikov avatar
By Paki
Do sad sam "namenski" samo na testiranje išao dva puta, jednom u decembru 2000, a drugi put pre dva dana (13.2.). Dao sam krv tri puta u životu.

Za sada sam zdrav (nemam HIV), a potrudi?u se da tako i ostane. :saint2:
Korisnikov avatar
By ciceron
Jednom godisnje i to 1.12 jer je tada besplatno :)
Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam se jednom testirala i to jer sam isla sa ortakinjom da joj pravim drustvo, pa i mene ona teta sto vadi krv <a poznaje me> iscimala da i ja proverim kad sam vec tu..

Mada se nisam tada bas mnogo glupirala i mada sam verovala da sam negativna, ipak sam se iscimala dok sam cekala rezultate.. Ma idi, ne mogu ni da zamislim kako je tek nekome ko se testira jer sumnja da je pozitivan..

:mucka:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ciceron
:roll:
Besplatno je ina?e uvek. Možeš se svakodnevno testirati za dž u Studentskoj Poliklinici, u Gradskom zavodu za zaštitu zdravlja, na Institutu za infektivne i tropske bolesti i još po negde...
Korisnikov avatar
By Milosija
Ha ha ha , besplatno, sto rece neki cicko, pa taj bi dupe prodao za test. Nema tih para za koje bih ja cekalam neki datum. Pa zato medju muskarcima ima toliko hiv + , stede pare, ali ne znam zasto? Zene su bolje za sex. Barem nisu skrtice. Daju sve od sebe :)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Milosija
Ha ha ha , besplatno, sto rece neki cicko, pa taj bi dupe prodao za test. Nema tih para za koje bih ja cekalam neki datum. Pa zato medju muskarcima ima toliko hiv + , stede pare, ali ne znam zasto? Zene su bolje za sex. Barem nisu skrtice. Daju sve od sebe :)
Devoj?ice, o'ladi !

Testiranje je, dakle, besplatno i rezultati takvog besplatnog testa se dobijaju najkasnije sutradan. Ako se krv da na besplatnu analizu do 11 sati pre podne, rezultati takve besplatne analize se mogu dobiti i istog dana u popodnevnim satima. Takva je procedura, barem, na Studentskoj poliklinici.

Uzgred, meðu muškarcima ima više HIV+ izmeðu ostalog i zbog toga što je koncentracija virusnih ?estica u spermi zaraženog muškarca u proseku oko 100 puta ve?a nego što je u vaginalnom sekretu zaražene žene.
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Milosija

DOUH...?! :blenta: Sta reci...posle ovako neceg samo otici i udarati glavom o zid!
Korisnikov avatar
By Gothrose
Nikad...
Obavila to poslednji put '96. i nema vishe potrebe :D

:lukavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ciceron
:lol:
E, ovaj covek mi uzasno nedostaje.

Ja odlazim vrlo cesto na vadjenje krvi u Higijenski zavod, platim participaciju, djavo je odneo, ali moram sebe da zastitim, jerbo sa raznolikim personama tokom radne nedelje dolazim u dodir.
:doktor:
Korisnikov avatar
By Adenim
ja sam otporan na sve vrste virusa, stiti me milostivi Bog, da mu dusu prosti.... :opatica:
Korisnikov avatar
By Escobar
Kada ima potrebe za to, i kada sam spreman da 3 meseca apstiniram. Poslednji put pre oko 2 nedelje.
Korisnikov avatar
By stefan19
Na svakih 6 meseci :) I Cist sam ko' suzica :)
Korisnikov avatar
By mish_beli
2 puta za 1.decembar i 2 x dala krv ... ali shtiklirala sam 1.godishnje :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!