Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ovo pitanje postavljam iz prostog razloga �to u tome ne vidim svrhu i poentu! �ta se koga ti?e sa kim ja spavam u kretevetu? Pa to je moja intimnost! Za�to bi to morali da znaju? Mene stvarno ne zanima sa kim oni spavaju (mada nikako to ljudima da objasnim)!
Korisnikov avatar
By tramp
nije poenta autovanja u pricanju sa kim spavas taj podatak mozes da izostavis - stvar je bar meni u iskrenosti prema sebi i drugima - ako ja znam da oni misle da sam str8 i ja to ni na koji nacin ne poreknem onda ja zivim u lazi i lazem ljudima oko sebe kroz precutkivanje

onda postoji znacaj za siru nazovi queer zajednicu - svaka osoba koja mene prihvati kao lezbejku nece moci sutra reci ja takve ne znam - time priblizava queer ljude str8 ljudima - ideja da jeste tu smo medju vama

konacno - ja sam se autovala jer mi ne pada na pamet da zivim u strahu da ceme neko drugi autovati, da ne smem da zagrlim dragu osobu na ulici, da moram da lazem kad me neko pita da li sam u vezi i sl.

eto... ovo je meni par razloga zasto, ima ih jos puno
Korisnikov avatar
By ::fy::
Originally posted by tramp
nije poenta autovanja u pricanju sa kim spavas taj podatak mozes da izostavis - stvar je bar meni u iskrenosti prema sebi i drugima - ako ja znam da oni misle da sam str8 i ja to ni na koji nacin ne poreknem onda ja zivim u lazi i lazem ljudima oko sebe kroz precutkivanje

onda postoji znacaj za siru nazovi queer zajednicu - svaka osoba koja mene prihvati kao lezbejku nece moci sutra reci ja takve ne znam - time priblizava queer ljude str8 ljudima - ideja da jeste tu smo medju vama

konacno - ja sam se autovala jer mi ne pada na pamet da zivim u strahu da ceme neko drugi autovati, da ne smem da zagrlim dragu osobu na ulici, da moram da lazem kad me neko pita da li sam u vezi i sl.

:shake:

HVALA PUNO! DOVOLJNO RAZLOGA DA BIH SE I JA OUTOVAO SVOJOJ NAJBOLJOJ DRUGARICI!
Korisnikov avatar
By Mars
A hoces od mene par razloga zbog kojih se ne treba outovati svojoj najboljoj drugarici?

Najlepse gradjevine i prostori sveta: Marsovo dupe
http://www.ehow.com/
Korisnikov avatar
By Dina
:up:

Po meni, ako hoces da se nesto naziva prijateljstvo a kamoli najbolje - prijatelj(ica) mora da zna neke osnovne stvari o tebi. A ljubav i seks valjda spadaju u osnovne... Jedino ako ti i tvoja prijateljica to ne gledate tako pa ni ona nikad ne spominje svoj emotivni zivot, onda zaista ne moras ni ti. Ali ako ona tebi prica a ti o sebi precutkujes ili jos gore lazes i izmisljas neke devojke, onda ti kako je Tramp rekla nisi iskren prema prijateljici (a onda ide pitanje je li to uopste prijateljstvo?) a sto je jos gore - nisi iskren prema samom sebi. Kad smo se Seaman i ja upoznali on nije bio outovan ni pred jednom drugom prijateljicom, premisljao se a ja sam mu rekla isto otprilike kao ovde. I onda se jednoj po jednoj outovao svima i sve su sjajno prihvatile, cak i jedna izrazito homofobicna. Za nju sam ja cak bila da joj se ne outuje a on je to ipak ucinio a ona ne da je to dobro primila nego je iz homofobije presla u snimanje emisije o homoseksualnosti na lokalnoj radio stanici! Ja sa strane jasno vidim razliku u njegovom zivotu (a uputicu ga na ovaj topic da ne bude samo moj utisak :wink2: ). Ne znam naravno da li ce tvoja prijateljica tako sjajno reagovati, ali ako ne reaguje onda to bar meni govori da i niste bili toliko prijatelji koliko si ti mislio. I opet je bolje da si saznao...
Korisnikov avatar
By colorado
Sve sto su Dina i Tramp rekle..
Korisnikov avatar
By Seaman
de_y_an
za razliku od teb mene zanima sa kim spavaju moji prijatelji. :D salim se.
Dina ti je sve objasnila, u potpunosti se slazem sa njom...ja sam... :D :cuddle:
Meni je mnogo lakse kad pred drugaricama mogu slobodno da pricam o sexu, bez ikakvih lazi i foliranja.Osjecam se mnogo bolje.Sad su nasi odnosi jos mnogo bolji i jaci.Dakle, ako smatras da ti je neko dobar prijatelj, podijeli to sa njim/njom.:comingout:
Korisnikov avatar
Originally posted by Mars
A hoces od mene par razloga zbog kojih se ne treba outovati svojoj najboljoj drugarici?

NARAVNO! TREBA ?ITI I STAVOVE ZA I PROTIV!
Korisnikov avatar
By Mars
Prilicno veliki odgovor mi se obrisao, ne mogu sada da pisem, zao mi je. Ukratko, ako je drugarica takodje gay, samo napred, ako nije - pazi se od nje i trenutka kada se zaljubi u nekog decka.

Korisnikov avatar
By Seaman
Prilicno veliki odgovor mi se obrisao, ne mogu sada da pisem, zao mi je. Ukratko, ako je drugarica takodje gay, samo napred, ako nije - pazi se od nje i trenutka kada se zaljubi u nekog decka.

Jel mozes malo da pojasnis? Ko se u koga zaljubio? :eya: A sto bi se pazio od prijateljice?
Korisnikov avatar
By Mars
Dragi Dinin najbolji do kraja zivota druze...

Malopre mi je gremlin pojeo ceo tekst, ne mogu sada da pisem ponovo...
Ukratko: str8 drugarice imaju jaku tendenciju da se promene kada nadju momke svog zivota, momak njenog zivota ima tendenciju da bude zestoko ljubomoran na vas odnos, drugarica ima tendenciju da mu kaze nesto tima "ma pusti ga, nije on opasan", pa da onda on prica okolo "onaj peder".

Ovo je zipovano, raspakujte kako vam volja.
Korisnikov avatar
By Seaman

Ukratko: str8 drugarice imaju jaku tendenciju da se promene kada nadju momke svog zivota, momak njenog zivota ima tendenciju da bude zestoko ljubomoran na vas odnos, drugarica ima tendenciju da mu kaze nesto tima "ma pusti ga, nije on opasan", pa da onda on prica okolo "onaj peder".

Nemam takva iskustva.Nista se nije promijenilo ni kada su se neke od drugarica udale ili nasle trajne veze.
By superfly
par klju?nih re?enica u kojima sam se prepoznao:

@tramp: "stvar je bar meni u iskrenosti prema sebi i drugima"

@Seaman: "Osjecam se mnogo bolje.Sad su nasi odnosi jos mnogo bolji i jaci"

@Dina: "Ali ako ona tebi prica a ti o sebi precutkujes ili jos gore lazes i izmisljas neke devojke,...nisi iskren prema prijateljici (a onda ide pitanje je li to uopste prijateljstvo?) a sto je jos gore - nisi iskren prema samom sebi"

:)
Korisnikov avatar
By EYA

to je sustina :klap:
nemam sta da dodam :up:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Seaman
Nemam takva iskustva.Nista se nije promijenilo ni kada su se neke od drugarica udale ili nasle trajne veze.
Ok. U onom pojedenom postu sam i rekao da to nije pravilo i da ne mora da znaci.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Iako delim stav iz pocetnog posta, za ovo cista desetka! :up:
Korisnikov avatar
By tramp
hvala :)

inace sad bas nesto razmisljam, ja u koliko god da sam autovana i koliko god pricam o seksu i seksualnosti jako malo ljudi zna sta se tacno dogadja u mom krevetu (osim naravno onih koji se u njemu nadju) a osim bliskih prijatelja malo njih zna ko mi navraca u krevet a i ti sto znaju vise mogu da naslute ili pretpostave nego sto im je nesto konkretno receno ... puno se toga moze reci a opet zadrzati privatnost
Korisnikov avatar
By Seaman
Sto se tice sexa tj desavanja u krevetu o tome pricam samo sa par drugarica i ne vidim u tome nikakav problem.
Dina sve moze da proguta samo ne pricu o stopalima, tj sisanju palca. :D Ne podnosi stopala za razliku od mene. :) :hug:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Dina sve moze da proguta samo ne pricu o stopalima, tj sisanju palca. :D Ne podnosi stopala za razliku od mene. :) :hug:
Stopala :shok:
Korisnikov avatar
By radoznala
@ ForeverYoung
Slazem se sa tobom! Stvarno mi nije jasno zasto se toliko potencira na tome...
Znaci, svi koji su str8 treba svima koje poznaju da naglasavaju da su str8, mrsavi-da su mrsavi, protestanti-da su protestanti, oni sa ravnim stopalima da imaju ravna stopala.... bla bla bla
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Znaci, svi koji su str8 treba svima koje poznaju da naglasavaju da su str8, mrsavi-da su mrsavi, protestanti-da su protestanti, oni sa ravnim stopalima da imaju ravna stopala.... bla bla bla
koliko bi zivot bio laksi da je sve tako kao sto kazes. retko ko ce hteti da prekine svoj odnos sa tobom zato sto si mrsav, imas ravna stopala i sl... ali ovo je druga stvar..ljudi jace reaguju na neciju seksualnost nego na izgled...cesce se osecaju neugodno...a i vrlo je zgodan filter za one koji te stvarno prihvataju i one koji u stvari vole samo svoju ideju o tebi...
Ukratko: str8 drugarice imaju jaku tendenciju da se promene kada nadju momke svog zivota, momak njenog zivota ima tendenciju da bude zestoko ljubomoran na vas odnos, drugarica ima tendenciju da mu kaze nesto tima "ma pusti ga, nije on opasan", pa da onda on prica okolo "onaj peder"
mislim da ovo itekako moze da bude istina...
By Ulix
Originally posted by radoznala
@ ForeverYoung
Slazem se sa tobom! Stvarno mi nije jasno zasto se toliko potencira na tome...
Zar vam nije jasno da seksualni identitet homoseksualca
nije isto sto i seksualni identitet heteroseksualca?
Bas zato sto nam je uskraceno pravo na taj i takav
seksualni identitet - dobro, ako ne uskraceno, a ono bar
okarakterisano kao patolosko i "retko stanje" - izuzetno je
vazno napraviti coming out, i pokazati da to nije ni
retko ni patolosko, i iznad svega, najvaznije od svega,
pred sobom pokazati da to nije tako, sebe ubediti u to.
Godine in the closet siguran sam moraju ostaviti traga
u svacijoj glavi; ziveti ceo svoj zivot u sakrivanju jednog vaznog
- vaznog i zato sto je negiran! - dela svog identiteta
mora biti strasno.

U neku ruku, dok to ne izgovoris, mislim da ni sam ne shvatas.
Korisnikov avatar
By djo

dragi moj, znam da više nisi na forumu, ali moram da kažem, svaki put kada pro?itam ovakvo nešto, pogotovo od tebe, to me beskrajno rastuži. zaista. beskrajno. stvarno me baci u depresiju. tugu. tugu tugu. :(
Korisnikov avatar
Potpuno se slažem da ne treba živeti u lažima, ali nemam ništa protiv onih koji olakšaju sebi život pa žive u "sitnim" lažima zbog okoline.

Ja sigurno nikada ne bih mogao da glumim da sam sa devojkom i da je dovodim ku?i na ru?kove i ve?ere. Bolje da moji možda ?ak i sumnjaju u nešto, nego da gubim energiju na budaleštine.

Jednostvano ne vidim poentu u tome, jer svakako ?e jednog dana saznati; a sada da im dokazujem da sam str8, da bih za godinu-dve porekao samog sebe i rekao im da sam ipak gay; baš mi i nije logi?no...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ForeverYoung
... budaleštine ...
:smeh: Jaaooo, izljubi?u Gorana zbog ovoga! Sad si se i ti navuk'o! :smeh:

:kiss: :love:
Korisnikov avatar
By Ra
Kad ces da se zenis?
Kad ces da zasnujes porodicu?<da da cak i ovo>
Kad ces da nadjes devojku?
Ova devojka je tako fina i dobra?
Jel ti ona devojka?
Sta radis na netu,koji film gledas,ko ide sa tobom i jel imas ti zensko drustvo?
Jel ovo tvoj tip zene?
Jedna devojka je zainteresovana za tebe ....hoces da je upoznas?

itditditd.....neke sitnice koje se tako cesto ponavljaju da mi prsne mozak i pozelim da odem na trg i provristim ....JA SAM GAYYYYYY!!!!!

:drama: :kosach: :drama: .....sitnice su te koje me urnisu!
Korisnikov avatar
By Stripi

Da, dragi moje Marse (ho?eš li se brzo vratiti :sigh: ), sasvim je to?no ovo što si napisao...ali ako si outan ili te boli ðon ho?e li on ispri?at ili ne mogu se dogodit sasvim lude i zabavne situacije.
Kao recimo ono moje sa obližnjim selom i seljacima iz kojeg je frendicin muž.
Ja jednostavno ne mogu vjerovat da cijeli jebeni Odranski Obrež zna da sam gay, od onih koji su tek propri?ali pa do onih koji ve? jedva pri?aju...i svi to tako sjajno prihva?aju.
Da, možda sam ja njima freak show (iako se zapravo sasvim normalno ponašam, uglavnom rijetko odudaram od okoline) ali je meni ok kad se krenemo zajebavat i prihva?aju me kako jednog od svojih :yes:
Takoðer, ?itavo moje naselje zna da sam gay. I sdvi gfino prešutno prelaze preko toga, nema nekih dobacivanja (bilo je kad smo bili puno mlaði), tu i tamo koje pogledavanje ali ništa onako gadno.
Evo, recimo, no?as bio sa frendovima tu u naselju u jednom no?nom klubu na (ah, iznenaðenja li) Studio54 programu. I jedno vrijeme smo sjedili, zajebavali se, bili tako u svom ?ošku dok su se svi ostali oko nas zajebavali. A to su sve zapravo naši frendovi iz školskih dana, susjedi...i onda sam ja mic po mic malo po?eo plesati, skompao sa nekim curama (za koje se ispostavilo na kraju da imaju djevoja?ku ali za mene nije bio bed :smeh: )i tako se dobro isplesali da je bilo genijalno. I ono, znali su da sam gay, zajedno smo komentirali de?ke koji sjede i lo?u za šankom, zajebavali se na temu seksa...sve ono, kao da je to napokon postala najnormalnija stvar kod nas a ne razlog da bi te ljudi pljuvali i upirali prstom u tebe.
Ok, ovoj jednoj curi su de?ki rekli da se ne trude previše oko nas, typa nema tu kruha cure, oni su vam pederi, ova je odvratila Da, i? Jebeno dobro plešu i plešu sa nama a muški su. De?ke ionako imamo pa nam je svejedno i to je momke ušutkalo a onda su nam se i oni pridružili. Onda im se plesalo hoš pa sam ih morao otfurat do Globala. ?ak su i jednog mog susjeda zvale ali on je rekao nešto tipa ne, fakat nemam predrasude ali sam umoran i idem doma. :D
Imala je samo jenda neugodna situaciju u mom životu samo kada je jedna frendica prvo rekal mužu da sam gay da se ne bi brinuo više ali je onda muž, da bi smirio oca kojem su moji dolasci kad njega nema bili sumnjivi, rekao to starom pa sam dobio zabranu dolaska jer da se ne?e njemu pederi pod krovom skupljati. Preživio sam, ne može sve u životu bit savršeno.
Ali, sad sam malo oduljiohtio sam samo naglasiti da svega ovoga ne bilo da nisam out. Jer ne?e te ljudi ni prihvatit ako ne znaju da ima nešto što bi oni trebali prihva?at. Ako oni misle da si str8 tu se nema šta posebno razgovarati, zar ne?
Sa druge strane, ja razumijem da ima ljudi koji nemaju hrabrosti za outanje i to je ok, ne žele svi i?i uz vjetar jer to pokatkad nije lako a pogotovo kad si peder.
No, opet nije ok ako stalno uvjervaju druge da to nije ok i da nije još vrijeme za to i ovdje i stalno spo?itavaju outanim pederima, tetkama, trandžama da ih sramote a nije ni ok da budu pred drugima homofobi?nio samo da bi skrenuli pažnju sa sebe. Takve stvari nisu ok :no:
E jesam se raspisao, u tri lepe....
Korisnikov avatar
By Stripi
I da, Ulixe, dušo moja vojvoðanska, ljubim te zbog odgovora! :kiss:
Kratko, koncizno...ma divno :yes: :kiss:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Neshto me nervira, nije s kime spavash nego koga volish.
Zashto ? Zato shto mi je jebeno teshko da budem lazov. Zato shto hocu SLOBODU. Sve to plus ono shto je Tramp rekla :)
E, ne mogu da se nerviram ovako rano i josh posle trece kmeee
Korisnikov avatar
By Daliborka
Znacaj autovanja se, smatram, ogleda prvenstveno u tome da na taj nacin sebi sa duse skinemo teret.
Ne kaze se za dzabe " Istina se u vecini slucajeva pokaze kao najbolje resenje " .
No, uvek postoji opasnost da vas, nakon sto ste sa duse skinuli taj teret, pogodi drugi teret u vidu izbacivanja iz kuce ili razbastinjenja.
U tom smislu, predlazem vam da, ako procenite da ce vas autovanje izloziti teskoj imovinskoj steti , ipak odustanete od autovanja.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!