Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Zibroja se ne bih složio sa time, s obzirom da su moje kra?e veze uglavnom bile dublje i emotivno ja?e nego one duže koje sam imao. postoji i opcija da se "uspavaš" u navici, pa da ne želiš da sebe optere?uješ jednom velikom promenom. naravno, ovo nije opšte mesto, ne mora uvek biti tako.
Seaman je prokumentarisao nesto tipa
"ne razumem , ako uspes s nekim da opstanes toliko vremena onda je to to ... "
cesto se vracam na tu jednostavnu recenicu , moguce da je bas to i odgovor na tvoje pitanje ...
Originally posted by Zibro
Dobra veza je kontinuum , neguje se i odrzava
zahteva posvecenost i veliko emotivno ulaganje
to je to
misao je koja se pojavi u trebutku najveceg blagostanja izmedju dve osobe i u tom trenutku predstavlja apsolutnu istinu
vec za nekoliko dana pa cak i sati medjuljudski odnosi se mogu pokvariti ali to ne znaci da nismo bili u pravu kada smo pomislili
" to je to " vec znaci da ponovo oboje treba da se potrudimo da " to opet bude to "
Originally posted by ZibroNadam se da JE TO TO.
zadnja velika kriza u mojoj vezi odigrala se pocetkom 2005...
u tom periodu sam imao priliku da upoznam Seaman-a
dok smo pijuckali pice pomenuo sam da sam " imao" vezu koja je trajala 7 godina
Seaman je prokumentarisao nesto tipa
"ne razumem , ako uspes s nekim da opstanes toliko vremena onda je to to ... "
cesto se vracam na tu jednostavnu recenicu , moguce da je bas to i odgovor na tvoje pitanje ...
Originally posted by SeamanAli zasto nisi? Ja sam za dva muskarca mislila da su ljubavi mog zivota i danas to mislim. Razlika je samo sto sam tada mislila da ce trajati do kraja zivota a ispalo je da nisu trajale. Ali to ne umanjuje njihov znacaj. Nekad zamisljam kako bi bilo da sam ostala sa jednim ili sa drugim... Onda vidim da se neki deo mene tada ne bi ostvario, mada mozda bi tada do izrazaja dosao neki drugi deo... Ali cim sam imala osecaj da je vazno ovo sad onda i jeste vazno... Uglavnom, ja jako verujem samoj sebi i sopstvenom osecaju - i kad kazem da je nesto pravo i da nije pravo. Mogu eto kasnije da razmotrim i sa drugih strana i zamislim sta bi bilo da je bilo... ali uglavnom se ne kajem...
Jednom sam pomislio TO JE TO, LJUBAV MOG ZIVOTA, ali nisam bio u pravu.
![]()
Originally posted by DinaOriginally posted by SeamanAli zasto nisi? Ja sam za dva muskarca mislila da su ljubavi mog zivota i danas to mislim. Razlika je samo sto sam tada mislila da ce trajati do kraja zivota a ispalo je da nisu trajale. Ali to ne umanjuje njihov znacaj. Nekad zamisljam kako bi bilo da sam ostala sa jednim ili sa drugim... Onda vidim da se neki deo mene tada ne bi ostvario, mada mozda bi tada do izrazaja dosao neki drugi deo... Ali cim sam imala osecaj da je vazno ovo sad onda i jeste vazno... Uglavnom, ja jako verujem samoj sebi i sopstvenom osecaju - i kad kazem da je nesto pravo i da nije pravo. Mogu eto kasnije da razmotrim i sa drugih strana i zamislim sta bi bilo da je bilo... ali uglavnom se ne kajem...
![]()
Originally posted by SUNNY GIRL"A ti, ni na pamet nisi pala mi, kad sam svoje noci lude trosio na njih..." tralala...
"bas onda kad budes mislila da to nije to, veruj mi, najverovatnije je da to ipak jeste to..., a to ces shvatiti tek kasnije.."
mnogo godina kasnije sam shvatila koliko je jebeno bio u pravu....ali to sad nije bitno...
Originally posted by MyselfSa ovim se slazem, samo ja ipak ne bih imala hrabrosti da glasno i svesno kazem da je to to. Pustam da mi to kola venama kako ne bih urekla vezu. Ono sto mogu reci je da nemam zamerki za svoju vezu, ili ako ih i imam one su minimalne.
Postoje situacije u zivotu kada pokusavamo da budemo nesto sto nisamo, da bi impresionirali druge. Da se prikazemo svetu i ljudima pametnijim, boljim i jacim nego sto jesmo. Kada osetimo krivicu, strah i stid, pa lazima pokusavamo da sakrijemo sopstvenu nesavrsenost...
Mislim i osecam da je ovo sto ja sad dozivljavam ono pravo, jer nemam potrebu ni za cim od gore navedenog. Jednostavno sam 'ogoljena' i 'ja'. Imam potrebu da pruzam i dajem i uzivam u tome. Moja ljubav je proizvela ljubav i ja se smatram srecnom osobom (sto bi rekao Marks).![]()
Originally posted by DinaSvaka cast!!!Originally posted by SeamanAli zasto nisi? Ja sam za dva muskarca mislila da su ljubavi mog zivota i danas to mislim. Razlika je samo sto sam tada mislila da ce trajati do kraja zivota a ispalo je da nisu trajale. Ali to ne umanjuje njihov znacaj. Nekad zamisljam kako bi bilo da sam ostala sa jednim ili sa drugim... Onda vidim da se neki deo mene tada ne bi ostvario, mada mozda bi tada do izrazaja dosao neki drugi deo... Ali cim sam imala osecaj da je vazno ovo sad onda i jeste vazno... Uglavnom, ja jako verujem samoj sebi i sopstvenom osecaju - i kad kazem da je nesto pravo i da nije pravo. Mogu eto kasnije da razmotrim i sa drugih strana i zamislim sta bi bilo da je bilo... ali uglavnom se ne kajem...
![]()
Originally posted by ValDobro je biti optimista, ali ako uvek sa entuzijazmom ulazis u vezu posle razocarenje tesko padne. Zato treba biti oprezan/a sa izgovaranjem 'to je to'. Najbolje je imati nadu, ali ne i prevelika ocekivanja. Tek tada bude onako kako zelimo.
Svaki put kad sam u vezi pomishljam da je to to. Zar bih inace "ostala" u toj istoj vezi ili uopshte "ulazila" u istu???
Originally posted by ValOdmah cu ti reci i na koju.
To to to je to...ovo me potseca na neku pesmu.
Originally posted by Freya
A sad sam upoznala osobu u kojoj sam pronasla mnogo toga sto sam zelela da imam u jednoj osobi.
Biti sa njom je izazov, koji me motivise da budem "bolja". I zadovoljstvo je videti kako i ona postaje "bolja" pored mene.
Da je to to, to znam.
Da ova veza u kojoj sam jedino "to je to", to ce samo godine moci da potvrde i >>sadrzaj<< godina koje cemo zajedno provesti.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!