Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DaliborkaBila u Monte Karlu.
Da li ste imali tu srecu da uzivo gledate najbrzi cirkus na svetu? Ako jeste, podelite sa nama iskustva.
Na zalost, verujem da vecina clanova nije imala tu srecu, pa za njih ostavljam pitanje koje glasi: koju stazu bi voleli da posetite?
Originally posted by kiss addictI moj isto. Bio je one godine kad su svi istr?ali na stazu pošto je Šumi proš'o kroz cilj. Snimao je kamerom boxove i njih izbliza, doneo mi par?e gume sa staze i tako... Ludilo.
bio moj tata fanatik u Madjarskoj... i kaže da je super...
Originally posted by ZvezdasBGformulu gledam i pratim vise od tebe...Originally posted by sparkJes ti video nekad bolid F1? Mozes jedino Shumaheru u krilo da sednes.
vise bih voleo da sam suvozac...![]()
Originally posted by sparkPa sad eto vidim koliko vidis ono sto treba da vidis.Originally posted by ZvezdasBGformulu gledam i pratim vise od tebe...Originally posted by sparkJes ti video nekad bolid F1? Mozes jedino Shumaheru u krilo da sednes.
i sad, ja nisam video, a ti jesi...
![]()
ali evo, da svima bude jasnije, ispravicu svoju nedorecenost... -
kada bi postojalo suvozacko mesto, vise bih voleo da budem suvozac, nego da sedim na tribinama...
mada, rado bih seo i sumaheru u krilo... a ti?![]()
![]()
Originally posted by ZvezdasBGvise me zanima sta si radio u onoj troli u subotu, u pola pet ujutruOriginally posted by sparkPa sad eto vidim koliko vidis ono sto treba da vidis.Originally posted by ZvezdasBGformulu gledam i pratim vise od tebe...Originally posted by sparkJes ti video nekad bolid F1? Mozes jedino Shumaheru u krilo da sednes.
i sad, ja nisam video, a ti jesi...
![]()
ali evo, da svima bude jasnije, ispravicu svoju nedorecenost... -
kada bi postojalo suvozacko mesto, vise bih voleo da budem suvozac, nego da sedim na tribinama...
mada, rado bih seo i sumaheru u krilo... a ti?![]()
![]()
Ovo je sport pa cemo na tome i ostati. Ako zelis da znas sta bi ja kome radio u bolidu formule jedan, postavi temu u Golicljivim.
![]()
![]()
Originally posted by Kupperuravo to, ranije nisam propustao nijednu trku a sad ne odgledam po nekoliko u sezoni
Sad vise nema pravih duela pa sport koji je sam po sebi dosadan za gledanje na TV-u jos vise gubi na drazi. Evo, prva trka je prosla i sta je najvaznije? To sto je Sumaher oborio jos jedan rekord - izjednacio se sa Senom u broju osvojenih polpozicija (a prestici ce ga). Tako da cemo jos dugo, mnogo dugo da cekamo da neko uopste dodje u neku sansu da obori neki rekord. Alonso je rekorder po mladosti, nije realno ocekivati da ce se uskoro dogoditi da se pojavi neko mladji ko bi mogao da bude svetski prvak...
Uz sve to, pravila se jedva menjaju (a i sto bi kad svaku trku prati 200-300.000 ljudi), tako da zna nas, TV gledaoce skoro i da nema zanimacije.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!