Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KupperPa pile nisam ja tamo!!!
Ce da gledamo, a ti masi.
Originally posted by kiss addictMajko mila... kad me sad nije okinulo
ja sam, darlin´ trenirala tenis u mladosti, da s´ ti meni živa i zdrava![]()
i da, pratim tenis... više ženski nego muški, ali ga pratim!
Originally posted by pcelicatu sam ja, sve ?itam i sve pratimOriginally posted by kiss addictMajko mila... kad me sad nije okinulo
ja sam, darlin´ trenirala tenis u mladosti, da s´ ti meni živa i zdrava![]()
i da, pratim tenis... više ženski nego muški, ali ga pratim!
srce... pa 'de si ti do sad???
Originally posted by EYA
ene ga sad, sa onom ce da peva i basketuje, sa drugom ide u pozoriste, a sa ovom ce da sedi, pije pivo, i gleda tenis... a ja, jadna, da praznim piksle i perem case... sta ti je ljubav, aaaah, ljubav![]()
Originally posted by pcelicaOriginally posted by EYA
ene ga sad, sa onom ce da peva i basketuje, sa drugom ide u pozoriste, a sa ovom ce da sedi, pije pivo, i gleda tenis... a ja, jadna, da praznim piksle i perem case... sta ti je ljubav, aaaah, ljubav![]()
Moli?u lepo ova ne pije pivo dok gleda
tenis. I niko ti je ne otima, eto ti je brate sestro,
vala ako ?eš kukati ovol'ko ne?u joj se ni
obratiti više.
![]()
Originally posted by LunjaMuljaju loptice, bar 90 posto njih zbog prikupljanja koncentracije. Kao traze najbolju a primetices da kad se posle devetog, pa potom, posle 7 gema menjaju loptice, jos dok su proverene i dobre, muljaju.
'El moze neko da mi objasni: zasto teniseri/ke pre servisa uzmu N loptica, muljaju ih malo u ruci, i onda odbace N-1 istih? Tako dobijaju info o....![]()
Originally posted by LunjaOh pile teta '?elicino. Ne diraj mi Dementievu.
Gledao sam danas Dementieva vs. Schnyder 3:6 3:6
Dementieva je blistala u finalu TokiJa, to sam cuo i procitao, ali danas i cele prosle sezone je bila "labilna", sa servisom zaNije mi jasno kako uspeva toliko dugo da se odrzava u prvih 10.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!