- 02 Feb 2006, 16:09
Sve u svemu, nije mi aksiom u zivotu da bezim od azijata i crnaca samo zato sto mi se njih nekolicina nije svidela.
Originally posted by ZvezdasBGzaboravih da dodam da ce se sve ovo kod mene mozda jednog dana promeniti, tj. nadam se da hoce. ni od koga je ne bezim kao djavo od krsta samo zato sto je azijat ili crnac. daleko bilo!! bez obzira na sve moje sadasnje senzibilitete, uvek dajem sansu svima koji mi se ucine da su po temperamentu osobe slicne meni, pa ko zna sta sve na kraju ispadne.Originally posted by coloradoSad ce forumske Natshe Kandic da te proglase fasistom!
Hmm, ja sam mislio da sam covek bez ikakvih predrasuda dok nisam prvi put otisao u njujork, tj. ceo svet u malom. I onda sam shvatio da mi je stvarno teze da se napalim na osobu koja je druge rase (pogotovo ako je azijat). Apsolutno nema nikakvih problema da budemo prijatelji, ali jednostavno ne osecam seksualnu hemiju prema njima. Cak sam i pokusavao (da, vise puta) da budem s jednim crncem, ali je uvek ispadalo bez veze (do duse, ispalo je i da je "zdrav" za neku instituciju. duga prica). Mogu oni meni cak da budu i prelepi. ali ih jednostavno dozivljavam kao neke statue cijoj lepoti mogu samo da se divim, ali ne i da je konzumiram..
Ima li ovo sto sam napisao ikakvog smisla?![]()
Sve u svemu, nije mi aksiom u zivotu da bezim od azijata i crnaca samo zato sto mi se njih nekolicina nije svidela.