- 04 Feb 2006, 01:54
Ispod sve te šminke krije se parfe od ?okolade a kore su namo?ene sokom od naran?e

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by *deni*Pa sad ne znam bas...Otkad to ti imas tako prefinjen vizuelni ukus? Pa vidis da ta torta zapravo lici na tvoj avatar tj. Alexis C-D (a ponajvise upravo zbog haljine)
Nikako mi se ne dopadaju dlake u kombinaciji sa hranom( torta je vizuelno katastrofa )
, no to nema veze sa najlepsim zeljama, koje slavljenici saljem uz pesmu Cece Raznatovic:
"Ja sam cvetak, cudan cvetak
ja sam cvetak zanovetak
Neka znade momce svako
ubrati me nece lako..........."
![]()
Originally posted by M M and IOriginally posted by *deni*Pa sad ne znam bas...Otkad to ti imas tako prefinjen vizuelni ukus? Pa vidis da ta torta zapravo lici na tvoj avatar tj. Alexis C-D (a ponajvise upravo zbog haljine)
Nikako mi se ne dopadaju dlake u kombinaciji sa hranom( torta je vizuelno katastrofa )
, no to nema veze sa najlepsim zeljama, koje slavljenici saljem uz pesmu Cece Raznatovic:
ja sam cvetak zanovetak
Neka znade momce svako
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se mene tice taj parfe od cokolade moze u svako doba...kljucna rec je chokolada...u svim mogucim formama...(srecom pa nemam nikakvih problema sa linijom i debljanjem pa bez straha mogu da uzivam u konzumiranju te meni jako mile poslastice)
Originally posted by *deni*Znas sta Deni?Originally posted by M M and IOriginally posted by *deni*Pa sad ne znam bas...Otkad to ti imas tako prefinjen vizuelni ukus? Pa vidis da ta torta zapravo lici na tvoj avatar tj. Alexis C-D (a ponajvise upravo zbog haljine)
ja sam cvetak zanovetak
Neka znade momce svako
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se mene tice taj parfe od cokolade moze u svako doba...kljucna rec je chokolada...u svim mogucim formama...(srecom pa nemam nikakvih problema sa linijom i debljanjem pa bez straha mogu da uzivam u konzumiranju te meni jako mile poslastice)
Znas sta, M M and I ?
Ova tema se ne tice ni tebe , ni mene,niti nasih ukusa, vec Stripijeve torte i izvoli se samo o njoj iznjasnjavati !![]()
![]()
Originally posted by trampShe has spoken...and she said it good...Kad budem u stanju da bilo sta sto ce iole liciti na ovakvu tortu i sam napravim onda mozda krenem da delim savete sa kako bi trebalo...a do tada...tri tacke...
torta je super - a onog dana kad ja budem u stanju nesto priblizno slicno da napravim mozda budem imala pametnih saveta, ovako samo mogu da kazem ....
stripi ajde dodji i na moj rodjendan![]()
Originally posted by M M and IOK, then we'll wait for you to learn how to make a cake and listen to your advice afterwards. Until then you could keep your mouth shut.
...Kad budem u stanju da bilo sta sto ce iole liciti na ovakvu tortu i sam napravim onda mozda krenem da delim savete sa kako bi trebalo...a do tada...tri tacke...
Originally posted by *deni*Oh yeah...Whishfull thinking! Dream on!Originally posted by M M and IOK, then we'll wait for you to learn how to make a cake and listen to your advice afterwards. Until then you could keep your mouth shut.
...Kad budem u stanju da bilo sta sto ce iole liciti na ovakvu tortu i sam napravim onda mozda krenem da delim savete sa kako bi trebalo...a do tada...tri tacke...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!