Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Ne mislim na tranvestite, koji se vole preoblaciti u zensku odecu.
jesu li za Vas transrodne osobe ustvari neki posebni, treci pol ?
Sta bi trebalo da uradi jedna transrodna osoba, da biste je prihvatile kao zenu ?
By fencysmurf
pa nakon prihvatanja da glasam za Vojislava Kostunicu , prihvatanje transrodne osobe mi zaista nije aman bas nikakav problem...

posle te dzambolaje, nacista hermafrodit sa realizovanim edipovim kompleksom mi se cini materijalom za usvojenje kamo li braca i sestre transroderi i transroderke....
Korisnikov avatar
By Daliborka
:lol:

fencysmurf, dzavolchichu tetka Daliborkin... :spank:
Korisnikov avatar
By Val
Prihvatam ih kao osobe.
Korisnikov avatar
By deckonja
prihvatam ih u potpunosti,a li nikog ne poznam iz te grupe. voleo bih nekog konacno da upoznam i da se druzim sa njom/njom.ako ima takkvih neka se jave na u2u
Korisnikov avatar
By Andre87
Hey! Naravno!!!Upoznao sam dosta mtf devojaka preko foruma/chata ...stranih uglavnom smrc:(..i zaista neke imaju toliko izrazen materinski nagon..vise nego bio zene. Sve zavisi od stava...izgled posle 5 minuta razgovora nije bitan. Reci cine vezu.One joj daju trajnost..
Andre (ftm trans)
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sve ljude shvatam kao osobe...
Korisnikov avatar
By tramp
da ako su transzene, bilo bi mi malo blesavo prihvatiti transmuskarca kao zenu
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by tramp
da ako su transzene, bilo bi mi malo blesavo prihvatiti transmuskarca kao zenu

Naravno :yes: :kiss:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Daliborka
Sta bi trebalo da uradi jedna transrodna osoba, da biste je prihvatile kao zenu ?
Pa mislim da treba da li?i na ženu, a ne "na tranvestite, koji se vole preoblaciti u zensku odecu"... na Viasat history i exploreru su u nekoliko emisija oni doktori što objašnjavaju štajeve?temaemisije bile neke osobe za koje sam se celo vreme pitao da li su muško ili žensko umesto da slušam o ?emu se radi.
Korisnikov avatar
By Vlada T
Transrodna osoba moze biti i muskarac, a na kraju ne mora se ni rodno definisati.
Transrodne osobe prihvatam kao....osobe. U izvesnom trenutku, shvatio sam relativnost rodnih i drugih kategorija.

Iskustvo u svetu mi je zato bilo dragoceno. Upoznao sam veliki broj transrodnih osoba i prihvatio to kao nesto najnormalnije. Jednostavno, prestao da razmisljam o polu i rodu kao o necemu sto treba da odredjuje nase ponasanje prema ljudima.

U Srbiji, naravno, il' si gore, il' si nigde.
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, nije mi bitan rod, ako se neko oseca kao musko/zensko a nije rodjen kao takav, onda ga prihvatim onako kako se sam/a oseca... Mada se nekad zbunim kad govorm u 3. licu, jebiga.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Trebaju da budu ono sto jesu :crveni:
Korisnikov avatar
By Oziris
Prihvatam da su ono za sta se izjasne i kako se deklarisu.
Korisnikov avatar
By * NajS *
Ne srecem se bash toliko na ulici, u komshiluku, u prodavnici sa transrodnim osobama da bih mogao iskustveno da pricham o svom odnosu prema njima.
Prihvatio bih ih pre svega kao zene, ako su u pitanju transexualci...

Tja mnoge pedere prihvatam kao polumushkarce, a kako bih onda tek jednu finu i doteranu trandzicu...

:kiwi:
By SUNNY B
Originally posted by Oziris
Prihvatam da su ono za sta se izjasne i kako se deklarisu.
:up:

isto.....

znam ih nekoliko i nemam problema sa njima...doduse, ponekad mi sasvim slucajno izleti pogresan rod ali se niko od njih nije ljutio zbog toga...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da to više zavisi od te osobe nego od mene. teško je "prihvatiti" (možda bolje shvatiti, razumeti) nekoga koji ni sam nije siguran kako želi da ga ljudi posmatraju (odnosi se na bilo koju kategoriju življenja, ne samo na pol/rod).
Korisnikov avatar
By Tweety
apsolutno ih prihvatam kao zene i druzim se sa dve! mnogo ih volim, divne su devojke i imaju moju potpunu podrsku u zivotu!
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Lepo mi kazu shta su i ko su...i ja kazem DRAGO MI JE :)
Korisnikov avatar
By zimizamizum
Sudeci po reakcijama na teta Dacu, reklo bi se da su zene spremnije da prihvate transrodne osobe nego muskarci ;)
Korisnikov avatar
By zimizamizum
A da li prihvatam... Pa, prihvatam da se one osecaju tako, i apsolutno postujem to. Jako se trudim da ne zabrljam u govoru niti da zalazim u teme koje bi im mogle biti bolne. Ali moj licni osecaj za njih je da su neki treci entitet (da ne kazem Treci Pol :-), dozivljavam ih kao posebnu kategoriju.
Korisnikov avatar
By Ivory_E
Svako ima pravo izbora.. I pravo da svoj zivot zivi na nacin na koji je odabrao.. Ili kako se oseca.. Prema tome.. :friends: Opusteno..
Korisnikov avatar
By svejedno
Da, ja sam skoro upoznao neku transzenu, jel, radi u nekoj prodavnici gde mi zivi ortak i skroz sam je skapirao kao, pa tranzenu, ali ipak kao zenu, nikako kao muskarca.
Znaci da, kapiram da prihvatam.

Upoznao sam ranije neke napadne, one 'gradske' tranvestite, u svakom slucaju, slazem se sa 2Q2 da sve, pre svega, zavisi od njih, koliko su prihvatili sebe i od toga kako se oni postave & kakvi su.

A licno nemam problem sa ljudima ako nisu kreteni, ostalo me ne interesuje.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by 2Q2Bstr8
mislim da to vi�e zavisi od te osobe nego od mene. te�ko je "prihvatiti" (mo�da bolje shvatiti, razumeti) nekoga koji ni sam nije siguran kako �eli da ga ljudi posmatraju (odnosi se na bilo koju kategoriju �ivljenja, ne samo na pol/rod).
:up: slazhem se
By Çâðê_DUP
mtf-potpuno i ne razmisljam da su ftm, to je isto kao kad bih sve vreme gledala u pedetra i mislila: ah, on je peder, kakav li je kad natrci dupe, ne ...

ne prevarim se ni u rodu, ftm je zs mene, be folova i nekakve lazen tolerancije jer sam ja cool, a zapravo mi nista nije jasno) i kao takav, za mene on ima startnu poziciju str8 muskarca, sto ima svoje konseksvence i sl

mozda bi mi bilo malo nezgodno da se pojavi A. J i kaze:znas ja sam musko, pa dobro, onda bih bila zaljubljena u muskarca. mtf zaista lice na muskarce i to lepe muskarce i jedna operacija je samo rutinska stvar koju sprecava nekoliko hiljdarki, ali da se skupiti. naravno, ftm kod mene, kao muskarac, nema sanse, iako je jos uvek biloski devojka (ima vaginu)
By Çâðê_DUP

teta daco, postoje samo dva pola. mtf nije odmah imao srece zbog nekih mediinskih jebada, da kazem, trebe ispuniti neku formu, a po mogucstvu zbrisati iz srbije)

mtf-zenski pol
ftm-muski pol

:zakljucano:

p.s ovo me podseca na pitanja upucena lg-populaciji. Lepo je sve to,iamte prava na yibor, ali bog vam nije dao vaginu i penis da se spoje, nije nekako prirodno, ali prihvatam ...

ako ocekujete od strejtera, utemeljivaca prirode :pop:
da nam "dozvole" da predjemo granice onoga sto se smatra prirodnim, otkud sam ova strejterska logika pri postavljanju pitanja?

sta tu ima da se prihvati, sve je to PRIRODNO, trust me ;)
samo sto ja ne volim da se druzim sa strejt muskarcima i z=dakako da se ne bih druzila s nekim ftm zato sto je ftm, vec da li mi odogovara za spiku i sl ...
Korisnikov avatar
By anche

da bude svesna patrijarhata i odupre mu se ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
samo sto ne treba zaboraviti sledece-mtf moze da bude musko koje se oseca kao zensko, a po seksualnom opredeljenju moze biti lezbejka, bisex ili heteroseks., kao i ftm, moze biti gay muskarac (samo u zenskom telu), bisex muskarac ili strejt. Znaci rodno opredeljenje i seksualno nemaju veze. Licno znam mtf koja je lezbejka, kao i ftm-koji je strejt, jednog koji je bi, i jednog koji je gay...tako da angie, ftm ne mora da bude strejt muskarac, moze da bude i gay:D
By Çâðê_DUP
Originally posted by devokICA
tako da angie, ftm ne mora da bude strejt muskarac, moze da bude i gay:D
znam to, ali ne mogu da postignem da mislim tom brzinom, nikad nisam radila s papirologijom :murkan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!