Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By dimitriades
da li imate predrasuda prema osobama drugih nacionalnosti? da li i mi pederi nekoga deskrimisemo? ako imate, koje su to nacionalnosti koje ne dolaze u obzir?

ja imam i nikada u zivotu ne bih mogao da budem u vezi sa albancem! sa druge strane, romom koji je cist i vodi racuna o licnoj higijeni ima odlicne sanse (mada takvog u zivotu necu sresti).

dakle, koje su vase predrasude prema osobama drugih nacionalnosti i vere?
Korisnikov avatar
By Rei
Nemam predrasude prema narodima, potpuno mi je svejedno da li je neko koga muvam Albanac, Nemac ili Marsovac ako zadovoljava moje kriterijume u smislu fizichkog izgleda, zajednichkih interesovanja i opshte kompatibilnosti nashih lichnosti. :)
Korisnikov avatar
By Tweety
Apsolutno sam bez predrasuda kada su u pitanju nacionalnost ili vera potencijalnog decka! Albanac, sto da ne...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by dimitriades
omom koji je cist i vodi racuna o licnoj higijeni ima odlicne sanse (mada takvog u zivotu necu sresti).
uhhh! A sto ne?eš sresti? Romi se ne kupaju ili ih samo izbegavaš ? :zid:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ne mogu generirati predrasude bez fotografije :povez:
Ja sam prvenstveno vizualni tip :gitara:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Nemojte po glavi!!! Izubijaste de?ka. A i jeste zaslužio. Bio je u mom odeljenju Albanac i Ukrajinac i Maðar i Hrvatica i Slovenka, ?ak mislim da je jedna devojka bila Bunjevka :shok: Ne, nemam predrasuda tog tipa
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa dobro... i moj bivši de?ko je hrvat, pa ja ne otvaram temu o tome ... kada sam se zaljubio u njega potpuno mi je bilo sve jedno da li je hrvat ili možda brazilac ... ljubav ne prepoznaje nacionalnost (mislim na pravu ljubav)
By Ulix
da li imate predrasuda prema osobama drugih nacionalnosti?
Ne.
da li i mi pederi nekoga deskrimisemo?
Nismo bas najtolerantnija skupina, ali sumnjam da u praksi diskriminisemo bilo koga osim samih sebe.
ako imate, koje su to nacionalnosti koje ne dolaze u obzir?
Nemam, pa sve nacionalnosti dolaze u obzir.
ja imam i nikada u zivotu ne bih mogao da budem u vezi sa albancem!
Ma nemoj. A zasto?
sa druge strane, romom koji je cist i vodi racuna o licnoj higijeni ima odlicne sanse (mada takvog u zivotu necu sresti).
Uf. Uf. Uf.
dakle, koje su vase predrasude prema osobama drugih nacionalnosti i vere?
Nemam ih:down:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ova tema je besmislena i samo njeno postojanje predstavlja neki vid manifestacije diskriminacije.

:down:
Korisnikov avatar
By Dina
Nemam, skoro svi moji partneri su bili druge nacionalnosti od mene. Jedna od mojih najblizih prijateljica je Albanka. Ne vidim da to nesto menja u njenoj licnosti...
Korisnikov avatar
By m..
ja imam i nikada u zivotu ne bih mogao da budem u vezi sa albancem! sa druge strane, romom koji je cist i vodi racuna o licnoj higijeni ima odlicne sanse (mada takvog u zivotu necu sresti).
Znam ja takvog Cigu, zivi tu u hoodu, ali je strejt, imaju najlepse uredjenu basticu u okolini.

Nemam ama bas nikakve predrasude vezane za rasu, nacionalnost ili bilo sta slicno (imam glede obraovanja i opche kulture, no - nije to tema). Mislim da mi je samo jedna devojka bila cista Srpknja, a bila sam s Hrvaticom, Jevrejkom i balila na Crnkinje i Japanke po Parizu, cak sam i smuvala jednog Fancuza senegalskog porekla na gay zurci u nedostatku zena (doduse to je bilo u onoj fazi kad sam mislila da ja ipak volim decake nego sam naletela na seiju pogrsnih, lol)...
:mjuza: :lood:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Ulix

da li i mi pederi nekoga deskrimisemo?
Nismo bas najtolerantnija skupina, ali sumnjam da u praksi diskriminisemo bilo koga osim samih sebe.
:nazalost: Mnogo njih, da...

:cvetduga: Meni svaka nacija i nacionalnost ista, sve dok ima "hemije".
By RACABG
***STOP DISKRIMINACIJI***
Korisnikov avatar
By unic0rn
Joj ne znam, mora da meni neshto fali kad ne pitam nikoga za nacionalnost niti vrshim opipavanje stomaka...
Korisnikov avatar
By 2kune
A da je tema: moj de?ko je admin/mod? Koliko bi tada bilo tolerancije? :lukavi:
Ima li netko de?ka/curu admina/moda? :evilgrin:
Korisnikov avatar
By spliff
no prejudice, whatsoever....
Korisnikov avatar
By jukie
Napisao sam post ali mi se nije svidelo kako je zvu?alo pa sam ga izbrisao. (tako da znate da sam pro?itao dovde).
Korisnikov avatar
By Zibro
bila neka tema kao za koliko bi prodali kosovo .....
:okret: moj odgovor ; za dva zgodna misicava albanca ....
eto tu se krije i odgovor na ovu temu :D :smilegrin:
By Simor
Da li biste bili u vezi sa glupom osobom?
Da li biste bili u vezi sa fasistom?

Ne.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Neverujem u postojanje nacionalnih opredeljenosti....
tako da ne verujem da i poteNTcijalni dechkonja ima nacionalnost
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by REI
Nemam predrasude prema narodima, potpuno mi je svejedno da li je neko koga muvam Albanac, Nemac ili Marsovac ako zadovoljava moje kriterijume u smislu fizichkog izgleda, zajednichkih interesovanja i opshte kompatibilnosti nashih lichnosti. :)
toliko o tome. :cowboy:
By Omega
R.N.R upoce nije bitno cak volim albance i palestince tako su sexy njam
Korisnikov avatar
By AngraMaina
U ovim stvarim akademske diskusije ne piju vodu. Treba prakticirati. :fuck:

Nisam bio ni s jednim Albancem, a i nikako da upoznam neki kvalitetan primerak, ovde ih ima mnogo ali je to sve neki andergraund od (sitnih?) kriminalaca i sezonskih radnika. Upoznao sam samo dvojicu koji su vredeli cemu, na Akropolju pre par godina, turisti, ali cim su culi Belgrade skiselili su lica i nista od blizeg upoznavanja. Ali konkurs je stalno otvoren. Isto vazi i za Rome.

A koju naciju preferiram, mislim da je suvisno da navodim :sunce:
Korisnikov avatar
By Stripi
Bah, kad mi se neko sviða sigurno ga ne pitam šta je po naciolanosti.
Raspitam se jel slobodan, jel bar malo teligentan, šta preferira i take stvari.
Nije da ja sad tu glumim turbotolerantnog ali je stvarno tako :D
Korisnikov avatar
By HARP
Nikada nisam imao predrasude,niti mi je bitno ko je koje nacionalnosti,vere ili politi?ke opredeljenosti,bitno je da je ?ovek...ipak ljubav ne poznaje granice,niti zna za koje podele :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Da ne bude off, generalno nemam predrasuda sto se tice nacionalnosti osobe sa kojom bih bio. Izuzetak su Siptari. Iz istih razloga kao i postavljac ove teme.
Korisnikov avatar
By Kupper
Nemam ni ja predrasuda. Vazno je da je bele rase ili nije Albanac. Pitanje ukusa.
By RACABG
ne nikako nemam nista protiv a i zar je bitno ako ti se neko dopada psihicki fizicki ma vozi i nepitaj ko je i sta je prepusti se i uzivaj

inace najlepsi decko kojeg sam video je tip koji zivi u tirani (albanac) i gay je pa se razmisljam da skoknem da ga potrazim
Korisnikov avatar
By colorado
Hmm, ja sam mislio da sam covek bez ikakvih predrasuda dok nisam prvi put otisao u njujork, tj. ceo svet u malom. I onda sam shvatio da mi je stvarno teze da se napalim na osobu koja je druge rase (pogotovo ako je azijat). Apsolutno nema nikakvih problema da budemo prijatelji, ali jednostavno ne osecam seksualnu hemiju prema njima. Cak sam i pokusavao (da, vise puta) da budem s jednim crncem, ali je uvek ispadalo bez veze (do duse, ispalo je i da je "zdrav" za neku instituciju. duga prica). Mogu oni meni cak da budu i prelepi. ali ih jednostavno dozivljavam kao neke statue cijoj lepoti mogu samo da se divim, ali ne i da je konzumiram..

Ima li ovo sto sam napisao ikakvog smisla?
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by colorado
Hmm, ja sam mislio da sam covek bez ikakvih predrasuda dok nisam prvi put otisao u njujork, tj. ceo svet u malom. I onda sam shvatio da mi je stvarno teze da se napalim na osobu koja je druge rase (pogotovo ako je azijat). Apsolutno nema nikakvih problema da budemo prijatelji, ali jednostavno ne osecam seksualnu hemiju prema njima. Cak sam i pokusavao (da, vise puta) da budem s jednim crncem, ali je uvek ispadalo bez veze (do duse, ispalo je i da je "zdrav" za neku instituciju. duga prica). Mogu oni meni cak da budu i prelepi. ali ih jednostavno dozivljavam kao neke statue cijoj lepoti mogu samo da se divim, ali ne i da je konzumiram..

Ima li ovo sto sam napisao ikakvog smisla?

Na dve stranice, to je jedini post koji ima smisla.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!