Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Ljudmila
Originally posted by demian
meni je bio strasan film Variola Vera, u isto vreme sam bio fasciniran tim filmom, stvarno odlicno delo. poslednji put sam ga gledao pre mesec dana, doduse sa drustvom, i nije me bas jako uplasio...
Ah, da. Secam se da je i meni bio jeziv. Zapravo sam na smrt bila preplasena. Konstantno sam gnjavila mamu da me ubedjuje kako ne mozemo da se razbolimo vecito ponavljajuci "jesi li sigurna, jesi li sigurna?"
Inace, filmove koje sam navela, navela sam samo iz razloga sto su ostavili odlican utisak, ali me zapravo ne plase. Posebni su mi zbog nekih novih ideja jer zaista sam se plasila da ovaj zanr umire.
Veoma napetom me je drzao film The Others i zaista me iznenadio, slicnu napetost sam osecala gledajuci film Kad jaganjci utihnu,Isijavanje, sva tri dela Cube I definitivno neke epizode The X-Files pogotovo ako su bile sa kakvim bubama ili virusima, a bilo ih je brrrrrr.
Filmovi poput teksaskog masakra, opasnost vreba i sl. apsolutno nista ne izazivaju sem utiska da su oni koji su ih radili u zescem deficitu sa mastom sto se za saw 1 i 2 nikako ne moze reci, to su, uh, ludacke ideje. Te fore, bljesak seciva iza coska, 'vamo ruka, tamo noga, litre krvi potpuno su mi neinteresantne.
O leptirici sam cula kako je uzasno strasan, ali nisam ga nikada gledala.
A secam se, da sam se opasno uplasila, ali tada sam bila bas klilnka, gledajuci film Groblje kucnih ljubimaca. Uopste to sa zlom decom mi je ono bas skripi fora. Japanci cesto imaju scene sa nekom decom u svojim filmovima. A ja bas volim filmove koji mi blago podignu adrenalin. U filmu 28 dana kasnije ima nekoliko scena da skocis do plafona. Kraj je bezevezan ali do samog kraja uzivala sam. Kuca voska je vec imala sasvim drugacije dejstvo na mene, zapravo kako sam usla u bioskop, jedva da je ista pocelo da se desava u filmu ja sam vec zaspala.
Korisnikov avatar
By Draco
Sada ne znam.. Mislim da nikakav film ne moze da izazove toliki strah u meni da ne smem do wc/a, ili da moram da ga prekinem..
Kad sam bila maaala plasila sam mnooogo filma 'the screamers' i ' Bal Vampira', koji i nije horor nego parodija na horore, ali sam imala mozda 5 god i bas je bilo spuki.. Da! Uplasio me je i neki DECIJI sa trolovima, jao, sto sam njih hejtovala, manijaci bwee, ko rece da je to za decu?!?! ..i deca kukuraza.. to nisam nikada ni odgledala do kraja.. Inace, lozila sam se na Pinhead/a iz Hellraiser/a :lol: a nadala sam se da ce Fredi da mi dodje u snove, da ga iscimam nekako da me pusti da malerisem ljude zajedno sa njim.. :doh: I i dalje obozavam 'Nightmare on Elm street' i imam sve delove osim onog govneta kad se Fredi kaci sa Dzejsonom.. Eeee, i 'Ocuh' je bio strasan.. :) Kul, bas bih mogla da ga nabavim.. :)

Od onih svezijih, jedino me je Ring prodrmao malo.. i Saw, ali prvi deo, drugi je sraaaanje.

I takoooo... Odoh da skidam 'Stepfather' sa neta.. :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Petak 13.

Kako se ja plasim filmova iz tog serijala, ljudi moji, pa zaista ne mogu da vam opisem.
By Gost
Meni je svaka naznaka horora
jeziva. Uopšte ne mogu sama da gledam
takve filmove- mene mi!
I pola tih strahotnih nisam ni gledala.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Draco
Kad sam bila maaala plasila sam mnooogo filma 'the screamers' i ' Bal Vampira', koji i nije horor nego parodija na horore, ali sam imala mozda 5 god i bas je bilo spuki.. Da! Uplasio me je i neki DECIJI sa trolovima, jao, sto sam njih hejtovala, manijaci bwee, ko rece da je to za decu?!?!
E dobro si me podsetila! Uklju?io sam jednom slu?ajno BK i pojavi se crtani film Brodarevi bregovi (Watership down)... neki ze?evi se kolju medjusobno... svi u ožiljcima, uši napola odgrizene, polovina ih ima po iskopano oko, grube face, dijalozi mafijaški... samo sam stao aaaaa :hypno: zamisli decu koja to vide...
By жњ
sta kazete na scene iz spilbergovog "poltergejsta"? bila sam mala kad sam ga gledala prvi put i secam se da posle njega nisam smela da otvorim orman mesecima. takodje nisam prilazila drvecu kada padne mrak. i nije za decu definitvno!
moji matorci su eto zesce pogresili kad su me pustili da gledam to (verovatno iz razloga sto se sve desava oko klinaca), a npr. nisu mi dozvoljavali da gledam twean peaks koji su svi ostali klinci gledali :puzzle:

----------------------------------------------------------------------------------

zatim jedan film kome nisam zapamtila ime, ali secam se da je sama ideja bila jako natripovana, i to toliko natripovana da me jako uplasila iako realno gledano se nije desavalo nista strashno...

rech je o nekom liku koji je izmislio mashinu za komuniciranje sa Bogom i neki likovi sto traze tu napravu...

uhhhhh kad se setim... ideja o toj napravi me baca u ludacki trip :lood:

------------------------------------------------------------------------------

takodje su mi strashne scene iz "odiseje". kad naidju na duha (stalivec) onog astronauta, pa je cas normalan, cas izgleda kao da je grobaru sa lopate pobegao, a cas je fetus... uhhhhhh, scena koja je kadra da me smesti na F odeljenje u Palmoticevoj... :lood:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Kupper
Originally posted by Mars
Slovenacki film - 'Leptirica'
U imdb postoji samo jedan film pod tim nazivom.

Zasto slovenacki?
Slovenac je u postu rekao 'srpski film' cak, a zvanicno se vodi kao jugoslovenski.
Pa dobro, SFRJ film je jer je snimljen u toj zemlji. Napisao si NAS a meni to vise ne moze da bude nas. Inace je 'sav' sovenacki. Pocev od love.

Dakle... Film je rezirao Djordje Kadijevic. Scenario je radjen po literalnom predlosku Milovana Glisica. Glavne uloge tumacili su: Mirjana Nikolic, Petar Bozovic, Slobodan Perovic...
Sounds very Slovenian to me :bubbles:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zar je mogu?e da niko nije spomenuo Polanskog i Rosemary's Baby? niste ga gledali ili vam nije strašan? to je po mišljenju mnogih kriti?ara najbolji horor film, meni takoðe - rame uz rame sa Kubrickovim The Shining.

moram re?i i da mislim da se danas više ne snimaju dobri horori. ono što me je ja?e prodrmalo je War of the Worlds, ne mogu ni?eg više da se setim...
By жњ
Originally posted by 2Q2Bstr8
War of the Worlds

kako sam mogla da zaboravim? :celo: :hail2: :hail2: :hail2:

stara verzija je, naravno, zakon!
mada me ni proslogodisnja verzija nije ostavila ravnodusnom... sama kuci, negde oko 8-9, letnji sumrak... ja pustila film a ono taman krenula letnja oluja sa grmljavinom! moshte mislit panike

ono sto je super s tim filmom jeste sto mozete tripode zamisliti u bilo kom okruzenju, cak i ispred vase zgrade. mogucnost identifikacije je ogromna za razliku od drugih sf filmova i to je ustvari ono sto je prodalo ovaj film ;)
Korisnikov avatar
By colorado
meni Rosemary's Baby nije strasan. Ali opet, ni jedan nije. Tako da bih i mogao da ga preporucim. Snimljen je u Dakota zgradi u njujorku u kojoj je ziveo Dzon Lenon i u cijoj je blizini i ubijen.
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by colorado
@Dominion: Yessss. Hvala sto si me podsetio n Poltergajst. I prvi i drugi deo su super! Je l' ima mozda i treci???
http://www.imdb.com/title/tt0095889/ ima i treci :) skidaj ga sa neta
jos su u II delu korisceni nacrti H.R. Giger-a :)

any way, da dopunim listu - bal vampira, neko ga vec pomenu
i Rosemary's Baby mada sam ovaj gledao dosta kasnije pa ga doziveo vise kao triler nego kao horor. inace film je ekstra.

nejma vishe dobrih horora :( danas me jedino moze prepasti izjava provajdera tipa "ukidamo vam adsl" :lood: :lol:
Korisnikov avatar
By colorado
kad smo kod adsla - jos uvek ga nemam!!! grrrr!!!
By Ulix
Originally posted by avalon
"The Omen"... Prvi put sam video taj film kao klinac i ostao sokiran :D Mislim, i dan danas me hvata jeza dok gledam taj film... :D

Slika
:up:

Taj film me je isprepadao kad sam bio mali, i letos sam ga opet gledao (ne bese mi svejedno ni taj put).

Gregory Peck u odlicnoj ulozi.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Ulix
"The Omen"... Prvi put sam video taj film kao klinac i ostao sokiran :D Mislim, i dan danas me hvata jeza dok gledam taj film... :D

Slika
:up:

Taj film me je isprepadao kad sam bio mali, i letos sam ga opet gledao (ne bese mi svejedno ni taj put).

Gregory Peck u odlicnoj ulozi.

Ja i dan danas izadjem iz sobe pre nego usledi ona scena kada prozorsko staklo otfikari onom fotografu glavu...
U stvari...tu scenu sam video samo jednom (sa 6 godina) i to mi je bilo dovoljno za ceo zivot... :D
By Ulix
Ja i dan danas izadjem iz sobe pre nego usledi ona scena kada prozorsko staklo otfikari onom fotografu glavu...
U stvari...tu scenu sam video samo jednom (sa 6 godina) i to mi je bilo dovoljno za ceo zivot... :D
Sad sam se setio: mali Demijan je razlog sto ne volim decu u periodu od kad izadju iz materice do punoletstva. :nokti:

Jesi li gledao nastavke?
Ne znam koliko ih tacno ima, ali mislim da sam video jos dva.
Naravno nisu bili ni blizu toliko dobri.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Ulix
Sad sam se setio: mali Demijan je razlog sto ne volim decu u periodu od kad izadju iz materice do punoletstva. :nokti:

Jesi li gledao nastavke?
Ne znam koliko ih tacno ima, ali mislim da sam video jos dva.
Naravno nisu bili ni blizu toliko dobri.
Aha.... Treci deo je posebno imbecilan :balon:
Korisnikov avatar
By Draco
Rozmarina beba... tja.
Mene je keva natripovala da je taj film mnoooogo strasan <valjda je njoj bio jer ga je gledala u trudnoci> i kad sam ga odgledala, bila sam iz fazona da je skroz kul film. Nije strasan i tako to. Po meni je to odlican triler, ali ne horor.

Da, podsetili ste me.. Twin peaks mi je bio mnogo strasan ali sam se silila svaki dan da sednem i da gledam.. Secam se da se davao na Politici, ali ne mogu da se setim koje godine.. Kontam da sam imala max 10 godina..
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Draco
Da, podsetili ste me.. Twin peaks mi je bio mnogo strasan
Hmmm... koliko se ja se?am Twin peaksa nije mi uopšte bio strašan... ja sam sve vreme mislio da je to detektivska serija dok na samom kraju nisu po?eli da rade svake gluposti... mislim da mi se tada svideo neki od sporednih likova ali se uopšte više ne se?am ni likova ni zapleta...

da, u nekoj od zadnjih epizoda (otprilike svi su u nekom paralelnom svetu sa puno crvenih ?aršava umesto zidova, isto kao u mojim snovima, zna?i ništa strašno) se pojavila neka devojka (donosi kafu?) i svi likovi je kao poznaju, i ja se pitam "ko li je to?" a dolazi moja sestra i kaže "pa to je Lora Palmer" a ja pitam "a ko je Lora Palmer" :zid:

e na taj fazon me je oduševila ona serija sa Bejlisom i Pembltonom i Man?om (kad je bio mlaði) kada u toj zadnjoj sceni umre Ðirardeli (crnac šef policije) i kao duh hoda kroz policijsku stanicu koja je puna onih koji su tu umrli ili su tu radili pa umrli, i pojavljuje se ona mala klinka crnkinja Adena Votson? i skaku?e u krug oko njega (ina?e serija stotinak epizoda ranije po?inje tako što nalaze Adenu ve? mrtvu i to je prvi slu?aj mladog ruki detektiva koji ga posle proganja sve sezone serije).

a gledao sam seriju Vu?je jezero (koja ima samo 4-5 epizoda) koja je na sli?an fazon kao Twin peaks... svi u tom selu su vukodlaci (tj pretvaraju se u vukove po želji) sem nastavnika biologije :wink2: koga igra jedan od onih Indijanaca (postoji otprilike pet Indijanaca glumaca koji glume u svim filmovima kada im zatreba Indijanac), mislim da se zove Grejem Grin; i neki tip dolazi da valjda bude policajac? hmmm... mislim da je to ustvari bio jedan od onih preostalih Indijanaca glumaca
Korisnikov avatar
By Kupper

Dakle... Film je rezirao Djordje Kadijevic. Scenario je radjen po literalnom predlosku Milovana Glisica. Glavne uloge tumacili su: Mirjana Nikolic, Petar Bozovic, Slobodan Perovic...
Dakle, nema potrebe za sarkazmom. Mi ipak govorimo o dva filma. 'Leptirica', slovenacki iz 1969. (Kadijevicev je iz 1973), rezirao Florijan Mashgolt, originalni scenario, glavna uloga jako mladi Boris Kavazza.

Btw, Mira Nikolic (H8 - jer ih je bilo 3 u to vreme) je glumila u oba, putovala iz Poljske na snimanja, bila u ranom stadijumu blagoslovenog stanja, potom rodila Simonidu, razvela se, vratila se kod keve u Narodnog Fronta 29, bas preko puta Bolinice...ili hotela Park, 1980. prodala kucu u NF....i da ti ne uzimam posao dalje.....

Malo si google-ovao, koliko vidim. Prvo pa musko>>>>>>>>http://www.imdb.com/title/tt0200800/
Korisnikov avatar
By avalon

Dakle, nema potrebe za sarkazmom. Mi ipak govorimo o dva filma. 'Leptirica', slovenacki iz 1969. (Kadijevicev je iz 1973), rezirao Florijan Mashgolt, originalni scenario, glavna uloga jako mladi Boris Kavazza.

Btw, Mira Nikolic (H8 - jer ih je bilo 3 u to vreme) je glumila u oba, putovala iz Poljske na snimanja, bila u ranom stadijumu blagoslovenog stanja, potom rodila Simonidu, razvela se, vratila se kod keve u Narodnog Fronta 29, bas preko puta Bolinice...ili hotela Park, 1980. prodala kucu u NF....i da ti ne uzimam posao dalje.....

Malo si google-ovao, koliko vidim. Prvo pa musko>>>>>>>>http://www.imdb.com/title/tt0200800/

Nisam bre sarkastican, ali trebalo je bolje da naglasis :P Kada se kaze "Leptirica", vecina ljudi pomisli na Kadijevicev film. :lizalica:
By the way, nigde nisam mogao da "iskopam" taj slovenacki film, a pokusao sam sa razlicitim kriterijumima...
Korisnikov avatar
By vanillapuff
"The Ring" I - jedini od svih do sada nabrojanih i do sada odgledanih koji me je stvarno uzdrmao....
A ni posle "The Exorcist" nisam najbolje spavala... U toj prici me je najvise uznemirila cinjenica da je radjen prema istinitom dogadjaju....... :hail: :hail: :nesiguran:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
Originally posted by Ljudmila
Originally posted by demian
meni je bio strasan film Variola Vera, u isto vreme sam bio fasciniran tim filmom, stvarno odlicno delo. poslednji put sam ga gledao pre mesec dana, doduse sa drustvom, i nije me bas jako uplasio...
Ah, da. Secam se da je i meni bio jeziv. Zapravo sam na smrt bila preplasena. Konstantno sam gnjavila mamu da me ubedjuje kako ne mozemo da se razbolimo vecito ponavljajuci "jesi li sigurna, jesi li sigurna?"
Inace, filmove koje sam navela, navela sam samo iz razloga sto su ostavili odlican utisak, ali me zapravo ne plase. Posebni su mi zbog nekih novih ideja jer zaista sam se plasila da ovaj zanr umire.
Veoma napetom me je drzao film The Others i zaista me iznenadio, slicnu napetost sam osecala gledajuci film Kad jaganjci utihnu,Isijavanje, sva tri dela Cube I definitivno neke epizode The X-Files pogotovo ako su bile sa kakvim bubama ili virusima, a bilo ih je brrrrrr.
Filmovi poput teksaskog masakra, opasnost vreba i sl. apsolutno nista ne izazivaju sem utiska da su oni koji su ih radili u zescem deficitu sa mastom sto se za saw 1 i 2 nikako ne moze reci, to su, uh, ludacke ideje. Te fore, bljesak seciva iza coska, 'vamo ruka, tamo noga, litre krvi potpuno su mi neinteresantne.
word! filmovi sa obiljem specijalnih efekata, galonima krvi i raskomadanim telima definitivno mogu samo da zgroze gledaoca, u tom smislu da ce isti izgubiti apetiti na jedno 2 sata, and that's all.
secam se da sam sa drugaricom isla da gledam 1. deo filma witch blair project. elem, bioskop je bio potpuno prazan, samo nas dve i jos jedno 5-6 osoba. i tokom trajanja filma drugarica je poskakivala na sedistu, par puta je skocila na mene, tresla se, ispustala prigusene krike, grickala nokte, zatvarala oci, pokusavala da pobegne sa projekcije itd. a ja sam umalo zaspala, tom prilikom izvrgavajuci ruglu njen neosnovani strah od filma i vredjajuci joj iq jer se boji jednog takvog filma. al' ne lezi vraze, izadjosmo mi nakon filma u noc kada mene stadose spopadati razne halucinacije i pred oci mi dolaziti scene iz filma. osobito su me uzasavale one strukture od granja koje su visile sa drveca. samo cu reci jos da naredna 3 dana a i noci ja nisam smela da spavam u svom stanu, no sam bila prinudjena da obitavam kod raznih prijatelja koji su bili tako humani da mi pruze utociste in my darkest hour. da me sada neko pita zasto sam se uplasila, ne bih umela da mu objasnim. nekako sam se osecala depresivno i bolesno nakon gledanja. uvek su najjeziviji filmovi koji ne prikazuju ono sto predstavlja pretnju i koji nam ne daju vizuelizaciju te pojave, osobe ili objekta koji ugrozava aktere fima, te ciljaju na psiholoski efekat straha od nepoznatog i na korene iskonskih ljudskih strahova od necega cemu ne znaju oblik i samim tim mu se ne mogu na pravi nacin suprotstaviti.
inace, sam cula da je fenomenalan film bergmanov 'cries and whispers' te cu upregnuti mulu da ga dloaduje. citala sam da ima par vrlo neprijatnih scena i da je atmosfera skroz creepy. u sustini, mene vise uzasava sama atmosfera nekog filma, nego konkretne i pojedinacne scene. primer za to je vec navedena variola vera, koja je ultimativni horor za mene, koliko zbog same atmosfere, toliko i zbog realnosti radnje.
By SUNNY B
Originally posted by vanillapuff
"The Ring" I - jedini od svih do sada nabrojanih i do sada odgledanih koji me je stvarno uzdrmao....
A ni posle "The Exorcist" nisam najbolje spavala... U toj prici me je najvise uznemirila cinjenica da je radjen prema istinitom dogadjaju....... :hail: :hail: :nesiguran:

e stvarno is u pravu....

u ringu mi je frka samo onaj deo kad devojcica izlazi iz tv-a na kraju a proizvelo je efekat da sam se refleksno odmakla od kompa (gledala sam ga na kompu) iako je cale u istoj sobi gledao fudbal na tv-u a sva svetla su bila popaljena....

sto se tice "isterivanja djavola iz emili rouz", i meni je jebalo kevu to sto je istinita prica, ali s obzirom da sam ga gledala sama na gajbi sa bivsom devojkom u pola noci a ona se inace plasi takvih sranja, posle toga smo zaspale cvrsto zagrljene sa upaljenim svetlom....pre toga namerno odgledavsi jedan od almodovarovih sarenih filmova, cisto da nam spadne pritisak....

a da li se iko seca filma SUSPIRIA??? e taj film mi je jedan od najboljih horora.....

rozmarina beba me je malo smorila.....
Korisnikov avatar
By Mars
Bas mi se sad gleda the Ring.

I volim Naomi Watts.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Mars
Domaci film "Leptirica"

Kada je pizza-man pozvonio za vreme gledanja tog filma, svih nas 5-6 je vrisnulo, a onda smo poceli svadju ko ce da otvori vrata... Pa vi vidite efekat.

Onda "It".Od tada mrzim klovnove.

Ali generalno horori nemaju na mene efekat kao nekad.
gledam u topic i razmišljam koji su mi filmovi bili najstrašniji... padnu mi na pamet Leptirica i It, kad moj drug Mars pomenuo oba :kiss:

LM, Leptiricu sam gledala sa nekih 10 svojih godina i toliko sam se nesre?na istraumirala da nisam danima mogla normalno da spavam... nikad ga posle nisam gledala, a mislim da kada bih ga sada ponovo gledala, umirala bih od smeha...

It mi je grozan... imala je drugarica na VHSu, pa sam ga gledala više puta da bih razbila strah od klovnova, ali nisam uspela... I dan danas kad vidim nacifranog klovna, ja ustuknem!

Isijavanje mi nije bio strašan film, više nekako uzbudljiv... i mislim da je to ubedljivo najbolje ostvarenje Jacka Nicholsona :up:

Strah u ulici Brestova mi je uglavnom bio komi?an... I volela sam Fredija... pogotovo onaj tre?i deo kada de?aku izvla?i vene iz ruku... šta ?u kad imam lud, morbidan mozak... :freddy:

TT sindrom me je oduševio kao naš niskobudzetni horor... super mi je bio ose?aj posle gledanja tog filma :zmija:

A sramota me je da kažem da Teksaški masakr motornom testerom još nisam gledala... to imam želju da pogledam...
Korisnikov avatar
By Mars
Prvo :kiss:

Drugo, Leptirica zaista ima komicne elemente. Na primer, kada je oslobadjaju iz zakljucane vodenice (prostim otkljucavanjem). Pa izadju ispred vrata i pocnu da skacu radosno "Uspeli smo! Uspeli smo! ..." Ali je ostatak vilma jezzzzzzzziv.

I trece, Teksaski.... imam vise od godinu dana i nikako da ga odgledam...
Korisnikov avatar
By TKO
strava u ulici brestova (mislim da sam ga gledala u 6. osnovne)
od tada ne gledam strašne filmove :fear:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja odgledao "Prsten".

Ima li negde diskusije o tom filmu?

Par stvari me zanimaju.
Korisnikov avatar
By colorado
koliko se ja secam, ne. pokreni ih. jedva cekam. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!