Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By superfly
za sve ljubitelje kvalitetnih emisija, serija i show programa iz bbc prudukcije info da ?e od 1. januara bbc prime za pojedine segmente programa uvesti srpski subtitl.
ovo važi za satelit i za sbb kablovski sistem.

enjoy bbc. :pivce:

Slika
Korisnikov avatar
By Skyen
woooow titlovani eastendersi :pegla:
i'm home again :snob:
Korisnikov avatar
By jukie
Nadam se samo da ?e pravilno da prevode... Viasat explorer je užas božji... hajde što upotrebe pogrešnu imenicu kao ime ne?ega, nego obrnu celokupan smisao re?enice...
(ja ina?e dosta gledam BBC prime, skoro pa kao HRT2)
Korisnikov avatar
By spark
smor... sta bre prevode na srpski... samo bude jos gore... ko softveri za mobilni... ja se mnogo lakse snalazim na engleskom... ja bih bre ukinuo prevod i na filmovima na engleskom jeziku koji se prikazuju na domacim televizijama... :bljak:
By superfly
Originally posted by spark
smor... sta bre prevode na srpski... samo bude jos gore...
subtitl je opcioni i ide preko teletexta- dakle sam biraš šta ti je raditi.
:peca:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
oh, god forbid! samo kada se setim pojedinih prevoda, najezim se. najgore je sto su u pitanju prevodi zvanicnih distributerskih kuca, tj. kvalifikovanih prevodilaca koji rade za njih. u jednom filmu videh sledece: it was raining cats and dogs, koje je mucenik/ca preveo/la na sledeci nacin: padali su kucici i macici!!!!!!! horor! to je na nivou: translate me to the other page of the street.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by xfreelancer
to je na nivou: translate me to the other page of the street.
Ili: the black is writing to us... George is my tailor...
Doduše zanimljivo su prevodili Vikara iz Diblija (ti slobodni prevodi su prava smejurija; kada treba neku britansku li?nost da prevedu u neku našu, npr. "nemojte da mi dolazite u posetu ujutru, sva se naduvam i izgledam kao ?obi" ); i da, prevod ide i ispod normalne slike, van teleteksta.
Prevod sa viasat explorera: pokazuje prvo pitona (this is an Old World python) pa bou (this is a New World python) tj. ovo je piton Starog sveta, ovo je piton Novog sveta. Prevod: ovo su novi pitoni na svetu, ovo su stari pitoni na svetu.
Najave emisija na sajtu sbb: serija Život sisara, epizode Insect predators (bubojedi) i Plant predators (biljojedi). Prevod: Insekti grabljivice i Biljke grabljivice. Ahm, red re?i...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!