Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Da li postoji nesto sto ne mozete da gledate kako drugi jedu?

Tata danas doneo pihtije od njegove rodjake (posto jadan i siroma to ne moze da jede jer mu moja mama carica to naravno ne pravi)... i ja stvarno, prvo nisam mogao da ih vidim na stolu, a jos manje da to secka i stavlja u usta. Bljak.
Korisnikov avatar
By unic0rn
pihtije, prasecu glavu, mozak, papke i sl...
Korisnikov avatar
By Draco
Na prvom mestu SHVARGLA, onda pihtije, cvarci i svinjska mast <cak i kad je moja keva koristi samo da bi namazala pleh meni se pegla>.
Korisnikov avatar
By jukie
Rik Stajn je ina?e u svojoj seriji otišao na neko mesto na engleskoj obali gde na kiosku prodaju pihtije od jegulje i jeo ih je malom kaši?icom (i izvadio jednu koš?icu) i sav je skakutao raduju?i se što još uvek mogu da se kupe prave doma?e pihtije od jegulje... to je bio šou...
By Çâðê_DUP
Originally posted by tramp
jastoge

Daaaaaaaaaaaaaaaaa, te ogromne crvene morske insekteeeeee....... :regan: (odnosno, tako svakako izgledaju kad se spreme, ina?e izgledaju kao ogromni sivo-zeleni morski insekti, bljak).
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Kiseli
jastoge
Daaaaaaaaaaaaaaaaa, te ogromne crvene morske insekteeeeee....... :regan: (odnosno, tako svakako izgledaju kad se spreme, ina?e izgledaju kao ogromni sivo-zeleni morski insekti, bljak).
A ne ne ne ne, insekti imaju jedan par antena, a rakovi imaju dva-a para antena. I rakovi imaju više nogu (za grickanje) i neke škrge i tako...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by kal zakath
Help! Šta su pihtije?
mislim da se to još zove i "nešto u aspiku"... "nešto" zavisi od ?ega se pravi. Postoje komadi?i nekog mesa i želatinozna masa oko tih komadi?a, koja je dobijena tako što su hrskavice na kojima je to meso stajalo dugo-dugo kuvane dok se svi mali želatinogeni molekuli proteina nisu našli u supi, i kada se to ohladi, to se stegne... ukoliko se kuva više hrskavice želatin je ?vrš?i... ina?e u Merkatoru na odeljku za salame prodaju raznorazne komadi?e u želatinu pa je to kao neka gospodska pihtija... pihtije ina?e umeju gadno da smrde... i dodaje se tona belog luka kako se ne bi osetilo da smrdi na svinjske noge, koje smrde na nemenjane ?arape...
Korisnikov avatar
By kal zakath
Jeo sve djelove goveda, svinja, konja, magaraca, ... koji se mogu jesti, jeo ve?inu stvari iz mora (ok ne baš kao Japanci ali ipak), jeo puževe, skakavce...
Korisnikov avatar
By Rei
Bilo kakve suhomesate gluposti, salame, kobacise, slanine i ostala sranja. To mi je neverovatno gadno. Nije mi jasno kako svi koje znam vole to, i svi koji me znaju se chude shto ne volim to. I ne mogu da gledam kako to jedu, prosto mi nije ni malo prijatno, a josh gora sitacija ako se nalazim u blizini, isparenja su nesnosna.
By Gost
Originally posted by jukie
Originally posted by Kiseli
jastoge
A ne ne ne ne, insekti imaju jedan par antena, a rakovi imaju dva-a para antena. I rakovi imaju više nogu (za grickanje) i neke škrge i tako...

A ne......

Za mene je sve što ima više od 4 noge insekt, ma koliko škrga da ima. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Hurku u prirodnim crevima i uopste svu hranu nadevenu u prirodna creva.
:bljak:
Korisnikov avatar
By KiWi
Pihtije (i standardne i bele pihtije), Konjsko meso, Magare?e i konjsko pe?enje... a i puževe sam povratio ... takoðe, ne volim bilo koje masno meso ... ?ak i svinjsko meso veoma ?esto zaobilazim ... kad se sve svede, najviše volim piletinu na roštilju (krilca+belo) i bareno belo meso ... e da, ima i neka pita sa pe?urkama koja mi je o?ajna a koju moja kuma pravi svake nove godine .. a ne volim ni masne ?orbe (kad mas' pluta po površini) ... od toga redovno izgubim apetit...
Korisnikov avatar
By spliff
shkembicci i crevca....
konjetina
Korisnikov avatar
By IriS
pihtijeee :bljak:
švargle, kavurme i ostala crevca sumnjivog porekla... :bljak:
boraniju :bljak:
kola?e i torte sa orasima :bljak: :bljak:

i vo?e: maline, smokve, nar :bljak:

ko mi sve to prinese blizu mene, odmah ga ubacim na ignore listu :saint2:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by jukie
Originally posted by kal zakath
Help! Šta su pihtije?
mislim da se to još zove i "nešto u aspiku"... "nešto" zavisi od ?ega se pravi. Postoje komadi?i nekog mesa i želatinozna masa oko tih komadi?a, koja je dobijena tako što su hrskavice na kojima je to meso stajalo dugo-dugo kuvane dok se svi mali želatinogeni molekuli proteina nisu našli u supi, i kada se to ohladi, to se stegne... ukoliko se kuva više hrskavice želatin je ?vrš?i... ina?e u Merkatoru na odeljku za salame prodaju raznorazne komadi?e u želatinu pa je to kao neka gospodska pihtija... pihtije ina?e umeju gadno da smrde... i dodaje se tona belog luka kako se ne bi osetilo da smrdi na svinjske noge, koje smrde na nemenjane ?arape...
evo, meni muka od toga sto sam procitala prvih nekoliko recenica.. Dalje nisam mogla.. Inace, na listu dodajem i skembice koji tako nenormalno smrde kad se prave <jednom se zajebala pa bila kod strine kad je to pravila>.
Korisnikov avatar
By Mars
Setio sam se da ni rusku salatu ne mogu da jedem po tudjim kucama...

U svojoj je obozavam.

Protiv pihtijastih stvari nemam nista protiv, generalno.

Otvorite konzervu vocne salate, istresite seckane vocke u ciniju, od safta napravite zele (kesica), prelijte preko voca, ohladiti, koknite slag preko, i - pozovite me u goste!
Korisnikov avatar
By HARP
Kavurma...pih...em smrdi na iznutrice,em stavljaju par?i?e kože gde upadnu i dlake.Kažu da melju i polne organe prave?i je.
Probao sam je i kada mi je dlaka izgrebala grlo uz aromu gorkastog ukusa iznutrica više mi ne pada na pamet to da probam...najgore je kada se ohladi pa se slojani ona mast....o Bože neko voli da secka to i jede....ja ne mogu da gledam i kad jedu...:lood:
Korisnikov avatar
By Mars
Prilicno sam gadljiv i na knedle sa sljivama. Ono grejanje, tiganj, prezle...

Mislim, najbesmislenija nazovi poslastica, ako mene pitate...
Korisnikov avatar
By IriS
setila sam se na šta sam još gadljiva... na tulumbe i baklave... uh, stomak mi se prevrne na samu pomisao, a tek kad ih vidim :barf:
By superfly
Originally posted by Mars

a ko te pita? :elektro:
Korisnikov avatar
By EYA
ne volim burek :gotika:
Korisnikov avatar
By Boshko
Ne jedem i ne volim ni da vidim paprike, spanac, boraniju, celer, ren, blitvu, jagnjetinu i ovcetinu...

A sto se okoline tice... tu me jedino nervira kad neko pocne da jede govna u mom prisustvu... :nokti:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by EYA
ne volim burek :gotika:
Ne mogu da verujem !!!
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Boshko
Ne jedem i ne volim ni da vidim paprike, spanac, boraniju, celer, ren, blitvu, jagnjetinu i ovcetinu...
crni mladiccu.... pa shta ti jedesh? :puzzle:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Mars
Prilicno sam gadljiv i na knedle sa sljivama. Ono grejanje, tiganj, prezle...

:lood: :puzzle:

nisi ti izgleda probao dobre knedle.... :) :) :)
Korisnikov avatar
By Mars
Mislim da nisam nijedne. I sam miris mi se ne dopada, a i pored toga - suvo je to previse za moj ukus.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!