Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
jel jos neko osim mene u ovim vodama or nat??

otkrila sam ih long agou, mouzda prije nekih 6 godina, end sins den ih citam u periodima romanticne ili obicne dosade, onda kad mi treba malo net opsesije, ili nesto o cemu bih dejdrimingovala end sou on... takodje su extra i za odrzavanje kondicije iz engleskog :) a i kad mi prestane , ili pauzira omiljeni tv show, evo nacina kako da se ne usecam oskracenom za neemitovanje. i , moram vam priznati, tokom zivota sam procitala MNOGO LEPIH PRICICA...

za one koji ne znaju sta je... evo link za objasnjenje
fanfics
Korisnikov avatar
By Minx
Wow. Od 2001 godine (recimo, pola godine tamo-vamo) se osecam totalno usamljeno jer ne znam bukvalno nikoga iz naseg dela sveta (a kamo li komsiluka, so - wow again ) da je u ovoj prici. I naravno digla sam ruke, 'kontakti' su mi iskljucivo sa engleskog govornog podrucja, posto sam dugo u tome (pocevsi od X-Files fandoma u koji sam prvi 'upala' (i to je bilo onako, wow - pazi ovo!!) pa sam se malo nesto kao igrala sa pisanjem i ja, a malo vise bila beta-reader - nekima od poznatijih autora u BtVS fandomu) i... sve to u vreme kada je LWord bio tek u dugorocnim planovima.

A u kojim si fandomima ti pronasla te 'lepe pricice'?

:trep:
Korisnikov avatar
By zboO
otkrila sam ih gledajuci BAD GIRLS :love: :love:

bila sam mnogo zaludna, sve sto je bilo vezano za seriju, ja sam pratila na netu, pa tako i FANFIC sekcije...na 100 sajtova...koje ludilo....nisam znala na koju prichicu prvo da kliknem...najgotivniji su mi bili romani na preko 200 strana, chovek se bash uzivi u svu tu erotiku...

chitala sam dan i noc....dok nisam skrooz oslepela.....prochitala sam preko 200 romana u tom periodu, kakva navlakusha....ali skrooz je cool kada vec znash kako likovi izgledaju, onda samo zamisljash celu tu situaciju u glavi....i naravno obichno sam skidala samo one NO UNDER 18 :spin: jeb ga, kada vec chitam, da znam i zbog chega!!! :trep:

chitala sam i neke prichice vezane za seriju PRETENDER...wooow....sta je tu tek sve moglo da se zamisli.... :blush: Jarod and lovely miss Parker....mmm...
Korisnikov avatar
By Skyen
meni je omiljeni GS forum :cool:
Korisnikov avatar
By greenwich
:blush:
o yeah! to je bio moj prvi susret sa lez prichom, davno pre nego sto sam uopste pogledala devojku "na taj nacin" :D

i missim, ko nije pozeleo da se smuvaju scully i monica reyes, na primer :smeh:
+ varijacije na svaku mogucju temu!

nisam godinama chitala, ali vidis vidis, suuper sto si me podsetila!

:unic0rn:
Korisnikov avatar
By Minx
Originally posted by zbunjena
chitala sam dan i noc....dok nisam skrooz oslepela.....prochitala sam preko 200 romana u tom periodu, kakva navlakusha....ali skrooz je cool kada vec znash kako likovi izgledaju, onda samo zamisljash celu tu situaciju u glavi....i naravno obichno sam skidala samo one NO UNDER 18 :spin: jeb ga, kada vec chitam, da znam i zbog chega!!! :trep:

chitala sam i neke prichice vezane za seriju PRETENDER...wooow....sta je tu tek sve moglo da se zamisli.... :blush: Jarod and lovely miss Parker....mmm...

U pravu si, totalno je cool kad znas kako likovi izgledaju, potpuno ti daje drugu dimenziju nego da citas nesto za sta nemas vizuelizaciju tog tipa. A ono sto je meni bilo potpuno fascinantno jeste dobra karakterizacija u prici - da citas i 'cujes' likove onako kako ih cujes u seriji - a to je (sa autorske strane) poprilicno tesko postici. Mada... rating NC-17 takodje nikada nije skodio, hehe. :klap:

Nazalost Bad Girls fandom nisam nikada toliko temeljno procesljala (too much stuff, too little time) ali zato Pretendera jesam. To je bilo nakon sto sam prezvakala kompletan XFiles fandom - i onda naletela na crossover pricu (prvi i jedini Pretender slash na koji sam naletela - Scully/MissP... definitivno i dalje jedna od najboljih koje sam ikada procitala) i... provela narednih mesec dana dok nisam procitala bukvalno SVE sto se dalo naci. :roll: A moram priznati, neke serije sam krenula da gledam tek nakon sto sam se prethodno upoznala sa likovima iz fan-fictiona. I onda, kad sam videla neke conventional pairinge (za razliku od onih unconventional, f/f na koje sam se navikla?) bila u fazonu "Wow, this is SO not real!"

Nema gore navlakushe, eh?:mljac:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Minx
U pravu si, totalno je cool kad znas kako likovi izgledaju, potpuno ti daje drugu dimenziju nego da citas nesto za sta nemas vizuelizaciju tog tipa. A ono sto je meni bilo potpuno fascinantno jeste dobra karakterizacija u prici - da citas i 'cujes' likove onako kako ih cujes u seriji - a to je (sa autorske strane) poprilicno tesko postici. Mada... rating NC-17 takodje nikada nije skodio, hehe. :klap:
uhh, uhhh...to da cujesh likove, to je definitivno najnajgotivniji deo dok chitam...em sto znam kako izgledaju, tako znam i kako zvuche i na koji nachin se obracaju jedni drugima u specijalnim situacijama....zato je meni BAD GIRLS fanfic, najgotivniji....redovno sam zamishljala Helen kako se obraca Niki sa Shkotskim akcentom...mmmm...mmmm....njamiiii.....ali vrh zaista...i nikada mi nije padala koncentracija....missim nema shanseeee.....

skoro sam trazila croossover Scully / Miss Parker, ali nisam nashla...to treba prochitati, da da.....malo sam se nalozila posto sam pre par meseci konachno odgledala i taj poslednji Pretender FILM (zvanichni kraj, za sada) pa mi drazesna Miss P. ne izlazi iz glave.... :blush:

edit: meni jedna od omiljenijih prichica "bonded" (BG u pitanju, naravnooo)
Korisnikov avatar
By Minx
zato je meni BAD GIRLS fanfic, najgotivniji....redovno sam zamishljala Helen kako se obraca Niki sa Shkotskim akcentom...mmmm...mmmm....njamiiii.....ali vrh zaista...i nikada mi nije padala koncentracija....missim nema shanseeee.....

Haha, yeah right. Ti Shkotski 'rolling R-s' su bash cudo, eh? :grin:

skoro sam trazila croossover Scully / Miss Parker, ali nisam nashla...to treba prochitati, da da.....malo sam se nalozila posto sam pre par meseci konachno odgledala i taj poslednji Pretender FILM (zvanichni kraj, za sada) pa mi drazesna Miss P. ne izlazi iz glave.... :blush:

Ne znam da li ima nekih drugih, ali ova (koja mi oduzela nevinost uvodeci me u slash ;) ) je jos uvek u ScullySlash arhivu (here, enjoy) kao jedan od klasika. I sad kada je citam... nije nesto fenomenalno-epska, cak je i MissP prikazana vise kao Emma Peel (The Avengers) nego kao sto je u seriji, ali to nije toliko ni bitno jer je pisano iz Scully's POV - a njoj je 'usla u glavu' fenomenalno, a i sam jezik i imagery koje koristi su... *exhales* Dosta. Upravo sam dobila neke hit-ove za tvoju fave BG prichicu, so... idem da je iskopam, i onda napravim kokice. :trep:

PS. Sto se Pretendera tiche... shhh! Neko je jos uvek growly sto je dobio task da mi svuce DVD-ripove svih 90-tak epizoda (plus oba filma, koja su bojim se trajni kraj - a ne samo za sada) kako zna i ume, a ja cu to, uhm... da 'odradim' kako znam i umem. ;) Al' shta cu. Drazesna MissP je... jedna od najboljih 'kuchki' (sa najboljim one-linerima na TVu... a bogami i nogama, hehe) koje smo u skorije vreme gledali, ne? :)
Korisnikov avatar
By Minx
Oh, and...
Originally posted by greenwich

i missim, ko nije pozeleo da se smuvaju scully i monica reyes, na primer :smeh:

...imas neke preporuke, linkove, whatev?

:spin:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Minx
Drazesna MissP je... jedna od najboljih 'kuchki' (sa najboljim one-linerima na TVu... a bogami i nogama, hehe) koje smo u skorije vreme gledali, ne? :)
..uhhh...uhh...uhhhhh.....najbolja cica na USA estradi! :lol: :lol: Ja imam poslednja dva filma....ali bedak nije doshlo ni do magichnog poljupca, kakav trash....bash bash bedak!

thanx za link...odoh da skidam prichicu.. :trep: :trep:
Korisnikov avatar
By Minx
..uhhh...uhh...uhhhhh.....najbolja cica na USA estradi! :lol: :lol: Ja imam poslednja dva filma....ali bedak nije doshlo ni do magichnog poljupca, kakav trash....bash bash bedak!

Kao neko ko je za to navijao od druge sezone... mislim da sam u tom momentu vrisnula od besa! :lol:

Uzivaj u pricici. Znam da sam JA enjoyed the hawt..uhm, mislim..kako je napisan tok misli i tako to. :roll:

PS. Dobila sam gomilu bezveznih hit-ova za tvoju fave pricu. :sniff: Daj barem autorovo ime... pls?
Korisnikov avatar
By zboO
missP joj "grickala" gornju usnu...
...ehh...
Korisnikov avatar
By Kittrie
jao, znaci ne feryJem da mi je neko odgoForio na temuuuuuu :yay: :yay: :yay:

jao, bas sam hePi.
znaci, toutalno sam i Zaborafila da sam ofo poustoFAla, jer niki se jafio nije kao 100 godina.
kewl, nisam sama u sfom luDilu :D

LM, narafno da sam se naciTala BG temAtike, joj, ali sam kasniJe pouStala seXtra proubirljifA. i , nisam citala samo ono NC- 17 ili kako ko obeleSaga erot'Q. missim, treba te zeune i da se nesto kaO upoznaju :cul:

leytli citam FF iz once & again, i mouje nofe Omiljenje serije, koju jos niSam cestito ni pouGledala - SON (soutH of nowheRE ).

jao, zbooni, srecO staraaaaa, u guZu te bubim :tange:
Korisnikov avatar
By Kittrie
narafnou, za svakoJake zaludjenike , za mnouGo filmoFa i serija sledi linK :D , za koji Faljda znamo, al heb;ga ;)

fanfics.net
Korisnikov avatar
By Minx
Originally posted by Kittrie

znaci, toutalno sam i Zaborafila da sam ofo poustoFAla, jer niki se jafio nije kao 100 godina.
kewl, nisam sama u sfom luDilu :D

Hej, neki od nas su ovde novi (na forumu, of course) ali - ne znam sta je ostalima bio excuse? :roll:

In any case... nisi sama u tom luDilu, nope. :trep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!