Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Jel' se zna kad cete opet Slika ?
nezna se ali...srela sam je danas na faksu.
otisla sam namerno kasnije, kad ona treba da je otisla kuci.
jer nisam htela da me indirektno previse odvuce od ucenja.
no sudbina, ona jos bila tamo i vidimo se, pridje mi (ja stajala napolju).
onda smo usli unutra da se ne smrzavamo.
o svemu i svacemu pricali. kako sam i tako, kako idu ispiti.
jako smo se smejali zajedno i definitivno flertovali.
uglavnom pita me sta jos pisem i kad mi je tacno zadnji ispit.
i kaze mi onda da joj se javim posle ispita preko mejla, kako je proslo sve i tako.................
to je 27og.
i onda cekam njen odgovor... ;)
ah, sad mi je lakse.

:sunce:
Korisnikov avatar
By Val
Uhuhuuuuuuuu...citajuci ovo meni toplo oko srca. A kako li je tek bilo tebi kad si je videla...? :D
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Uhuhuuuuuuuu...citajuci ovo meni toplo oko srca. A kako li je tek bilo tebi kad si je videla...? :D
pa, ugrejalo te moje sunce :tamoamo:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
A kako li je tek bilo tebi kad si je videla...? :D
inace, kad me je videla ja bas duvala nos a ona pomislila da ja placem!*hihi*
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
pisacu joj mejl.
prosao zadnji ispit!!!
e sad da pisem nesto vec u vezi sledece kafice ili ne?
da sacekam da ona odgovori pa mozda pita ili da ja krenem?!
:D
Korisnikov avatar
By Val
Ma kreci ti! Nema vishe cekanja. Ispiti su gotovi. Sad dolazi zabava. :yay:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Ma kreci ti! Nema vishe cekanja. Ispiti su gotovi. Sad dolazi zabava. :yay:
da upravu si. moram i ja razbiti led ;) smisljacu verovatno celu noc imejl...
hm kako krenuti... ;)
Korisnikov avatar
By Val
I jesi li :ugriz: ? :)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
I jesi li :ugriz: ? :)
sorry, nisam davno bila ovde.
jesam li poslala mejl?
jesam i bilo je sve vrlo cudno........dosta dugo sam morala cekati odgovor!!! skoro sam skrenula cekajuci. ustvari malkice se povukla, bila sam dosta konkretna u mojem mejlu. valjda se malo "ucvikala". i kao vidimo se u martu.
ali onda se sama od sebe javila opet sad 15tog i juce opet i tako... ;)
sad cekam odgovor na moj odgovor *hihi*
bolesna je trenutno, nesme voziti auto i pisala mi je da je pregledala ispite ali da nema koga da ih odnese na faks.
muz nije tu i tako...sad meni to zvucilo kao da se ja ponudim da odem po njih, hm, videcemo kroz njen odgovor.
nazalost sam samo do subote ovde onda odoh na nedelju dana u planine! no pisala sam joj to.

a joj....sva sam sad nekako pod nekom strujom!

bye
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
sta da kazem. videle se jos nismo ali pisemo se skoro svaki dan!!
sve mi je rekla, sta joj je (mislim sa ocima), muz joj je u bolnici i rekla je sta mu je.
ja glupaca pala njen ispit i ona mi rekla da dodjem obavezno kod nje sa rezultatima.
mi mozemo ici gledati rezutate pa onda ako nesto nije dobro korigovano, ispunis pa trazis termin kod profe.
e sad ona meni da ja ovako dodjem. i meni to malo bilo neugodno i ja kao: pa neeeznam, ne bi bas pred njom da se blamiram ;-)
ona meni u odgovoru, kao zar se covek moze blamirati pred nekim prema kome imas poverenja...WOW...i samo da dodjem. I dosta dominantno ona to. I ja onda rekoh, dobro onda cemo tako... Mozda dobijem privatne casove kod nje, to bi bilo :klap:
Uglavnom odkad joj muz nije kuci, jako cesto mi pise ;)
Vidjamo se u sledeci ponedeljak...pa cemo videti...
;)
POZ
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Oziris
A da nam kazes? :D
hihi. jao bas je dugacko, neznam gde da pocnem....

pa...dopisujemo se non-stop, skoro svaki dan.

nazalost je jos bolesna, tako da je videla jos nisam.

ali treba krajem meseca da dodje.

pre koji dan, nedelja, pre nego sto bi ja imala kod nje predavanje, ja sve nesto depri. posto se jos moram strpiti.

i sad, sela ja za kompu sa casom vina( jednom, hmmm) i pisem ti ja njoj, tako sve i svasta.

sutradan mi je odgovorila, izmedju ostalog sam pisala nesto o mojim zivotinjicama. imam mace.

i ona napise nesto kao: kako ja imam afinitet prema mackama. i nekad covek nemoze verovati na slucajnosti. ali nju zovu tj ona se zove privatno i u internetu, vec odavno "maca"....

Hmmmm...

uglavnom, kad "prevedes" nesto kao: moj afinitet prema njoj je sudbina...!!! :whatever:

okaaaay...

i sad pise ona meni opet, da se nazalost pogorsalo u mora sad u cetvrtak u bolnicu :no:

ja joj opet pisem odgovor i sav neki depri...i dali ce uopste doci i tako -jer sam se bojala.

i napisem joj da mi se javi kad izadje i bude mogla na kompu i puno srece i tako sve...(uglavnom, nasi mejlovi su skroz privatni vec, samo jos fali "ti" umesto "vi"..)

i imala ja predavanja i smislim kako bi bilo lepo poslati buket cveca od nas svih.

posto je bas grozna situacija, i ona i muz bolesni u isto vreme. on je vec bio operisan. sad je kuci.

i kad sam dosla kuci, ja sve to sredim preko interneta.

narucim jedan predivan buket sa crvenim ruzama i belim karanfilima i uz to jako lepo zelenilo.

plus, a to je bilo jako spontano sve, mozes izabrati kartu i jos raznog, recimo bonbonjeru.

i tako ja gledam i to mi se nista nije svidelo, sem srebrnog srca, 8cm precnik, i ono zvoni ka ga drzis u ruci.

to mi je bas bilo lepo i narucim ja i to -sasvim spontano *hihi*.

uglavnom, taj dan, napisem joj mejl, da ocekuje nesto od naseg razreda, mislim, da bude kuci ako moze.

posle, kad sam sve to online poslala i tako, malo se ufrkam: u bogde, sta ja uradi. Poslala joj srce...pa ako sad ne ukapira...reko ubicu se, al sam hrabra...ustvari, nisam ni razmisljala, klik tu klik tamo, to brzo ide preko interneta *haha*.

e sad, krenem ja na fakultet i dobijem poruku na mobilni da imam mejl od nje( to sam tako namestila, da odma znam!).

jedva ja docekala da dodjem na faks i da procitam mejl.

pozitivan... :)

pise: "hvala, cvece i srce *smile* je stiglo...."itd.

i onda pise:"cudno, hmmmm*razmisljam*.....ne ne, to je sigurno sve slucajnost".

uglavnom pitala se dali je to sve moje maslo...

pitala je ko je izabrao to sve.

pise mi kako je kupila jedan persijski tepih. predivan. boje su: crvena, bela i zelena. i od tada uvek kupuje cvece koje po bojama ide uz taj tepih i kad ono dodje buket i neverovatno, iste te boje.....hmmm....perfektno!

samo sto ona to sve jako lepo upakuje, malo poetski, sto ja sad ovde ne mogu tako da prevedem...

operisana je i dobro je proslo. i odma taj dan mi se javila mejlom.

a da, zaboravi ja da spomenem, da sam pored cveca i toga svega, ja poslala pismo sa kartom i talismanom u obliku mace(maca...zbog...)....da joj donese srecu, za operaciju a i inace...

nazalost, posta ne radi tako kasno, pa je to stiglo tek kad se vratila iz bolnice.

uglavnom kad mi se mejlom javila, pise izmedju ostalog(citat): " puno hvala na slatkoj mací, koja je danas stigla. Inace, srce sam imala sve vreme kod sebe........."

i uvek sto tackica iza recenice ;) ....

Hmmmmmm???

Samo da se konacno vidimo, da joj pogledam u oci...Vec vise ne mogu cekati. No tese me nasih ukupno sad vec skoro 50 mejlova!!! pa ako to ima veze sa studentkinja-profesorica, tipicnim odnosom...onda sam ja luda....!!!

ajd, drzite fige.

poz
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma, ne da drzimo fige, nego su nam bre i prsti vise pomodreli koliko odugovlacis. :D
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Ma, ne da drzimo fige, nego su nam bre i prsti vise pomodreli koliko odugovlacis. :D
pa ne odugovlacim ja....no uskoro se vidimo, pa ce biti jos vise...

jos malo, jos malo...evo proleca ;)
By sickmind
Prolece je stiglo, ali TCoB nikako da predje sa reci na dela :roll:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by sickmind
Prolece je stiglo, ali TCoB nikako da predje sa reci na dela :roll:
ma nemoj, ti bas znas..... :yes: *hihi*.......................
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa stvarno TCoB, mogla bi vec sada da je privodis svom krevetu :P
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Pa stvarno TCoB, mogla bi vec sada da je privodis svom krevetu :P
ma svi ste vi jako senzibilni. previse lezbejski razmisljate. ona daje tempo a ne obrnuto. to je glupa situacija za mene ali tako je...
puno se svedja izdesavalo, preko mejlova a i otkad smo se videli.
non stop se vidimo posle predavanja un njenom birou i tako.
nazalost je trenuntno u totalnom stresu.
ona bolesna a tadi, muz kuci, bolestan, termini vamo termini tamo i tako.
moram jednostavno cekati, vreme jo nije zrelo.
naravno, mogu sledeci put da joj kazem:"e, znate sta, ja hocu sex i sta sad, hoce li biti nesto ili ne?"
i sta mislis da ce se onda desiti...?
tako da....
ona mora da zna sta je samnom tj kod mene u pitanju, tako da je na njoj...
ali verovatno je jos neodlucna.
ko zna, ima grizu savest prema muzu, sinu, sta ti ja znam...pa nije to bas tako jednostavno.
no, vreme ce pokazati u to sam sigurna.
znam da bi vecina vas vec odustala ali ja ne odustajem tako brzo.
previse mi je vazna da bi ja odustala.
a da ona uopste nije nimalo zainteresovana onda se ne bi tako ponasala, kako se ponasa.
ne bi mi takve stvari pisala...
i, rekla bi mi sigurno vec otvoreno da se ne nadam...
ona je direktna osoba i uvek kaze sta misli.
e sad, zasto mi onda ne pokazuje granicu ako nimalo nemisli u taj pravac...?
tako da...moram kako ona.
uzivam u ovome sto imam, preko 50 mejlova zajedno, razgovori, predavanje....svi mi kazu da moram imati strpljenja.
zeni se tako nesto mozda nije nikad desilo itd.

tako da....cekacu....dokle neznam ali cekam...

POZ
Korisnikov avatar
By Oziris
Boze TCoB, ala si bukvalista! Pa nisam mislila da se pojavis i kazes joj "ajde, vodim te u krevet"!! Samo, nekako mi se namece pitanje da bi neko "strucniji" do sada vec sve odradio. ;) :P
Ja sam nekada bila u tom tripu da mogu da cekam godinama, ali su me Bog me, skroz prosli ti mazohisticki tripovi, a i usavrsila sam se u ubrzavanju stvari i nenametljivom diktiranju sopstvenog tempa ;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Boze TCoB, ala si bukvalista! Pa nisam mislila da se pojavis i kazes joj "ajde, vodim te u krevet"!! Samo, nekako mi se namece pitanje da bi neko "strucniji" do sada vec sve odradio. ;) :P
Ja sam nekada bila u tom tripu da mogu da cekam godinama, ali su me Bog me, skroz prosli ti mazohisticki tripovi, a i usavrsila sam se u ubrzavanju stvari i nenametljivom diktiranju sopstvenog tempa ;)
Pa ja bas uopste nisam bukvalista ;) .
Ma nema to veze sa nekom strucnosti. Ne mislis valjda da nemam iskustva sa zenama *hahaha*.
Ovo je druga prica, ona NIJE lezbejka...koja godinama tako zivi itd.
to treba da vam bude jasno.
U drugu ruku, vi ne poznajete zenu uopste, ne moze se sve pausalno gledati.
Onda bi naravno ovu fazu lako preskocili, kao kod drugih lezbejaka, koje sam muvala.
To naravno nije tako drugo trajalo, no ne moze se ni porediti.
Nisam ovo nikad dozivela, sto se osecaja, privlacnosti i toga svega tice...
Godinama necu sigurno cekati!
Niti sam mazohista. Meni je bre lepo ovako...sve to raste i sve je zanimljivije.
nego ono: zak zak i tu smo.
To nisam nikad volela...
Nego nemojte mi vi pametovati, nego onda lepo recite konkretno kako bi vi to strucnjaci uradili...
:vrcka:
Korisnikov avatar
By Oziris
:roflmao: joj slatka si! Pa organizuj neki "slucajni" susret nasamo... jbt mogla si da organizujes cvece, dostavu, iznenadjenja, ane mozes jedan jedini susret da namestis! :kiss:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
:roflmao: joj slatka si! Pa organizuj neki "slucajni" susret nasamo... jbt mogla si da organizujes cvece, dostavu, iznenadjenja, ane mozes jedan jedini susret da namestis! :kiss:
pa bili smo vec na samo, kod nje u birou.
ali pitanje je: zasto ja? zasto ja sve da radim, pa moze i ona polako...
necu ja uvek sve, pa stvarno, ne moze tako... ;)
ona zna da sam ja za pa nek me pita!!!
imam i ja valjda neki ponos.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Pa organizuj neki "slucajni" susret nasamo
slucajni...pa jos najbolje da bude u mraku :lukavi:

nego sta mislis uopste sa "slucajni susret"???
Korisnikov avatar
By Oziris
Ne mora da bude mrak, ima ljudi koji vole da sve vide :D Au bre TCoB zar treba da ti nacrtam sta je "slucajni" susret? Ako nista drugo, znas valjda kad joj se zavrsavaju predavanja, pa uredi to da se "slucajno" sretnete na izlasku faksa i onda je pozoves kod sebe na kafu... Jenda od mogucnosti, dakle...
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!