Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By elastica
Bravo tramp,bash si me potsetila sam istim izgovorom jednom oterala napadnog tipa.Zabezeknuo se kad sam mu rekla da zelim da ga JA jebem,a ne on mene,zbunjeno,mucajuchi je rekao:ali kkkaakko,ja sam taj koji treba da jebe.Na to sam rekla:svet se menja mali,vreme je da saznas kako je biti pojeben.Rekao mi je da sam bolesna i otishao. :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By mortisha
Pa makar ne moramo da se trudim o da izmisljamo nesto novo..
Ahh srecom sad vec polako ulazim u trip da ne trazim nikog pa mozda ce mi biti lakse .. ( makar mogu da budem odvratna bez grize savesti..)..

Tipove makar nije tesko oterati.. ne cimam se i kad budem gruba.. za zenu mi je uvek malo veci problem.. ne postoji lep nacin reci zeni NE..??
Korisnikov avatar
By tramp
:no:

ali zato ima puno lepih nacina da se kaze da :yay:
Korisnikov avatar
By elastica
mortisha ako si postavila oglas i trazis devojku zasto bi razmisljala kako zeni najbolje reci NE?:wtf:
By Bombina
Originally posted by Val
Ma iskuliraj i kad skontash da je mushkarac, ne obracaj paznju. Naletece nekad i neka devojcica vredna tvoje paznje. Samo strpljivo...
sve sam poptuno rado bih
neka bog ona da dodje
e val i tea cuj malo ..cure cuj ...neke romantike i neznosti.vec sam se uplasila da sam jedina.svi bi samo nesto na brzaka,e pa ne moze :)
:D
Korisnikov avatar
By mortisha
Ma pobogu.. to sto "trazim" devojku .. ne znaci da nemam kriterijume.. ( moram ja da ih zadovoljim kao i ona mene)..hehe

Mozda ih spustim malo ali...hehhe
Nemoj sad da mi neko kaze da kriterujumi ne postoje u tom slucaju.. cccccc
Korisnikov avatar
By elastica
Kriterijumi postoje,iskreno moji su visoki,ali kad se setim koliko puta sam ih "spushtala",kao da ih nisam ni imala. :D :D
Korisnikov avatar
By Zibro
ne znam zasto ali mislim da je mortisha postavila ovu temu izmedju ostaloga nadajuci se da ce mozda uspesnije nego pomocu oglasa uhvatiti neko meso ......

dakle moje pitanje za mortishu glasi ... any luck ? :pokazuje:
Korisnikov avatar
By tramp
ona tvrdi da nije ... mada ja mislim da nam treba dati ovde oglas na analizu :D
Korisnikov avatar
By mortisha
Nijeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ALi stvarno nije to bio razlog..

Samo sam piz*ela od tipova koji mi salju mejlove i poruke i trebalo mi je da mi jos neko kaze da nisam ja jedini baksuz......

A za "Zibro" pitanje :"Any luck?"

odgovor: Tema mi nije pomogla da nadjem nekog zanimljivog-ako si na to ciljao. Mada ko zna ako to bude sporedni efekat ... nije na odmet..

Ma previse sam ja direktna .. da sam htela devojku ovako preko teme da trazim pa ne bi se zvala lezbejke i muskarci pobogu ..hehehhe
Korisnikov avatar
By tramp
mortisha ja se samo malo salim na tvoj racun :kiss:
Korisnikov avatar
By mortisha
Otkud ja znam... ponekad mi sve previse ozbiljno zvuci..ahhhh

Srecom pa ne volim da se svadjam kakvi bi mi odgovori tek onda bili ne smem ni da zamislim hehehe
Korisnikov avatar
By tramp
ja zaboravim da neko moze da me uzme za ozbiljno kad su ovakve teme u pitanju :smeh:

dakle nista se ne brini - nisi jedina - mene non stop spopadaju - a sto me spopadaju preko neta nego mi nije jasno sta me spopadaju uzivo - a to sto ja kazem da sam lezbejka samo valjda dodje kao dodatna motivacija --- no kako je meni sve u zivotu smesno i te dosade su mi smesne pa ako nakon pristojnog ne, hvala lepo ... ne odustanu - onda se zezam dok ne pobegnu

:smug:
Korisnikov avatar
By mortisha
EE pa ti stvarno onda imas vremena da se zezas... mene toliko smore da samo gledam na sat i razmisljam kako gubim minute i minute sa likovima koji me uopste ne interesuju.. A ne volim bas da gubim vreme....
Korisnikov avatar
By elastica
Dear mortisha,mislim da nema potrebe da se toliko nervirash sto te spopadaju tipovi na oglasu i uzivo.Mushka psiha je da se nudi svakoj devojci,pa kod koje upali,a ne da se ponasahju kao lovci kao shto oni misle.Vidish da mene i tramp uzivo gnjave josh vishe pa se josh uvek nije dogodilo da ubijemo nekoga,za shta ja ne garantiram. :D :D
By Bombina
mene nerviraju na oglasima i dosadni su mi i bix zele samo muski i zenski
e pa ja ocu devojku da vucimo u krevet i da uzivamo
Korisnikov avatar
By mortisha
Ahh kako to lepo zvuci ( samo se nadam da sam sve dobro razumela..)
[/quote] :puzzle:

[quote]Originally posted by bombica
mene nerviraju na oglasima i dosadni su mi i bix zele samo muski i zenski
e pa ja ocu devojku da vucimo u krevet i da uzivamo
Korisnikov avatar
By mortisha
Al se meni lupa komp katastrofaaaaaaaa
By Bombina
eh ajmo da igramo zumuuu oces zumuu da ti dam
skupit cemo da ti utesimo
dat cu ti mali smeh
dve devojke idu u bioskop,i da kupi dve karte
a pogresili su je pravac da su posle na pozoriste da gledam hamleta
:D
Korisnikov avatar
By Zibro
Mortisha vidis i sama da od oglasa i foruma nisi imala neke vajde najbolje ocigledno neas srece sa devojkama
ko zna mozda te to i sama sudbina gura na pravu stranu ....
da se lepo ti i ja nadjemo negde na kafici da se malo bolje upoznamo :fuckbed:
Korisnikov avatar
By tramp
:smeh:

a sta se ovde desilo - meni ekran malo poludeo
Korisnikov avatar
By Zibro
nije ekran nego forum ...., tramp preduzmi nesto !!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By elastica
Ooooo Zibro da ti slucajno neces da "prevaspitavas" mortishu?! :lol: :lol:
By Bombina
he he mortishu ja cu da pozovem najbolje je resenje
Korisnikov avatar
By mortisha
Aman ljudi.. nisam ja bas toliki slucaj....Ok sam ja .. pitanje je samo da li ima "inteligentnih, zanimljivih, opustenih devojaka koje su jos i lez a da nisu necije, udate a da povremeno koriste kompjuter" He he

za "ZIBRO": Veruj mi ne bih toliko uzivala u "kafi" kao sto bi da je pijem sa zenom..." CCC eto vidis muskarci.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne svidja mi se ovaj polupani izgled foruma ..unezveren je skroz.. HELP

Ma sad cu ja cim polozim ispit da izadjem i onda......e onda cu da vam javim kako je bilo ..hehhehehehehehe
By Bombina
kad polozes ispit i onda dodji na zurku
Korisnikov avatar
By mortisha
Ko pravi zurku,kad, gde, zasto, ...???:shocked:
By Bombina
idi vidi na opciju scena
ima zurka u treceg februara u beogradu nadji ces na opciji scena
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!