Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

"Meteorska kiša", skulptura-instalacija
Živka Grozdani?a Gere je NAJSTRASNIJA i prilicno losa kopija instalacije "La Nona Ora" italijanskog majstora Maurizia Cattelana...
Pa zar u zemlji Srbiji vise ni umetnici nemaju inspiraciju, vec se bacaju na plagijat svetski poznatih kolega...

LOSHE LOSHE...SKROZ LOSHE!

:dude:
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
U pratecem textu izlozbe "Meteorska Kisa" se navodi da je Grozdanic uzeo skulpturu "La Nona Ora" kao original koji je hteo da kopira u lokalnoj varijanti.
Za ostatak texta i objasnjenje "zasto" kontaktiraj CZKD.
By superfly
haha, nista me vise ne moze iznenaditi! dajte slike da vidimo.
Korisnikov avatar
By AENEAS
Originally posted by dEIVVAN
U pratecem textu izlozbe "Meteorska Kisa" se navodi da je Grozdanic uzeo skulpturu "La Nona Ora" kao original koji je hteo da kopira u lokalnoj varijanti.
Za ostatak texta i objasnjenje "zasto" kontaktiraj CZKD.
pa zar nije dovoljno sramota, to sta je uradio nas Gero ???
...mislim Gero...samo njegov nadimak govori o vrhunskom umetnickom nadahnucu...toliko je bezvezan kao i losa kopija "La Nona Ore"
osim toga, ako je hteo nesto slicno, mogao je recimo da obesi Patrijarha naglavacke ili ga stavi u mrtvacki sanduk...ili sl.
Gerina skulptura bar ne bi bila toliko ocigledna kopija...

:svetac:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Iskreno, meni se vise svidja Patrijarh u meteorskoj kishi. Em zato sto je nas, srpski patrijarh, em zato sto je fotogenicniji (?!) od onog poglavara shizmatika. :kosach:

:sveca: :deda:

(Am I good, or am I good?)
By Ulix
Lepsi je "original", mada ne znam kako da objasnim zasto. Mislim da je to zbog polozaja i izraza lica Pape. Vrlo je impresivna.

Ne vidim u cemu je frka, ako je covek lepo priznao sta je uradio? :kafa:
By Ulix
Originally posted by superfly
sme?e.
Koja verzija tacno?
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By AENEAS
Kopija sama po sebi je potpuni TRASH. Ne znam sta je gore, kopirati i navesti da si kopirao ili kopirati i pokusati to da sakrijes.

Kopirati Cattelana je skoro NEMOGUCE! Svaki pokusaj kopiranja njegovih ideja je bezuspesan...covek je toliko originalan da ta originalnost zauzima psihopatoloske razmere...potrazite na netu njegovo ime i 100% sam uveren da cete deliti moje misljenje.
"him" i "bidibidobidiboo" su mi njegova omiljena dela.

Grozdanic aka Gero ipak ostaje Gero...moze on da prizna kopiranje cega i koga hoce, to samo dokazuje da je los umetnik...
Hajde da je bar dao ime instalaciji, tipa: "Omage La Nona Ori" ili "Omage Mauriziu Cattelanu" ili sl. ali on je samim imenom svoje instalacije zeleo da dosegne nekakvu kvazioriginalnost u kojoj se umetnicki ukakio isto onoliko koliko se Cattelan proslavio sa
"La Nona Orom"

DEFINITIVNO "LA NONA ORA" !!!
Jedini trenutak koji mi se dopada u "Meteorskoj Kisi" su Patrijarhove okice i blazhen mu pogled asketski...

Vlado T. you are allways the best, pile tetkino!

:opatica: :opatica: :opatica:
By Ulix
Originally posted by AENEAS
Kopija sama po sebi je potpuni TRASH. Ne znam sta je gore, kopirati i navesti da si kopirao ili kopirati i pokusati to da sakrijes.
Veoma sam skeptican u vezi sa tom recju - originalno.
Tesko da je neko vise originalan.
Ko tvrdi da jeste, taj je prevarant.
Zato - priznaj da kopiras, nije sramota, radili su to i veci od tebe.
Sta je gore?
Sakriti to, naravno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!