Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
...???sad se pocinjete zanimati, vrlo ste cudno
pa naravno da tek sad. temu si postavila pre 9 meseci, nije bilo uopste nikakvog razvoja situacije, pa si jos nestala s foruma. i onda se pojavljujes s ONIM postom! pa naravno da sad pocinje da me interesuje. :)

i zasto sad neces vise da pricas o tome?

p.s. nije mi bila namera da moralisem, vec samo da bolje shvatim kako ti gledas na celu situaciju.

peace.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by colorado
...???sad se pocinjete zanimati, vrlo ste cudno
pa naravno da tek sad. temu si postavila pre 9 meseci, nije bilo uopste nikakvog razvoja situacije, pa si jos nestala s foruma. i onda se pojavljujes s ONIM postom! pa naravno da sad pocinje da me interesuje. :)

i zasto sad neces vise da pricas o tome?

p.s. nije mi bila namera da moralisem, vec samo da bolje shvatim kako ti gledas na celu situaciju.

peace.
ma bilo jako velokog razvoja situacije od pocetka, znaci pre negde 9 meseci do sad.
Samo sto nisam bila vise na forumu, jer sam se lecila od internet - bolesti...ali izgleda nije uspelo!
ONAJ post je definitivno HUGE ali se svasta desavalo, samo kazem nisam pisala.

A sad ne bi vise o tome, jer sam shvatila da ni na ovom forumu ni na bilo kom drugom, ljudi koji nisu "live" sve to videli itd., oni i tako ne mogu da ocene situaciju.
Naravno da se tako nesto ne desava cesto ali nije da se NIKAD nije desilo(mislim profesor-student).

Ja jednostavno vise ne vidim neke velike svrhe o tome ovde pisati i diskutovati -dosad ni nije niko nesto posebno diskutovo.
I ako, onda vecina misle verovatno kako ja sve to umisljam itd, kao da sam mala beba ili :cobanica:
Uglavnom mogu vam javiti, ako se smuvamo da jesmo a u ostalom jednostavno ne vidim svrhe.
Za mene je ovo ozbiljna situacija, ja ne mogu da ucim, ne mogu da spavam itd. zbog te zene i njenog, meni cudnog ponasanja a val npr. nezna nista drugo nego da se potsmeva...
sorry ali trenuno sam jako osetljiva na sve...i vec uzimam neke lekove na biljnoj bazi ;)

neznam....mozda sam previse za zene...
Korisnikov avatar
By colorado
ja licno znam jednog asistenta sto se smuvao sa svojom ucenicom, no to je druga prica.

ti kako hoces. ako ti se prica o tome, ti pricaj. ako ne, nemoj. samo nemoj da odlucujes o tome na osnovu onog sto val kaze. Da se svi obaziremo na nju, odavno bi se sva masa s foruma razbezala. haha
Korisnikov avatar
By Val
Joj bre, ne potsmevam ti se, nego se shalim. Shto mi ovo ne rece na U2U? Otkud da znam kako se loshe osecash bwe? :(
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Oziris
Pa ako ti je zaista stalo do misljenja ljudi odavde zasto te pogadja sto te Val zeza? Uostalom, ko ti garantuje da bi je Val zaista smuvala??? Ne verujem ja u sposobnosti onih koji se sami hvale. ;)
:wtf: Neshto propushtam? Jbt, gde ja rekoh, da bih je ja smuvala??? Nishta vishe ne kontam...tripujete narode! :ledeni:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja sam samo odgovorila na ono sto je TCoB napisala...
By жњ
da sam na tvom mestu blonde, ja bi je startovala i na taj nacin okusala svoju sansu! jer na ovaj nacin, tesko da ce ona startovati tebe, a to je mogla vec mali milion puta do sada da je htela. otezanje nicem ne vodi...
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
@GrmiZeka

da, ali tome treba vremena. Mozda ona zena nije sigurna tj, treba joj jos vremena. Ko zna, mozda joj se prvi put tako nesto desava, pa svasta moze biti. Tako da ne smem da zeznem stvar tako sto cu da brzam. A hvala Bogu, strpljenja imam. A sad je i tako ispitni rok pa onda raspust...Znaci, moramo se jos vidjati, privatno, nasamo i onda sve polako ide svome. No ako se varam u svom osecaju, onda cu to vec vremenom da primetim ;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Joj bre, ne potsmevam ti se, nego se shalim. Shto mi ovo ne rece na U2U? Otkud da znam kako se loshe osecash bwe? :(
Ma "alles klar" ;) Nisam ti pisala na U2U, tamo nema dosta mesta za slova za to sve *hihi*

*peace*
Korisnikov avatar
By Val
More, dacu ja tebi alles klar. Cimash i mene i sebe bez veze. Lepo ja rekoh, ne cekaj... A ti hocesh polako i eto ga sad. Patish , nemash pojma shta ona hoce i cekash. Pa dokle?

:cowboy:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Lepo ja rekoh, ne cekaj... A ti hocesh polako i eto ga sad. Patish , nemash pojma shta ona hoce i cekash. Pa dokle?

:cowboy:
pa da, ja hocu/moram....polako. Jel ti shvatas da ona nije ja ili ti, da ona mozda nikad u zivotu svome nije imala osecanja premi zeni itd.
pa ne moze to onda tako brzo sve, moram joj dati vremena!
ja ga imam...za nju...koliko god treba ;)
es sad ko shvata shvata ko ne ne :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Val
Ma razumem ja tebe, ali kako znash da nije imala iskustva sa zenama? Shta ako ona jednostavno ceka tebe da napravish prvi korak, jer si joj ti ipak "ucenica"? :pivce:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Ma razumem ja tebe, ali kako znash da nije imala iskustva sa zenama? Shta ako ona jednostavno ceka tebe da napravish prvi korak, jer si joj ti ipak "ucenica"? :pivce:
pa upravu si, neznam ja dali je ona imala ili nije nikad imala iskustva sa zenama!
i naravno da je moguce da ja moram da napravim prvi korak.
jasno mi je da je i za nju rizik, mozda cak i veci.
mislim kod mene nije, ali to ona nezna.
sta recimo krene ona i ja sam sad neka druga, ne ja, i ona se zeznula i onda ja pricam to celom fakultetu kako je profesorica pocela da me muva!
ali svejedno treba vremena.
znaci sad sam u ispitnom roku(danas jos nista ucila nisam!).
kad bude raspust, da se nadjemo, odemo na pice i tako par puta. malo vise kontakta jer i ja moram da budem sigurna.
i za mene je rizik ako sam se zeznula!
a ja sam dala znak da zelim da ponovimo nase vece, tako da ona to zna.
a mozda odem na faks posle ispita i nadjem je tamo.
ima ona jos neke ispite a ja znam kada.
uglavnom, ovako ili onako jos malo vremena treba.
pa nemogu ja sad napisati mejl i sve tamo lepo i onda eto!
znaci vremena treba...ali naravno ne sad par godina. mozda nedelja, meseci eventualno.
znaci moramo se jos bolje upoznati da svako ima sigurnost...
ne mogu sad bas tako sledeci put da je "napadnem" ili slicno *haha*
jer ja ipak neznam u kakvoj je ona sitiaciji.
znaci upoznavanje i time priblizavanje je bitno, a to ne ide od danas do sutra ;)

no navijajte vi i dalje
:jerry:
Korisnikov avatar
By Val
A zashto joj sledeci put uz kaficu jednostavno ne kazesh da si se zaljubila i cekaj reakciju. Kao shto si sama rekla, nije ona seljanka, pa da ne skonta. Cega se plashish? :icequeen:
By жњ
hani, vidi vako...

priblizavanje u vasem slucaju, hmmmmm, tako to ide sa zaljubljivanjem...
ali ona je udata zena i ako bude nesto "zgresila", zgresice iz strasti. s druge strane, strast vremenom slabi... sto se pre okusas, veca je verovatnoca da ces nesto i uraditi!
Korisnikov avatar
By tramp
jouj ja propustila podatak da je udata
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
A zashto joj sledeci put uz kaficu jednostavno ne kazesh da si se zaljubila i cekaj reakciju. Kao shto si sama rekla, nije ona seljanka, pa da ne skonta. Cega se plashish? :icequeen:
zato sto to necu odma kod sledece kafice, jedino ako imam osecaj da to sad odgovara.
ali treba da dodje do sledece kafice (sto sigurno hoce) pa cemo onda videti dalje.
no i onda ne bi ja to direktno, nego onako mali "indirekt".
zar nije zanimljivije kad nije odma sve odma?
a cega se bojim?
pa bojim se da se ona recimo distancira, iz bilo kojih razloga i onda nema ni prijateljstva i ni vise od toga.
znaci moramo bolje da se upoznamo, par kafica i onda sve to ide svojim "reaktivnom" tokom ;)
zasto mora sve da bude odmah sutra???
sta se vi zurite kad ja nigde ne zurim ;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by tramp
jouj ja propustila podatak da je udata
ma nije to nikakav problem, hani ;)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by TheCurseofBlondie
Pa ne mora sutra. Moglo je i pre 9 meseci. :lol:

:P
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by GrMi_ZEkaali ona je udata zena i ako bude nesto "zgresila", zgresice iz strasti. s druge strane, strast vremenom slabi... sto se pre okusas, veca je verovatnoca da ces nesto i uraditi!
kao prvo, htela sam vec to duze vremena da ti kazem:

nik ti je strava...*haha* Grmi Zeka, nemam reci. Uvek se nasmejem kad procitam ;)

Ona jeste udata zena, ali niti ja ni ti neznamo kako ona zivi. Znaci moguce je da je ona recimo bi i otvoren brak, znaci muz zna i tolerise. Jedna od mogucnosti.
Tako da ne mora da znaci da ce ona nesto da zgresi, ali moze.
A sto se strasti tice, ne prolazi ona tako brzo dok jos nije ni doslo do nje, tako da se toga ne bojim da cu postati "nezanimljiva".
Sad je tek krenulo, sad ona zna da sam lez...sad se sigurno nece ohladiti ako je to to!
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Pa ne mora sutra. Moglo je i pre 9 meseci. :lol:

Also Val... Pre devet meseci me jos nije dobro ni poznavala.
Pa izvini ali kad tako gledas, jeste da je duze trajalo ali dovela sam je od "nista" do toga da me pozove na pice, sama od sebe!
Pa sad ako to nije nista onda neznam ni ja... ;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Moglo je i pre 9 meseci. :lol:

a da sam jos i zatrudnela? :beba: :D
Korisnikov avatar
By Val
Ma neka. Ti cekaj ko slon, 18 meseci... :D Bice veca beba.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Ma neka. Ti cekaj ko slon, 18 meseci... :D Bice veca beba.
:smiling:
By жњ
Originally posted by GrMi_ZEkaali ona je udata zena i ako bude nesto "zgresila", zgresice iz strasti. s druge strane, strast vremenom slabi... sto se pre okusas, veca je verovatnoca da ces nesto i uraditi!
kao prvo, htela sam vec to duze vremena da ti kazem:

nik ti je strava...*haha* Grmi Zeka, nemam reci. Uvek se nasmejem kad procitam ;)

Ona jeste udata zena, ali niti ja ni ti neznamo kako ona zivi. Znaci moguce je da je ona recimo bi i otvoren brak, znaci muz zna i tolerise. Jedna od mogucnosti.
Tako da ne mora da znaci da ce ona nesto da zgresi, ali moze.
A sto se strasti tice, ne prolazi ona tako brzo dok jos nije ni doslo do nje, tako da se toga ne bojim da cu postati "nezanimljiva".
Sad je tek krenulo, sad ona zna da sam lez...sad se sigurno nece ohladiti ako je to to!

ah hvala hvala Slika ;)

a za profanku, nemoj da propustas da nas izvestavas... bio bi to pravi podvig koji bi slavio celi forum! :pivo:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ihhaaaa! I kolce bi zaigrali covece!!!
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Oziris
Ihhaaaa! I kolce bi zaigrali covece!!!
hihihihi:redaljka:
Korisnikov avatar
By Val
Jel' se zna kad cete opet Slika ?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!