Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by TheCurseofBlondie

ma dosta meni nekih cicika. imala sam ciciku 7 godina, ne bi ja sad odma u neku vezu!!!

Cheers
Zenoooo, znaci li to da sam prorok? Bolje da ja ubuduce cutim i ne slutim... :mete:

Nije valjda sve to zbog profesorke? :(
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Joj, ljudi, moja nova profesorica sa fakulteta..... Uh, zbog nje zavoleh omrazen mi predmet i ocenu popravih drasticno iz istog...... Sta da vam vise kazem, nisam propustila nijedno njeno predavanje, neverovatno ali istinito.... Ona je fantasticna!!!!!!!!!!!!! njamnjamnjam :zvizdi: :lizalica:
:cvece:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
samo kratko posto moram na faks da pisem ispit!
juce sam bila sama sa mojom profesoricom u lokalu i ona me je pitala hocu li s`njom na picence, direktno posle ispita!!!

sledeci put cu vam sve ispricati ;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Sad stvarno vise ne znam sta cu...unbelieavable!

Ovako:
pisali smo njen ispit, ali ona nije bila u prostoriji jer je jos negde drugde ispit pisan, pa su kod nas bila 2 profesora a ona u drugoj prostoriji. Ali dosla je 3x i na kraju, cetvrti i ostala.

Ja sam sedela skroz nazad, i izasla sam 10 minuta pre nego sto ispit treba da se zavrsi. Otisla na "ceve" i izgleda, ona bas u tom momentu dodje 4.ti put.
Joj sto je lepo izgledala, cizmice do kolena( a bas i ja taj dan u cizmicama)!
Stajala sam napolju, ispred prostorije gde je pisan ispit. Kad polako pocinju studenti da izlaze.
Izadje i moja koleginica sa kojom sam jako dobra. Ona je dosta cesto u nekoj hektici i pocne oko zadataka i tako. Ja sam i tako bila razocarana jer nisam sve zadatke mogla uraditi. I to bas na njenom ispitu :( Jesam polozila ali mislila sam bice bolje( no kad je usla onako sexi, nisam se vise mogla koncentrisati *haha).
I onda onako sasvim sporedno" i ja predam ispit i ona mene pita a gde je vasa koleginica, jel nije ni dosla, gde je?" I ona objasni:" ma jeste tu je ona bila samo je valjda vec zavrsila pa je izasla"
I ja naravno odusevljena da je pitala za mene!
Kaze ona da je izgleda mislila da nisam ni dosla, pa se cudila a izgleda me stvarno nije videla tamo nazad!
Uglavnom kaze mi koleginica da ide napolje da zapali. I ja ostala unutra, posto vise ne pusim ;) a napolju bilo hladno.
I ja se mislima okej idem se ja profesorici javiti kad je vec pitala gde sam.
A i imamo raspust pa se sad duze necemo videti pa da joj pozelim lep odmor i tako...
I udjem ja u krenem prema njoj. Medjutim opet neki studenti oko nje. Okrene se ona i nasmesi mi se.
Ja stala i naslonila se na zid, reko cekacu ja da oni svi odu. I taman ona krene k`meni kad ono sledeca dva studenta, pitaju za resenje nekog zadatka, da vide dali su ga dobro resili.
I ona vec malo nervozna, kako mi se ucinilo, uzme svoje papire i gleda. A sve nesto nestrpljivo. Ja mislila pa mozda ne moze da doceka da prica sa mnom (no nisam verovala, ali...).
Odu oni i ona mi pridje.
Uglavnom u tom momentu ja ukapiran, da jedna druga koleginica izgleda mene ceka, a nisam htela da neko slusa razgovor itd. Ja se kratko okrenem i pitam jel mene ceka, zato sto je sama tamo stajala.
Ona kaze:da. A ja njoj" pa i tako sam autom tu". I ode ona *hihi*
Al sam :andjelak:
I ja mojoj profesorici" cujem pitali ste za mene" A ona "da, nisam vas videla, pa gde ste sedeli" A ja" sasvim nazad u zasnjem redu" Ona "aha, zato". To su zadnja 4 reda koja su sasvim odvojena od ostalih i onako ispod neke nastresnice, stvarno tesko videti tamo nekoga ;)
I pita me onda" ali i izasli ste malo ranije, kako je ispit prosao?" A ja" ma, razocarana sam, moglo je bolje, koliko sam ucila" A ona" pa zasto, nije bio tezak, ili?" Ja:" ne ne ispit je bio korektan ali ja se nisam za vreme ispita bas nesto mogla koncentrisati..."I tako jos par stvari. Pogleda ona na sat i ja se jos mislim "aha, sad je vec zadrzavam... :( " Kad ona meni:" i moj dan je bio naporan, ceo dan sam ovde. Jel imate malo vremena? Mogli bi zajedno na pice?". Ja se komirala. Dobro da nisam cudno reagovala vec dosta kul. Jeste da sam htela ici kuci da ponavljam za ispit sledeceg dana, ali hej, pa necu valjda u takvom slucaju reci NE?!
I ja kazem da imam vremena. Ona kaze da mora jos samo momenat oko ispita sa ova dva druga profesora, koji su nazad stajali, nesto razgovara. Okej ja cekam ispred, kazem ja.
Krenem ja napolju i moja koleginica/drugarica(ona zna sve!) pita hocemo li. Zajedno smo dosle mojim autom. Ja nju za rukav i kazem joj" izvini ali moraces sama kuci vozom!" A ona"kako, zasto, sta" i napravila onako zacudjenu facu. A ja njoj" idemo profesorica i ja na pice, zato!". Bila je zabezeknuta do neba. Ona meni" okej okej al nazovi me odma kad dodjes kuci" :)
Kazem joj hocu (to sve dosta tiho, jer je i ova druga koleginica u blizini bila!) i da pita nju dali je moze do zeleznicke stanice odbaciti.
Izadje i moja profesorica u tom momentu i mi krenemo zajedno ka izlazu.
Posle mi koleginica isprica kako je ova druga pitala gde cemo mi(profesorica i ja). A ona kao "pa neznam. valjda negde na pice ili sta" A ona "pa hocemo i mi" A drugarica mi" pa valjda bi nas pitala da je htela da i miu idemo, ma nesto hoce da pricaju, valjda privatno" *haha*
Ustvari da, nije njih pitala...Htela je sama sa mnom da bude :zvezda:
Pitam ja nju, kad smo izasli, dali da idem mojim autom a ona da ne moram, vratice ona mene posle na faks.

I dosli mi u lokal, taj isti gde smo tog utorka bili sa ostalima. E sad mi se sve vise cinilo da je taj utorak bio samo zbog mene...
Uglavnom lepo smo o svemu i svacemu razgovarale, da sad to sve ne pisem. Jako interesantna zena, fina, sasvim otvorena...
Prometila sam kako je bila radoznala da vise o meni sazna. Pitala me sta sam u horoskopu itd. I onda smo dosli na temu, veza, ljubav i tako te stvari. I htela je da zna da li sam u vezi, sta sam, s`kim sam i tako...Blesava nisam ;)
I ja izgleda da napravim neku cudnu facu kad ona kaze" okej okej, povlacim pitanje".
Ja sam u tom momentu mislila, shit, sta cu sad. Ako pocnem o tome onda cu morati reci da sam sa zenama. Nisam mislila to tako brzo reci, ustvari, uvek se covek boji da je ipak nesto pogresno shvatio i da sve krene naopacke. Ali sad kad me pita, pa moram reci. Ja njoj" ma ne, okej je ali nisu muskarci vec zene". Pa nije bas ni bila jako iznenadjena. Kaze nesto kao" pa okej, nema tu razlike sto se osecanja tice". Pa da, ja onda. I onda sam pricala o mojoj vezi i o svemu i dosta je svasta htela da zna, ali onako decentno pitala.
Uglavnom, nisam imala osecaj posle toga da je ponasanje promenila, u negativnom smislu.
Ostale smo preko 3 sata, bilo je vec skoro osam uvece. U medjuvremenu je nazvala muza, da mu kaze da ce kasnije doci. Uglavnom on i dalje nesto pricao a ona, onako malo drsko" dobro, mozemo li to posle diskutovati, nisam sama!" :)
Bilo je predivno vece. Odbacila me na parking od faksa i nijedan auto tamo, samo moj. Bilo je bas nekako cudno u autu. Na parkingu mrkli mrak...No nisam htela sad odma da preterujem i...no, znate vec. Jeste da sam imala zelju, vecu nego ikad ali necu bas tako da brzam.
Mislim da moram da budem jos sigurnija.
Sigurno mi moj osecaj kaze" ima tu nesto..." ali necu da zeznem stvar. Mislim, sad ona zna da volim zene i u toku razgovora sam ispricala, da su moji prijatelji svi stariji i tako u tom pravcu. Da ne mislim da je neko sa 50 star, vec mozda sa 80! Ali onako decentno, da ne misli da ne bude sasvim sigurna. Tako da sam i o mojoj devojci pricala i o svim problemima i bila je pozitivno iznenadjena kad sam rekla skoro 8 godina.
Bili smo dosli na godine pa sad zna koliko ja imam i ja sam rekla da znam i njeno godiste i tako...Rekla je da je i mislila da sam starija od proseka, ali ne sad zato sto starije izgledam vec po ponasanju i tako sve zajedno *hihi*

E sad, raspust je i neznam dali da se javim preko imejla. Da se jos jednom zahvalim ili tako nesto. Ili da se uopste ne javljam.
Ili porukicom. Neznam...
Cudno je, rekla mi je da ima sad u subotu, znaci danas predavanje. To mi je par puta rekla kad je rekla da u taj cetvrtak ima vremena, jer je petak slobodna. Ali subotu mora raditi. I sad pise na panou da nece danas biti na faksu. Ne pise zasto, ali cudno jeste...
Pisala bi joj mejl ali bojim se da to i njen muz cita tj znam. Mislim ja nemam pojma sta je, kako je, znam samo da imam neki "osecaj" a neznam sta je ona njemu rekla gde i sa kim je bila u cetvrtak i necu da je eventualno dovedem u neku blesavu situaciju.
Mozda je bolje da je sledeci put sacekam, kad je na faksu. Imam raspored i znam da je jos par puta tu...Ili?

Sta da radim...?
Sta se to desava...?
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val

Zenoooo, znaci li to da sam prorok? Bolje da ja ubuduce cutim i ne slutim... :mete:

Nije valjda sve to zbog profesorke? :(
Pa neznam jel si prorok ili nisi *hihi*

A sto se profesorice tice, vidim svi se izgleda zabezeknuli i ne mogu da veruju

Dobila sam mejl od nje, sjajan...No nije bitno, kad nikog ne zanima :tea:

:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Val
Pa nije da nas ne zanima, nego ti cutish celo vreme :P
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Pa nije da nas ne zanima, nego ti cutish celo vreme :P
pa kako, cutim?
Ajme koliko napisah tamo gore, otpade ruka :dance:
Korisnikov avatar
By Val
Ma bre, pishi toj zeni Mail i shta te briga shto on cita. Samo joj lepo napishi "hvala za sve". Ona ce znati za shta, a on moze da bleji...

:bundeva:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Ma bre, pishi toj zeni Mail i shta te briga shto on cita. Samo joj lepo napishi "hvala za sve". Ona ce znati za shta, a on moze da bleji...

:bundeva:
Tako sam i uradila! I zamisli kakav odgovor sam dobila (no ne mogu da ga prevedem na srpski...)
Poslacu ti private mes. ;)
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa mislim, nije fer... Daj da i mi saznamo kakav si odgovor dobila :)
Korisnikov avatar
By Val
:yay: Aj' sad da vidimo, kako dalje... :D
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Oziris
Pa mislim, nije fer... Daj da i mi saznamo kakav si odgovor dobila :)
izvin`te. nije da necu nego nije bas lako prevesti sa nemackog, da bas isto tako zvuci. no pokusacu. ja sam joj se posle te veceri imejlom zahvalila, nista konkretno, tako za sve. nisam znala jel on cita ili ne.

ona mi vratila odgovor, prva recenica:zahvalnost?cemu?imale smo obe jedno zabavno, interesantno vece, zar ne?

mislim mogla je odgovoriti ovako: ne morate se zahvaljivati, i meni je bilo fino. ili tako nesto...

ovo je jace...

;)
Korisnikov avatar
By Val
Jako, jako... Pazi ti, da ona tebe ne smuva na kraju. :P
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
jel si ti sad ironicna ili sta? :alikako:
By жњ
blondice, oce biti sta? :)

hajde u akciju! navijamo za tebe! :right:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val
jel si ti sad ironicna ili sta? :alikako:
Aham... :D
Korisnikov avatar
By Val
:lol: Ne, neee... Muss meine Zunge schonen. :P
Korisnikov avatar
By Oziris
Ah, izgleda da naposletku ipak necemo saznati sta je bilo sa profesoricom... :nope:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
pa ja pisem ovde o ozbiljnim stvarima, jer drugde negde ne mogu o tome da pisem/pricam!
i onda umesto nekih saveta i tako, val mi se smeje (kao u fazonu, ja je necu smuvati ali ona sigurno bi *haha*)
uglavnom nemam volje vise pisati o ovoj temi ovde jer nemam apolutno nista od toga ;)
ili, imam li sta?

don`t be mad but it`s my decision

Curse
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa ako ti je zaista stalo do misljenja ljudi odavde zasto te pogadja sto te Val zeza? Uostalom, ko ti garantuje da bi je Val zaista smuvala??? Ne verujem ja u sposobnosti onih koji se sami hvale. ;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Oziris
Uostalom, ko ti garantuje da bi je Val zaista smuvala??? Ne verujem ja u sposobnosti onih koji se sami hvale. ;)
*haha* thanx.
pa ne mislim ja uopste da bi je ona smuvala! neku drugu mozda da, ne kazem. ali ne ovu moju profesoricu ;)
nije to, nije ni zbog val direktno (poznam ja njen humor) nego ja ozbiljno ovde o tome, jer stvarno ne mogu ni sa kim o tome, ne da se na fakultetu jos nesto pocne pricati itd.iz tih razloga...
mislim da jednostavno nema svrhe pisati o tome, jer nemam nista od toga.
bolje da pisem svoj dnevnik...
stvar je u tome da se toliko cudnoh stvari desilo i da ja osecam nesto tu ima.
a neki hoce izgleda da mi kazu da sam luda i slepa i da sve umisljam, kao da imam 17 godina i nikad sa zenama posla imala nisam.
znam da ne trebam da se nerviram, jer samo ja znam i samo ja sam sve svojim ocima videla.
stvari koje se ovde ne mogu opisati...ali me svejedno nervira.
nije stvar da je neko drugog misljenja ali ne razumem ljude koji nemaju malo vise optimizma i uvek su tako realni i "down to earth"
no, eni ve...
mozda se javim ako/kad se desi nesto - cisto da znate...ali samo maybe ;)
Korisnikov avatar
By colorado
da li bi stvarno mogla da budes s njom, s obzirom da je ona u braku?
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by colorado
Da!
Nije mi njen muz konkurencija a brak im i nije vise ono sto je mozda jednom bio...
Korisnikov avatar
By colorado
wow. o svemu tome ste pricale za ta tri sata? kul.
Korisnikov avatar
By Myself
Da!
Nije mi njen muz konkurencija a brak im i nije vise ono sto je mozda jednom bio...
Onda nema nikakvih problema! :klap:

A uvod je bio... poduzi.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
wow. o svemu tome ste pricale za ta tri sata? kul.
samo se ti sprdaj *haha*

....???sad se pocinjete zanimati, vrlo ste vi cudni :putnik:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Myself
Da!
Onda nema nikakvih problema! :klap:
pa nema problema, ko kaze da je to ikad bio jedan?!
no to uopste nije tema!
ako neko hoce o nekim moralnostima da diskutuje, moze slobodno otvoriti tamo svoju temu pa cu odgovoriti i objasniti moj stav ;)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!