Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by coloradoJa ?ak volim so, kad ima krupne grumen?i?e pa krcka, ali to se nalazi samo po grisinama i pomalo po suncokretu... baš me zanima da li negde ima da se kupi takva krupnozrna so... svuda sam vidjao samo sitnu mlevenu (i kalijumovu koja košta kao HP sos...)
Jednostavno ne volim so, ali volim slanu hranu.
Originally posted by REIZnam da jeste teoretski, ali ja svuda u prodavnici vidim samo mlevenu morsku so... grrr...
@jukie
morska so je dosta krupnija od ove .. kakosezove obichne![]()
Originally posted by poison_boyPa ne znam. One price: "cuvaj bubrege".
@ Mars
ne vidim razlog zbog kojeg bi izbacivao so iz svoje ishrane sve dok je koristis sasvim umereno....svodjenje unosa soli samo na to sto si naveo je po meni nedovoljno i neredovno...
Originally posted by Marspa bubrege neces sacuvati izbacivanjem soli i da se prica na tome zavrsiOriginally posted by poison_boyPa ne znam. One price: "cuvaj bubrege".
@ Mars
ne vidim razlog zbog kojeg bi izbacivao so iz svoje ishrane sve dok je koristis sasvim umereno....svodjenje unosa soli samo na to sto si naveo je po meni nedovoljno i neredovno...
A i ne znam koja je to mera dobro, informacije koje mi dolaze culom ukusa ocigledno nisu merodavne...
Kao i kad se skinem sa slatkog, pa mi posle danima ne padne na pamet da uzmem nesto tako.
Originally posted by poison_boyOk, slazem se, na nivou laika.
...i zbog svega toga,kao sto sam vec i rekao, u svemu treba imati meru....i sve dok je tako ne vidim razlog za takvim drasticnim merama![]()
Originally posted by Mars
@Kal: Mozda ne-bas-na-mestu analogija, ali... kao za heroin?
Mislim da je u velikoj meri konzumiranje soli, secera i hrane uopste (u odredjenim kolicinama/mestima/vremenu)-pre nasa navika nego zov potreba organizma. Pricam za sebe, ajde.
Originally posted by High Maintenance
pa bubrege neces sacuvati izbacivanjem soli i da se prica na tome zavrsi![]()
kao sto sam rekao obzirom da je Na esencijalni element,i da se u najvecem procentu unosi u organizam u sastavu kuhinjske soli,svaka redukcija njegovog unosa bi imala los efekat...Deficit nekog od esencijalnih elemanata za posledicu ima poremecaj organa i tkiva,kao i niz karakteristicnih poremecaja i oboljenja...
Za svaki bioelement postoji odredjena optimalna koncentracija u kojoj bi on trebao da se unosi...a povecan unos takodje moze imati lose posledice...povecana konc. nekih elemenata ima cak i letalan efekat...
i zbog svega toga,kao sto sam vec i rekao, u svemu treba imati meru....i sve dok je tako ne vidim razlog za takvim drasticnim merama![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!