Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By ...
Na forumu je bio pomenut todoxin (vise i ne znam u kojoj temi) kao alternativni lek u vezi kancera. Bilo je i takvih forumasa koji su bili veoma upuceni oko leka.
Najljubaznije molim, ako iko zna, da li postoji distribucija leka u Makedoniji, i gde se lek moze naci u Skoplju?
Ukoliko ne znate, molim vas da mi posaljete telefon izradjivaca ovog leka (ili distributera za Srbiju), ili gde se lek uobicajeno kupuje.
Hvala puno...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam ga kupovala majci vezano za imunitet. Apoteka se u Beogradu nalazi u Domu sindikata ali nemam telefon, pogledala sam i u imenik ali nema je, ustvari ne znam kako se tacno zove. Majka mi kaze da se taj lek reklamira na Palmi pa ako imas tu TV stanicu onda mozes da vidis telefone. Ako ti neko drugi ne da informacije, svraticu ja do te apoteke kad za neki dan budem tuda prolazila, pa cu ti javiti.
Korisnikov avatar
By Taboo
http://www.torexin.co.yu/

Preduze?e "TOREKSIN" d.o.o., koje proizvodi preparate "TODoXINŽ" prema recepturi prim. dr sc. Todora I. Jovanovi?a.

Apoteka TODoXINŽ
Trg Nikole Paši?a br.5
Dom sindikata, I sprat
11 000 Beograd

tel/fax: (011)3232-195
tel: (065)3232-195

Radno vreme:
ponedeljak - petak: 09.00 - 20.00
subota: 09.00 - 15.00 sati
Korisnikov avatar
By ...
HVALA PUNO!
Korisnikov avatar
By spliff
todor je prevarant!!!!!
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by pcelica
Originally posted by spliff
todor je prevarant!!!!!
Jel' to onaj tip što je bio kod
Buli?a, što je pri?ao i da ima lek za HIV?
TODOXIN je zasticeno ime leka za HIV. Navodno, uspesnijeg od ostalih na trzistu. Njegovu nerasprostranjenost Todor pravda cinjenicom, da ne zeli da proda formulu i tehnologiju sinteze strancima vec domacoj farmaceutskoj industriji. Tresla se gora, rodio se mis. Verovatno je isti efekat kao i ICNov "Virazole".
Korisnikov avatar
By Zibro
Todoxin nije lek vec pomocno lekovito sredstvo nedokazane efikasnosti
Todor je rodjak jednog prijatelja moje keve
covek je studirao stomatologiju a onda ukapirao da mnogo vise para moze da zaradi kao travar
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je licno kod Vanje Bulica delovao prilicno sharlatanski.

Mada, mozda sam ja lose procenio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!