- 19 Jan 2006, 00:35
Gledao sam emisiju skoro redovno. Mislim da koncept same emisije nije pretrpeo izmene prelaskom na RTS, ?ak mislim da je napredovao. Maja je na devedeset dvojci imala extra špicu i baš mi je bilo jadno kada je prešla na RTS i kada su joj za pola sata sklepali špicu sa dve slike bokserskih rukavica skinutih sa neta... hvala Bogu pa se pojavio ?ovek koji joj je odradio špicu (isti ?ovek je radio i ''Šta mi spremaš'' na BK i spot JK ''Slatka Mala'')... svo ono ''glumatanje'' i ''prenemaganje'' je veoma smisleno, i žao mi je što to moja okolina ne kapira ... oni Maju kontaju kao egoisti?nu i primitivnu, ne shvataju?i da je samokriti?na i da prostom rekostrukcijom ''melje i prevodi'' ono što je htela da kaže... nadam se da ?e jedno vreme odmarati (vala, zaslužila je) pa da ?e nam se vratiti sa nekim novim projektom koji ?e pomeriti granice, kao što je i ovaj.
Što se ti?e Maje i Lune Lu (tj. Suzane) citira?u Kuppera ''Iste su, ali na razli?ite na?ine''... obe emisije su pitke, obe zra?e stilom (jedna malo manje, druga malo više) i obe imaju originalan koncept ...