Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Deksi
I ja sam relativno nov,uz to jedan od najmladjih clanova ovde,ceo forum je super bez zezanja!:wink2:
Korisnikov avatar
By Ra
Molimo sve novajlije da odu sa ovog sajta buduci da je u fazi gasenja ....i nikada se nemojte vratiti na njega jer cemo u protivnom da vam ispiriamo mozak Cecomanijom ili Karleusom(dr.STATUS him self)......

Moderator u senci RA
Korisnikov avatar
By cheda
Ignore Cecomaniju i sl. i

wellcome everyone!

:grouphug:
Korisnikov avatar
By tatjanam
Evo i mene da se "prijavim" :putnik:

a ustvari sam samo zelela da svojoj devojci pozelim lep dan,i da joj kazem da mi strasno nedostaje:placko:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tatjanam
Evo i mene da se "prijavim" :putnik:

a ustvari sam samo zelela da svojoj devojci pozelim lep dan,i da joj kazem da mi strasno nedostaje:placko:
Dobrodosla ljubavi!!!

:mjuza: :klavir: :gitara:

P.S. I ti meni strasno nedostajes...:(
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Cao svima!!!
Cisto da se 'javim' i da pitam sto ne radi chat? :durenje:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by xgirlx_bg
Cao svima!!!
Cisto da se 'javim' i da pitam sto ne radi chat? :durenje:
To ti nije razlog da se duris draga,budi srecna,neces videti brdo likova na jednom mestu koji cute i nece da pricaju.Ali ipak se nadam da cemo jednom naleteti jedan na drugu tamo,pa da cutimo zajedno :)
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Sparkic

Sem prstica ovo je mnogo dobra vezbica za telefonski racun....Ima odmah glava da te zaboli kada vidis racun... :zid:

Upravo tako!Forum je 'navlaka' a telefonski racun... :lol:
I ja se nisam do sada ovde upisala iako sam ovde vec par meseci aktivno a podosta i pasivno-samo citajuci...
I dear ljudi,zasto pravite problem sto ste novajlije?SVI smo to bili,zar ne? :friends:

:kiss: :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By tenen
novajlija tenen javlja se na duznost!
pozdrav
Korisnikov avatar
By Manticore
E bas ce da bude dosadno ali ajde i ja da kazem da je tema koju si poveo super i da se fino "sareno razvija".
Samo pozdrav i slazem se sa time sto si napisao.Forumi konacno dobijaju oblik onoga sto treba da budu.Sa razlicitim i protivurecnim stavovima.Malo je glupo sto odredjeni likovi svakog neistomisljenika dozivljavaju kao napadaca i onda pocne tu neko prepiranje koje je nama ostalima prilicno dosadno.
Mi novajlije moramo ovako skromno u kratkim porukicama.To je valjda prirodno na pocetku.
Korisnikov avatar
By spliff
novajlija se javlja na raport
:hmm:
By Markky
Veliki pozdrav i hvala na dobrodoslici :) :alexis:
By straw
cisto da ne zamre tema...

pozdrav svim forumasima od novajlice :)
Korisnikov avatar
By Moa
Nije zamrla tema.Pre su stariji clanovi stalno pozdravljali novajlije sad toga nema.Dobrodosli svi :grouphug:
By littlejohn
Pozdrav drugovi i drugarice! Cica je stigla! Vidim ovde vecinu bivsih mi muzeva, tako da spec. poz ide njima- volecu vas uvek ;)
Korisnikov avatar
By Delete
Eto, ja sam novi clan, i samo bih da se oglasim :)
Korisnikov avatar
By elastica
Puno poljubaca sa juga,nova chlanica se javlja na raport.:cheer:
Korisnikov avatar
By weatherman
Pa eto, i ja sam stigao do ovog topica pa je valjda red da i ja ostavim neki post iza sebe ili ispred sebe...hm...anyway relativno sam nov na forumu par dana,na chatu dva meseca,slazem se da nas ima razlicitih neki zamisljaju gay svet kao neku zabavuu smislu izleta dva puta mesecno sa nekim koga posle toga zaborave,neki to cine bas preko chata ali jednostavno to im zadovoljava neku potrebu i dalje od toga ne idu,neki otvorenije pokazuju to sto jesu,neki jednostavno ne zele da se upustaju u neki razgovor jer jednostavno nisu jos mogli da prihvate to sto jesu ili se nisu definisali jos...prilicno sareno i zanimljivo.
Sto se kolotecine tice,da,covekse u pocetku trudi da mozda nesto objasni ostalima,neki svoj stav ili neko misljenje ali kad primeti da druga strana blago receno ne haje za to,jednostavno pusti i upadne u kolotecinu,neke normale koja je prihvatljiva za vecinu...
E sad neki to urade cisto da bi prestali da se objasnjavaju a neki urade eto...jer jos nisu izgradjeni kao licnost.

P.S.Nisam zeleo nikog da povredim sa ovim postom ovo je samo deo nekog mog razmisljanja.:)
Korisnikov avatar
By Myself
Dobih juce drugu zvezdicu, a nisam se ovde "prijavila"...

Slazem se sa Weatherman-om u gore navedenom postu o kolotecini...

Ljudi, ukljucite se u diskusije (to je poenta Foruma), branite svoje stavove ( misljenja) ako mislite da ste u pravu...ako neko uspe da vas ubedi da niste, prihvatite sugestiju (novu "istinu") i terajte dalje. Ne vredjajte. Bicete mnogo pametniji drugima...

Pozdrav svima!
Korisnikov avatar
By Anonimna81
Hello svima od jos jedne nove clanice :jezik:
Dobro dosla Ja:misici:
Korisnikov avatar
By Paki
Pa evo mene skroz novog novcijatog ! :skorpija:
Pozdrav i cmoki? svima vama... !
:zen:

P.S. I ne brini Chedo, ?ita?eš i moje misli... :praznoglavi:
:D
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
hey, evo i mene. Fresh&Clean, cist novajlija. duze vec pratim forum pa rekoh da doprinesem raznovrsnosti misljenja

kiss
Korisnikov avatar
By colorado
dobrodosao!

sta ces da popijes?
Korisnikov avatar
By colorado
ja sam vise za Blad Meri, pa cemo to, ok? :)
Korisnikov avatar
By tramp
samo se opijas - uci :deda:
Korisnikov avatar
By colorado
hi hi. danas ne pijem. samo duvam.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!