Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by KiwiGoogle je nedavno kupio Skype, tako da je ovo bio manje-više o?ekivani korak, jer se Google Talk zasnivao upravo na Skypeovoj tehnologiji. koliko je koristan govori broj korisnika Skypeove telefonije.
Da nije ovo Google-ov odgovor na Yahoo Messenger with Voice?
Originally posted by ParisH.
Imala sam ga pre nekoliko meseci i obrisala.
Originally posted by At0S
i josh je beta![]()
Originally posted by demian
nije mi jasno zasto je MSN djubre, kada je isti kao i ostali, samo zato sto je majkrosoftov?!)...
Originally posted by KiseliOriginally posted by demian
nije mi jasno zasto je MSN djubre, kada je isti kao i ostali, samo zato sto je majkrosoftov?!)...
Ne samo zato što je majkrosoftov.......
Startuješ program po prvi put....stiže poruka "vaš messenger je mator, molimo vas da skinete apdejt".....ok nema problema, slažem se, mator xp.........odradio sam sve i hajde sada da pošaljem poruku......"da biste mogli da pošaljete poruku, molimo vas da skinete ovaj neophodan apdejt"...hajde malo mi je idiotski s obzirom da sam pre neki minut upravo to i uradio.....odradim i to.......bla bla bla, pri?uckam malo, mislim se kako ne bi bilo loše da pošaljem fajl...."da biste mogli da pošaljete fajl, molimo vas da skinete ovaj apdejt".........ma da se nosiš i ti tvoj apdejt......da ugasim program "ne možete isklju?iti ovaj program pošto neka aplikacija koristi blabla nešto"...........posle ovoga sam u registry-ju isklju?io svaku mogu?nost da i slu?ajno startujem ovaj krš!!!!!!!!!!!
Toliko jebanja samo da bih malo pro?askao.........jesam po prirodi naivan, ali baš toooooooliko........
Originally posted by NbegiDa. Iste muke sam imao kao Kiseli. I odustao sam. Nedavno sam skinuo ovaj najnoviji MSN i NEMAM POJMA sta mu fali i sto kukate na njega (jadnog). Iste stvari radi kao i ostali messengeri, samo je lepsi milion puta.Originally posted by KiseliOriginally posted by demian
Ne samo zato što je majkrosoftov.......
Startuješ program po prvi put....stiže poruka "vaš messenger je mator, molimo vas da skinete apdejt".....ok nema problema, slažem se, mator xp.........odradio sam sve i hajde sada da pošaljem poruku......"da biste mogli da pošaljete poruku, molimo vas da skinete ovaj neophodan apdejt"...hajde malo mi je idiotski s obzirom da sam pre neki minut upravo to i uradio.....odradim i to.......bla bla bla, pri?uckam malo, mislim se kako ne bi bilo loše da pošaljem fajl...."da biste mogli da pošaljete fajl, molimo vas da skinete ovaj apdejt".........ma da se nosiš i ti tvoj apdejt......da ugasim program "ne možete isklju?iti ovaj program pošto neka aplikacija koristi blabla nešto"...........posle ovoga sam u registry-ju isklju?io svaku mogu?nost da i slu?ajno startujem ovaj krš!!!!!!!!!!!
Toliko jebanja samo da bih malo pro?askao.........jesam po prirodi naivan, ali baš toooooooliko........
E. to je izgleda windows messager koji se uglavi sa startom XP....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!