Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
u ljubavi ste...sve je sjajno i bajno...i onda sve ode u K***...ne ne, zezam se, nije to ta tema...

dakle...pricham ja tako sa nekim piplSima....tj....pravila sam anketu...(skrooz sam zaludna)....i dobila katastrofalne odgovore, tipa...hmmmm...chek, chek.. i tako to....a razmishljanje nije potrebno zaista!!!!

dok spavate sa voljenom osobom...zagrljeni....sta vam je gotivnije, lepshe, sta vam vishe prija...da je/ga zagrlite onakoo sa ledja, ili da pak ona/on vas zagrli...??? ili neshto peto?

....Nije da me zanima, ali eto...

ja vise volim ovu prvu varijantu, da ja nekoga zagrlim, ne znam zashto je to tako...mozda se osecam jache...'ebem li ga....mozda se samo tripujem da je zbog toga....ali to obozaaaavam.....ali opet ne zalim se kada mene neko zagrli, bash naprotiv...prija i to :trep: :mazi:
Korisnikov avatar
By spark
ja da grlim.... ali onda od spavanja nema nista... :cuddle:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
hehe, ja kada grlim onda ljudi zaista ostaju bez daha, ali bukvalno...
meni svejedno, volim da grlim i da me neko grli:psiholog:
By жњ
de znam... spavam ko top, tako da onaj ko hoce, slobodno moze da mi radi sta hoce pa i da me zagrli
Korisnikov avatar
By Rei
Vishe mi pria da ja zagrlim, mada se ne bunim ni da mene grli. :)
Nemam pojma zashto mi vishe prija, isto kao shto mi vishe prija da neko sedi meni u krilu a ne obrnuto. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by GrMi_ZEka
de znam... spavam ko top, tako da onaj ko hoce, slobodno moze da mi radi sta hoce pa i da me zagrli
Slicna je situacija i kod mene. :D
Uvek spavam kao top !

Medjutim, postoji jedna persona ( ne bih je imenovao ) koja se na moj cvrsti san pravednika nije mnogo obazirala, pa me je jednom prilikom sebicno razbudila i nabila mi se na kurac.

A ja, kao svaka dobra i plemenita dusa, nisam hteo detetu da kvarim uzitak.... :sweet:

:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Kittrie
kako kad...

ali sve kontam da se u po noci odvojim od osobe pored sebe (treba mi prostora da se razmasem, cak i dok spavam) :budilnik:
Korisnikov avatar
By *deni*
zbunjena
..shta vam vishe prija...??

Onako generalno gledajuci, izgleda da ovde svakom tudje dupe najvise prija....

:fist:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by *deni*
Slicna je situacija i kod mene. :D
Uvek spavam kao top !

Medjutim, postoji jedna persona ( ne bih je imenovao ) koja se na moj cvrsti san pravednika nije mnogo obazirala, pa me je jednom prilikom sebicno razbudila i nabila mi se na kurac.

A ja, kao svaka dobra i plemenita dusa, nisam hteo detetu da kvarim uzitak.... :sweet:

:vatroslava:
:pucaodsmeha: :roflmao:
By Gost
Da me grli, ali ne tako da me udavi.
Onako nežno. I ekstra je kada uspe i da me
istovremeno mazi po unutrašnjoj strani
podlaktice.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Obichno ona spava na mom ramenu, e onda krenem da se vrpoljim, pa ona mene grli dok lezim na stomaku, mada i tada prebacim jednu nogu preko nje a ruku preko vrata (dobro ziva ostane), e onda se okrenem na stranu pa je ona ispred mene i naslonim nos na njen vrat i chuvam joj guzu :) posle vishe nemam pojma kako bude jer u zadnje vreme spavam kao top :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by At0S
Vishe mi pria da ja zagrlim, mada se ne bunim ni da mene grli. :)
Ista situacija i kod mene ... :trampolina:
Korisnikov avatar
By zboO
:puzzle: da...i takooC...
deni
Onako generalno gledajuci, izgleda da ovde svakom tudje dupe najvise prija....
:yes: :yes: i meni se chini...
Korisnikov avatar
By tramp
ja trenutno hocu da me se grli - eto deni meni je moje dupe draze
inace ne volim mnogo da spavam sa drugima - nikad se ne naspavam i cesto tako prelezim celu noc budna
Korisnikov avatar
By tinkerbell
mahi mahi mahi mahi mahinalno.....okrenem te u sred noci i tako stalno
:peva: :peva:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i jedno i drugo :D
Korisnikov avatar
By m..
Paaa, volim da stavim glavu medju njene sise.

Salim se, meni su obe varijante kul, ali mi je najgotivnije kada zarlimo jedna drugu, li kad zavlada haos pa covek ne ume da kaze koja je cija ruka ili noga, mislim dok dode do toga da se kunta, verovatno smo obe toliko umorne da zakuntamo u random poziciji.

S druge strane, ipak cesce spavam sa mackom, to izgleda tako sto ja legnem a ona se pojvi posle nekog vremena i legne negde kod kolena i nasloni se na moju nogu, a ja onda podvrnem cosak od jorgana pa je pokrijem.
Korisnikov avatar
By Dracova
Meni je sve jedno, da l' ja grlim nju ili ona mene.. Vazno mi je samo da spavamo zajedno i to je to! :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Meni najvise prija da, kao zmija zabu, fiksiram moju devojanu i da je zgrabim, pa da je obujmim i da nam se tela spoje u jedno....

:love:
Korisnikov avatar
By d` Winter
Volim ja njega da zagrlim,to me cini srecnim,naravno i njega!!

:setnja: :hug: :meda:
Korisnikov avatar
By Delete
Volim da mene zagrli ona!
Korisnikov avatar
By waterlily
Moja glava na njenom ramenu, njene ruke oko mene, isprepletane noge... To volim najvise.
Korisnikov avatar
By IriS
ja volem i jedno i drugo... podjednako... nekad mi je draže dupe voljene osobe ( :mljac: ) a nekad moje :D
ali kad malo bolje svedem račun, češće sam ja ta koju grle :nokti:
By Omega
volim da me snazno zagrli
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Monstrum
Meni je sve jedno, da l' ja grlim nju ili ona mene.. Vazno mi je samo da spavamo zajedno i to je to! :lol:
:hail:
By Bombina
devokica voli da bude prava misterizona i da bude pazitivna
Korisnikov avatar
By reveal
mnogo mi vise prija kada sam ja ta koja grli nekoga otpozadi... :alexis:

manje je :vruce:

:drama:
Korisnikov avatar
By radoznala
Vise volim ja da zagrlim, njuskam kosu i vrat........hmmmmm
By Bombina
i meni neznoo i zagrljenje je lepo
Korisnikov avatar
By Val
Volim da legnem "iza" nje i da je zagrlim. Ruka na "tibi"... :mljac: E da, volim i kad mi legne u narucje...prebaci nogu preko mene i zzzzzzz... :andjelak:
Korisnikov avatar
By Oziris
Vise volim ja da grlim! Mada, nemam nista protiv ni ove druge varijante. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!