- 27 Dec 2005, 00:15
Da ovu emisiju pogledao nisam, ne bih znao koliko je ponekad lepše biti peder nego plavuša.
Nas je ve?eras bar predstavljao Duško.
Elem,
Dudi je bio ok, ali emisija bleda, naravno ne njegovom krivicom ve? odsustvom dinamike.
Kapiram da je u temi ,,Predrasude'', Sani Armani trebalo je da rasturi mit o glupim i parama i promiskuitetu sklonim plavušama, neki Pavlovi? iz udruženja studenata s hendikepom, o ljudima u kolicima, Nenad ?anak o sebi kao državnom neprijatelju a Maljkovi? predrasude o nama.
Problem emisije je što njih ?etvoro pripadaju istom društvu samo tematski ali ne i moždano-frekfencijski.
Tip u kolicima bio je previše mra?an i nepotrebno ozbiljan bez minimalne sposobnost i želje da da šansu humoru i time olabavi konverzaciju.
?anku za podržavanje ,,marginalaca'' svaka ?ast, ali u pogledu zanimljivosti bio je ispod onoga što može da pruži kada gostuje sa politi?kim protivnicima. Umesto nadovezivanja na govore i pošalice drugih kombinovao je fazon ,,Ja pa ja'' sa fazonima na ra?un njegove švaleracije sa duplo mlaðim damama i se?anjima iz vremena kada je Jovanka Broz bila prva dama.
Što se Sani Armani ti?e, nadam ?e neke plavuše posle ovakve emisije kona?no shvatiti šta zna?i termin ,,medveða usluga''.
Gosti su bili u meðusobnoj interakciji, kao ðaci pred profesorom, koji ih ispituje, ali im ne dopušta da komuniciraju medjusobno.
Jedini, koji je suvislo umeo da se ubacuje pošalicama jeste Maljkovic, koji je imao interakciju samo sa Bjelicom, što je nedovoljno da bi cela emisija bila uspešna. Sve u svemu žao mi je što nije dobio priliku da polemiše i iskaže osoben smisao za humor i šarm, koji de fakto ima.
(Uzgred, koja li je poenta onog ofarbanog, koji je doneo pice, poceo da prica, i Bjelica tražila reklame, posle kojih ga je oterala)
Sve u svemu dosta bledo izdanje Klot Frketa, što je šteta.
Bjelica bi sledeci put mogla da misli i o ljudima, koji su i slicnih moždanih frekfencija jer poenta je da gosti izgledaju bar malo kao spontano okupljeno društvo.