Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Gost
Originally posted by kiss addict
...ve? cele tri godine kako ho?u na hrvatsko primorje da opet osetim taj miris, najlepši miris na svetu...
Verovala ili ne, ali rasplakala si me sada.
:(
Korisnikov avatar
By mary
Secam se kako sam se igrala na podu sa nekim knjigama koje sam izvlacila iz radnog stola, i kako su mama i tata srecni i nasmejani usli u sobu i pitali me da li bi volela da imam batu. Rekla sam da bih. Tada sam imala oko 2,5 god. To je prvo cega se secam.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Kako je ovo teshko pitanje za mene :( poshto imam mnooogo slika akd sam bila mala, sve mis e chini da te fotografije grade secanje pa vishe ne znam chega se stvarno secam.
Da pokusham....prvo shto mi pada na pamet je hladovina u sobi kod bake na selu, vinograd i moje budjenje u malom shatoru napravljenom od cebeta. Imala sam 3 godinice tada...valjda.
More, Makarska (kmeeeeeeee), miris margarina i shunke i mleka (kravica) za doruchak (na terasi) i mamin ex dechko koji celi sendvich stavlja u usta a onda visi sa ograde drzeci se samo nogama (o boze :) )
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Secam se kao da je juce bilo..... 2-3 god. zivota, ja na Tari sa dedom i babom i neka malo starija devojcica od mene peva nasu himnu i svi joj tapsu, a ja ljubomorna sto ja ne pevam.... :lood: :doh:

a secam se jos dosta stvari, ali vecina istih je snimana na kasete, tako da nisam sigurna da li bi ih se secala inace
Korisnikov avatar
By Marvin
Sa nekih 4, 5... pao sa bicikla u koprive.
Tačno znam gde... i dalje nisu na tom mestu popravili trotoar! :smeh:
Imam ožiljak :)
Korisnikov avatar
By pthalo
Mama mi je pitala nedavno koja je prva stvar koja se sećam. Rekla sam "Moja prva sećanje je kad sam imala 18 meseca. To je bilo prvi put da sam videla beton i meni je jako zanimalo budućnost betona, jer nikad nisam videla ravno tlo. Grenada, gde smo živeli, je brdovit. Bili smo u aerodromu na Barbados-u i trčkarala sam. Kao tek prohodalo dete, super je bilo, jer sam navikla na kameni i brežuljci. A onda beton! Ravan, gladak beton! Mogla sam da trčim i nije bilo ništa da me može oboriti!"

Mama je rekla "Pa nisi imala 18 meseca, nego 11 meseca. To je bilo 1985, maja. I ja sećam se. Tek si naučila da hodaš."

Ne mogu da verujem da sam imala samo 11 meseca, a mama bolje zna nego meni, jer tada još nisu mi zanimalo datumi.
Korisnikov avatar
By scout_finch
secam se kad su u grckoj na letovanju tata i mama su hteli da me kupe neku suknjicu,a ja sam htela da kupim sorts.naravno,kupili su mi sorts. to je bilo u julu 86.,a ja sam rodjena u aprilu 85.sad sam bas pitala mamu,pa mi je rekla koje godine je to bilo.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Vanilje_jenta
Secam se kao da je juce bilo..... 2-3 god. zivota, ja na Tari sa dedom i babom i neka malo starija devojcica od mene peva nasu himnu i svi joj tapsu, a ja ljubomorna sto ja ne pevam.... :lood: :doh:
Hahaha.
Zasto imam osecaj da sam to bila ja... :smeh:

Elem, meni su isto neka prva secanja vezana za boravak na Tari sa bakom i dedom (bonus: 5-6 komunista). Secam se da je deda preskakao prepreke na trim stazi i da je tih dana uocen neki medved kako se smuca unaokolo.

Ali ovo pevanje himne... da, to bih zaista mogla biti ja. :crveni:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ne znam kolko sma imala godina, al secam se da je ispod zgrade goreo kontejner, a sestra u sobi je vristala jer je pored kontejnera bila neka maca....mislim da mi je to prvo secanje ...
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Hahaha.
Zasto imam osecaj da sam to bila ja... :smeh:

Elem, meni su isto neka prva secanja vezana za boravak na Tari sa bakom i dedom (bonus: 5-6 komunista). Secam se da je deda preskakao prepreke na trim stazi i da je tih dana uocen neki medved kako se smuca unaokolo.

Ali ovo pevanje himne... da, to bih zaista mogla biti ja. :crveni:
[/quote]

kujo, ako si ti.... znaj da sam te mrzela celih nedelju dana koliko sam bila tamo
;0
By J...
Letnja oluja, stara kuca kod babe i dede, krov i plafon pocinju da prokisnjavaju, ja sedim na krevetu dok baba stavlja posude da voda ne pada na pod.

Placem i mama me nosi na rukama po dvoristu dok me neka druga deca uplaseno gledaju (pre toga sam razbila glavu).

Vucem neku jadnu macku za rep i podizem je od zemlje. (ne znam kako me nije ogrebala)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!