Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By weatherman
Originally posted by unic0rn
Da ja tebi kazem neshto, onako mushki bez grljenja - de se pojebi i nece ti se dizati na sve sto je mushko... :hug:
Bad unicorn,baaaad....lol;

Ne smeta mi kad me str8 muskarci grle,kad padnu u sevdah zbog neke pesme kad su polupijani,pa grle sve redom uglavnom budem i ja polupijan pa mi bude bas svejedno....lol....:redaljka:
Korisnikov avatar
By vAmpirNS
Ovde se svi grle i svakog grle, mislim u Srbiji. Ne volim da me iko dodiruje bez potrebe, previse fizichkih stvari mi ne prija isto i kao premalo....
Imajte razumevanja, gadi mi se kada pomislim sta sve ljudi rade....:kasalj:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by vAmpirNS
Ovde sve i svakog grle, ne volim da me iko odiruje bez potrebe, previse fizichkih stvari mi ne prija isto i kao premalo....
Imajte razumevanja, gadi mi se kada pomislim sta sve ljudi rade.... :kasalj:
a jel smem ja da te zagrlim :jumphug:
Korisnikov avatar
By vAmpirNS
NARAVNO SRECICE.... TI UVEK SMES....
a kada ces mi se javiti da se kafenisemo?
:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By EYA
hmmm... a jel moze kod tebe i da se prespava ? :D

:kafa:
Korisnikov avatar
By vAmpirNS
bas sam sladak sad gledam ovaj moj zeleni lik na avataru:)))
:lizalica:
Korisnikov avatar
By vAmpirNS
zasto da ne AKO SI TI U PITANJU NEMAM NIKAKVE INHIBICIJE....
ostali bi morali da se nekako snadju...
:wcsolja:
Korisnikov avatar
By EYA
cek, cek, da nisi ti egoista :lol:

jos da su ONE slike u stanu pa da se ovajdim... ovako me ceka samo tvrd krevet i nista vise :drama:
Korisnikov avatar
By vAmpirNS
Opet su se zalili da imam tvrd krevet?
Ljubavi..... promenio sam krevet slomili su ga....
a za novaka gde idemo?:meda:
Korisnikov avatar
By EYA
kako si ga slomio ? nemo' sad krivicu da svaljivas na druge :lukavi:

za novaka cemo... negde :grouphug:
Korisnikov avatar
By m..
Uh, obozavam da me grle (i zene i deca i macka i svi)...
Neki su naucnici utvrdili da je svakoj osobi potrebno 5 minuta zagrljaja dnevno (luci se endorfin), kapiram da je bolje nego da prezivam svu onu cokoladu.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Kittrie
ne zelim da se grlim sa svakim, u stvari mogu na prste izbrojat' sa kim mogu uzivati u tome, ne osecati se usamljeno za vreme, ili uguseno
:up: , ne volim preteranu bliskost i familijarnost sa nekim osobama koje sam tek upoznao, a to je hvala bogu u Srbiji vrlo rasirena pojava. Ne smeta mi grljenje sa bliskim osobama bilo kog pola i seks. orijentacije.
Ja npr. imam str8 druga (provereno str8) koji zna za mene i apsolutno nema problema sa svojom seksualnoscu, tako da tu padaju grljenja, sedenja u krilu, stipkanja ma cudo jedno :) ... I sve je to zezanje i sasvim nam je ok :) .
:wink:
NOX
Korisnikov avatar
By Shmi
Da,smeta mi kad me strejt drugovi grle.
Korisnikov avatar
By tramp
mogu da me grle ako me ne "pipkaju" usput a nekako vecina ljudi sa kojima se druzim su vrlo ekspresivni pa ima puno grljenja i uopste telesne komunikacije pa mi je to sve ok
By Goldentouch
It's not the spoon that bends it's your mind.
Korisnikov avatar
By dimitriades
ne znam da li je stvarno tako, ali sudeci po seriji un paso adelante, spanci se ljube kada se upoznaju. tek bi mi to smetalo>

zdravo ja sam taj i taj, cmok! :puzzle:
Korisnikov avatar
By radoznala
Ne. Loze me dodiri oba pola.
:drolja:

:odrasti:
Korisnikov avatar
By pure
meni se to stalno desava.....
Korisnikov avatar
By ciceron
Ljudi, vidi se da ne idete redovno u teretanu. Ja idem u teretanu duzi niz godina i sasvim mi je normalno i nepopaljivo skidanje pre masom u svlacionici. Iako okolo ima strava frajera, meni se jednostavno ne dize na njih u svlacionici iako su svi goli, pod tusem a i ja sa njima go. To je sve stvar navike.
Mislim da mozak sam prepoznaje i navikava se na uobicajene situacije i onda ne moze da odreaguje erekcijom kao kada je u pitanju "neuobicajena situacija". Tako npr. prvi put kada sam se skinuo u teretani i stao pod tus pre 5,6 godina, bio mi je skroz dignut iako nije bilo nikoga u svlacionici. Dakle, palila me je i sama pomisao na to sam go u muskoj svlacionici. To je trajalo prvih desetak dana a posle sam celu tu svlacionicu doziveo kao nepopaljivi deo stana kao sto je npr trpezarija.
A cak se nisam ni trudio da kontrolisem erekciju. Dodje to samo po sebi. I zato svi str8 momci nemaju apsolutno nikakvih problema da setaju kroz svlacionicu sa kitom koja visi i pricaju sa drugim bilderima. Ali zato, kada iste te tipove vidim na plazi npr. dozivljaj je sasvim drugaciji. Tu se onda razvija fantazija jer je samo mesto neuobicajeno i nisam navikao njih da srecem na tom mestu.
Uh, nadam se da nisam suvise komplikovan. Dakle, mislim da je za mozak i bitno da mesto na kom se vidi golotinja odudara od onog prepoznatljivog i cestog. Mada, nakon duzeg niza godina, i najlepsi momci koje poznajem, postaju potpuno neprivlacni i u teretani i na plazi i bilo gde. Kod bildera koji su redovni u teretani, razvije se takav osecaj poznavanja njihovog tela, da mi je nakon duzeg vremena ono potpuno nepopaljivo. Dakle, pored mesta, bitan je i vremenski faktor : koliko dugo nekoga gledas golog.
Da li ovde ima neki bilder koji bi mogao da dopuni ili ispravi moju pricu tako da me ostali bolje razumeju?
By Paris
mmm ja volim str8 muskarce:cuddle:
By Gost
Zavisi koji str8 muškarac, mislim ima ljudi kojima
nije dozvoljeno da uðu u prostor kra?i od 1 m ispred
mene a kamoli da pomisle da mogu da stave šapice oko
moga tela.
By just!N
Ja volim da se grlim...uglavnom su to super drugari! Smeta mi samo ako se radi o osobi koja mi se svidja (a ta osoba je str8) pa me tako izaziva...
Korisnikov avatar
By Zoe
Obozavam da grlim i budem grljena :friends:

Naravno, ne sa svakim :mete:
By Victor
E,ja bih ovo pitanje malo preformulisao:

da li vam smeta da vas strejt osobe suprotnog pola grle?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
odgovor na originalno pitanje:

ako mi se momak svidja ili mi je bar malo drag - ne smeta mi uopste. cak, ako mi se svidja, onda je pozeljno :smeh: i rado cu iskorisiti situaciju. :eevil:

( zamislite da od strejt(?) druga dobijete ceskanje po vratu i igranje sa 'repicem' :D )

postoji jedan ili dva izzetka, kada mi je mozda neprijatno, ali mi ne smeta, vec prija.

zivelo grljenje! :D
Korisnikov avatar
By sakis
Kod mene zavisi to, ako je grljenje ono iznenada (i bez najave) :lol: tipa pridje ti i zagrli te a ti to mozda nisi ocekivao, onda moze malo da mi bude neprijatno, ali isto tako, mogu i ja sam da izazovem grljenje :hug:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by ciceron
ko bi mogao da dopuni ili ispravi moju pricu tako da me ostali bolje razumeju?
Razumem te u potpunosti, ovde se prica o zagrljajima strejtasa, ali ok relacija koju si nam ti dao je simularna objasnjenju.
Kupao sam se stalno s tipovima vise puta sticajem okolnosti, na nasem bazenu imas isto grupne tuseve, pa posle plivanja svi na tusiranje. Isto i u vojsci. Cak sam nekada ja pustao vodu njima za tusiranje, pa sam ja obucen gledao njih gole kako se tusiraju, ali to nema veze, meni se nije dizao, svakog pale odredjene stvari. Meni ce se pre dici kada drug pridje dune mi u vrat i nasmejan kaze :gde si ti? Nego kada se skine go da se tusira negde. Ako globalizujemo, adaptacija postoji na takve situacije, gde covek tih pobuda postaje imun na okruzenje.

I svaki put kada me zagrle, ja znam kakav je to zagrljaj bio... sto sakis kaze znam i da izazovem zagrljaj, a znam i kakav :)
Korisnikov avatar
By HPLC
volim kad me grle ljudi koji mi se dopadaju, bilo str8 ili gay... :saint: :gric:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by dimitriades
ne znam da li je stvarno tako, ali sudeci po seriji un paso adelante, spanci se ljube kada se upoznaju. tek bi mi to smetalo>
zdravo ja sam taj i taj, cmok! :puzzle:
Ne znam u kojoj je telenoveli bilo, ali u svakom slu?aju prva epizoda, pojavljuju se dva glavna sredove?na muška lika, crnokosi sa crnom ode?om (budu?i negativac) i svetlo/belokosi sa svetlom/belom ode?om (budu?i pozitivac), elem ta dva lika u seriji su navodno glumci telenovela (snima se u njihovoj zgradi televizije, na hodniku ili ispred ulaznih vrata) anyway pojavljuju se dve žene koje navodno gledaju njihove serije i kre?u da ljube svetlokosog (koji navodno uvek glumi pozitivne likove pa ga svi vole) jer im je drago što su ga upoznale, dok ovaj drugi stoji sa grumpy facom pored, i svetlokosi kaže "a što ne?ete i njega da poljubite", i onda one ljube i njega
:puzzle:
Korisnikov avatar
By shumadinac
Ne smeta mi uopšte, grlimo se ja i moji drugari non-stop :okret: .Mislim, opet ima neke granice...ne pali me baš sve što je muško.Ih, sad, zagrli te muškarac i digne ti se....pa šta ti se tek desi kad ti radi nešto drugo??? :roflmao: :mazi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!