Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Zibro
znaci sinoc bilo veselo :B
ok moj savet je sok od paradajiza po mogucnosti mleveni i jaka crna kafa da te malo trgne zatim sto vise tecnosti , caj , kakao , topla cokolada i sl ...
ako te muci zeludac mogo bi da preskoci ovu kafu i popijes recimo jedan ranisan
naravno poenta je u prevenciji , ne preteruj sa zestinom pogotovo ne na prazan stomak .....
ja svakog jutra posle neke burne noci presamicen od mucnine i bola u zelucu svecano obecam " necu nikad vise "
Korisnikov avatar
By colorado
Kad obavis sve ovo sto ti je Zibro ekao, izadji na svez vazduh i provedi tamo neko vreme.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ziv limun (c vitamin) je lek za sve :napitak:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
ufff ja imam extra lek... NE PIJEM :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam probao preporucene metode i sredstva, i nista mi ne pomaze. Mora da se odboluje.

Ako nema nekog osecaja krivice i sramote od uradjenog u tom stanju prethodne noci, onda i nije strasno i prodje brzo.

Transplantacija Marsovog dupeta
http://www.cnn.com/2005/HEALTH/12/01/france.face/
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr.Ja
ufff ja imam extra lek... NE PIJEM :smeh:
Vidim da smo iste škole pohaðali :D Preventiva je broj 1 :D
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by unic0rn
ziv limun (c vitamin) je lek za sve :napitak:
pa ako samo zbog vitamina C, onda je bolje da jede papriku (ili jagode ako je leto). U njima ima vise vitamina C nego u limunu, a nedostatak limunske kiseline u njima samo pomaze zastiti zuba.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Znam da neki preporucuju Bloody Mary kao lek, mada nikad ga nisam probao u tu svrhu. (a i gde ovde nabaviti sve potrebne sastojke...)
By Gost
Originally posted by Zibro

......jaka crna kafa.........caj.......

S obzirom da mamurluk ose?amo zato što nam je organizam dehidrirao od alkohola, ovako postupiti jedino u slu?aju ako neko želi da se ose?a još gore pošto kofein može samo još malko da pridoda na svu tu glavobolju. Jedini "lek" je piti vodu u što ve?im koli?inama i to preporu?ljivo pre nego što se legne, a nije zgoreg piti je dosta i kada se probudi. :)
Što se mu?nine ti?e, iako zvu?i ogavno u tim trenucima, neophodno je pojesti nešto, makar i koricu hleba.
Primenjujem ovaj recept ve? dve godine i mogu re?i da su posledice opijanja minimalne, ako ih uopšte i ima. :)

Gledao sam "Iquiring Minds" na BK, odakle mi, naravno, sve ovo. :lol:
Korisnikov avatar
By spark
bade mantil, puno kisele vode, malo vodke, leskarenje i tusiranje... bade mantil, puno kisele vode, malo vodke, leskarenje i tusiranje... bade mantil, puno kisele vode, malo vodke, leskarenje i tusiranje... :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Tot
Slazem se sa Sparkijem samo što se ja ne treznim viskijem posle viskija, tj. konjaka kako kad.

Potrebno je piti dosta te?nosti tokom konzumacije žestokih pi?a, ako ste pažljivi možete vrlo mnogo popiti uz minimalne posledice. Pa pogledajte samo razne diplomate; pi?e je za njih deo opisa posla i potrebno je uvek biti spreman piti u razna doba dana; budite dakle elitno alkoholisani i nemojte da se ispovra?avate jer to je znak da uopste niste naucili piti; pogledajte Sparkija- on je majstor za dugotrajno cirkanje.

Za Sparkija :kiss:

Da, i posle pijanstva mnogo te?nosti, po mogu?nosti sokova i limunade pošto u mamurluku manjka i še?er.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Vidim ja da su ovde sve iskusni alkoholicari. Imace ko da pije
By High Maintenance
Meni nista ne pomaze...ni lekovi protiv glavobolje,ni kafa ni vitamini :smeh: jednostavno taj dan sam uvek sjeban i jedva cekam da uvece legnem....kazem necu nikada vise...a kada dodje sledeca prilika....zna se :D
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Kljucno je da natankujes mozak vodom i mineralima (nisam siguran, ali mislim da je u pitanju nedostatak kalijuma).

Recept: jedan litar soka od sumskih jagoda. Polagano, dva sata minimum da ga pijuckas. Mozes i da garniras kafom i brufenom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!