Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Shmi
Za svima sam u sjajnim odnosima i povremeno se cujem sa svima sem sa jednom... Prosto nije bila covek i zaista mi ne treba u zivotu takva osoba da bi bili u kontaktu. A inace mi je jako vazno da posle svega budem prijatelj jer ipak nesto smo imale... Toliko.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by zbunjena
Originally posted by Kittrie
ju naopako !!
a kak sam ja uspela preskocit ouvu temu????
mozda je tema preskochila tebe!

:trep: :trep:
ak je tou slucaj, sto je napravi tak preskocitativnu??? :hyper:
By Çâðê_DUP
Ne znam odgovor na ovo pitanje. Mozda je presija medija u pitanju, ljudi vise ne znaju ni sta je emocija, a kamoli da je "upotrebe" .....

Ajd da zapevamo malo da se razveselimo:

"Zli proroce, ne znam da l si ptica ili djavo
al u ime boga :opatica: po kom obojici grud nam dise
smiri dusu rastuzenu, reci da l cu u Edenu
zagrliti svetu zenu, od koje me rastavise
andjeosku tu Lenoru od koje me rastavise
rece Gavran: "Nikad vise"

(mnogo volim ovu pesmu .....)
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Angelina777
.... ljudi vise ne znaju ni sta je emocija, a kamoli da je "upotrebe" .....
:up: :up:
Korisnikov avatar
By EYA
ju naopako !!
a kak sam ja uspela preskocit ouvu temu????
mozda je tema preskochila tebe!

:trep: :trep:
ak je tou slucaj, sto je napravi tak preskocitativnu??? :hyper:
oce to koga ne poznaje :P
Korisnikov avatar
By Kupper
Sa koliko ste osoba u COOL odnosima (ili u opste u kontaktu) sa kojima ste se muvali, ili imali po koji bliski momenat? (aj , recimo da tu spadaju sve varijante, veze, sex....i obicno muvanje...)....
Nikad nisam razmisljao o cool odnosima. O prijateljstvu posle da. Zbunila si me jer razmisljam......brak, jos tri vrlo ozbiljne hetero veze, duge i intenzivne....i ni sa jednom ne da nisam ni cool nego se 'ne gledamo' uopste.

A u cool i mnogo_vise_od_toga_boljim odnosima sam ostao sa momkom sa kojim sam imao jedinu, najbukvalnije, gay vezu.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:sweet: :sweet: :sweet: :sweet: :sweet: :sweet: :sweet: :sweet:
Ja sam jedno divno stvorenje :right: , pa sam ostao u super odnosima sa aposlutno svim mojim tipovima, sa kojima sam imao ikakve odnose. (one silne devojke ne racunam, posto mi nista nisu znacile i trajele su jedno vece ili par dana... peder sam pa sta) Jedini izuzetak je tip sa kojim sam bio 3 godine u vezi. On je malo specifican po hmm... mnogim pitanjima pa je za njega zavrsetak veze isto sto i smrt te 2 osobe... Naravno posto sam ja ja, cujemo se i dalje tu i tamo cisto da vidim ziv li je i kako mu je. Da nije moga insistiranja ni toga ne bi bilo. Dakle inicijativu u ruke, i spasavajte kakve takve odnose, ako ih vredi spasavati...
:sweet: :sweet: :sweet: :sweet: :sweet: :sweet: :sweet: :sweet:
Korisnikov avatar
By tramp
pa sad meni se ne bi u zivotu isplatilo da zaratim sa bivsima tako da ih sve pozovem na veceru jednom godisnje na zajednicko druzenje :D

inace sa vecinom sam ili u dobrim ili korektnim odnosima, nema nikoga sa kim ne pricam uopste osim onih koji su u drugim gradovima pa smo izgubile kontakt
Korisnikov avatar
By zboO
...evo mali update ( kada vec nisam obrisala temu)....ja sam sa SVIMA super...(extra), zato shto nikoga nevidjam.... :trep:

:D
Korisnikov avatar
By IriS
...evo mali update ( kada vec nisam obrisala temu)....ja sam sa SVIMA super...(extra), zato shto nikoga ne vidjam.... :trep:

:lol:

koji si ti lik, draga moja!

:mazi:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by kiss addict
...evo mali update ( kada vec nisam obrisala temu)....ja sam sa SVIMA super...(extra), zato shto nikoga ne vidjam.... :trep:

:lol:

koji si ti lik, draga moja!

:mazi:
Pretekla si me Ljubinka :D :zongler:
Korisnikov avatar
By IriS
jaouj, Ljubinka je sad videla tvoje slike i oduševila se :D
By spf 3000
bla, bla, bla....
oni koji vise nisu u mom zivotu s dobrim razlogom to nisu.
ukratko, odgovor je NE.
ne odrzavam bilo kakve kontakte s ljudima iz proslosti.
By pipinveliki
vecinu nikad vise nisam sreo, kad nekom sretnem javim se popricam, ali nisam u kontaktu niti se vidjam sa bivsima :mama:
By RuznaGlupaZla
sa 100% mada ne volim bas bliske odnose poslije zavrsetka veze, korektne, ali ipak na odstojanju, svako svojim putem
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!