Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Glupa igrica, dosadila mi je posle sat vremena (imao sam 60 minute trial :lol: )
Ali stvarno, takve igrice me samo chine josh nervoznijim...
Korisnikov avatar
By KiWi
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
By fazza
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By Rei
By fazza
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Kiwi
... Mada mi je od GameHouse igrica trenutno omiljena FeedingFrenzy .... luda riba :lol:
Cekaj... Ja imam Pizza Frenzy i Dinner Dash. Riba je u Dinner.

Jel Feeding Frenzy nesto trece?

"Naziv sledeceg dela su smislila deca iz celog sveta."
(JKRowling, "Harry Potter & Marsovo dupe")
http://www.jkrowling.com/
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mars
... Mada mi je od GameHouse igrica trenutno omiljena FeedingFrenzy .... luda riba :lol:

Feeding Frenzy je igrica u kojoj si ti mali ribi? i jedeš manje ribice, vremenom rasteš pa jedeš sve ve?e i ve?e ali ne sve (one bodljikave što se naduvavaju možeš samo dok nisu naduvane) ... jedeš bisere iz školjki sa morskog dna... morske zvezde... a kada projuri sirena pored tebe ako je ujedeš dobijaš extra bonus bodove... super je igrica... ja sam dogurao do 8 nivoa... krekovana zauzima 12MB

Slika
Ti si ovaj ribi? u levoj polovini .. rozi sa štrafticama

Slika

Ja sam prešao prvu kraljicu i prešao na nivo posle nje.. tu uvek izginem.. to je dakle 10ti nivo
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pa bas lepo...dodjem do sungod 13, imam 7 zivota..i SVE zivote izgubim u 13-om!!!!!! :mad: :mad: :cupakosu: :cupakosu: :mad: :mad:

:avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon:
By Bombina
37 hiljada je moj rekord
tinki :P
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Da li je neko igrao Insaniquarium? E to je zaraza... uzas
By Elinne
...jer tamo sam otkrila Zumu i Dubrovnik vishe nisam videla ovog leta...
A sad zadatak za sve vas (a imajte na umu da se uprkos svojim rezultatima josh nisam "odvukla" od Zume i da sam svake sekunde bolja - trenutno sam na survivalu "sungod 17", pauzirano da vam napishem par rechi)

Dakle "ADVENTURE" deo - trenutni rekord: 2459660 (to je oko 25 zivota na kraju)
"GAUNTLET" deo, "practice" - trenutni rekord: Sun God 22 (i da, ima dalje)
"GAUNTLET" deo, "survival" - trenutni rekord: Sun God 25 (i da ima dalje)

A sad pitanja za zuma zaludjenike:
1. Koje vam je omiljeno polje na Gauntletu?
2. Koji ste nivo najteze preshli kada ste prvi put igrali Adventure?
3. Koje vam je najteze polje za Gauntlet?

Moji odgovori na ova pitanja:
1. dvoumim se izmedju "sunstone-a" i "zumaic exodus-a"
2. prvo 9-3, a onda 9-7, posle je sve islo lako
3. "long range" ubedljivo! pojma nemam zashto...izgleda lako, al na njemu ne mogu da mrdnem dalje od sungod 10 :(
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Mars

Feeding Frenzy je igrica u kojoj si ti mali ribi? i jedeš manje ribice, vremenom rasteš pa jedeš sve ve?e i ve?e ali ne sve (one bodljikave što se naduvavaju možeš samo dok nisu naduvane) ... jedeš bisere iz školjki sa morskog dna... morske zvezde... a kada projuri sirena pored tebe ako je ujedeš dobijaš extra bonus bodove... super je igrica... ja sam dogurao do 8 nivoa... krekovana zauzima 12MB

Ja sam prešao prvu kraljicu i prešao na nivo posle nje.. tu uvek izginem.. to je dakle 10ti nivo
Obozavam je! Predjem je iz prve svaki put, od kad sam prvi put sela ispred monitora da se igram toga.. Sad, imam jedan problem, treba mi krek za FF. Doduse, ne igram je tako cesto, ali mi je smor da je, kad mi se igra, svaki put ponovo instaliram.. So, Kiwi, can u help? :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
GAUNTLET - PRACTICE - SUNGOD 19
GAUNTLET - SURVIVAL - SUNGOD 31

Da, da...31 i IMA JOS :lol:

:drama:
By Markky
Ima li neko serijski broj za Zumu...da se i ja malo okusam

Ako ima nek frljne na U2U hvala unapred.

:kiss: :obraz: :blush:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ajde za tebeeee...
By Markky
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Sad cem ti ga frljnem, mislim na zumu :zvizdi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!