Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By argentum_inf
dobro,de,ali profesorke koje su meni nekad predavale u srednjoj (iz koje sam ja poodavno izasla :lol: )imaju daleko vise od 42..

ali..one koje mi nisu predavale,a poznajem ih..nisu bas za baciti.. :smirk:
Korisnikov avatar
By Val
Jooooj, ko nam se to vratioooo? :D

I jos uvek si zakacena za nju? :misli:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Val

Hehe, hvala na dobrodoslici :kiss:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val

vid nju...nisam te ni poznala sa voim kerom *hahaha* ;)
pa neznas ti mene, i kad ja nekog nevidim...ne prolazi to bas...ako me je "spicilo"
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by _Osiris_
Originally posted by Val

:wtf:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val

:lol: Molim? Nesto si pomesala seko. Ja pozdravih TCoB, a ti se oseti "prozvanom", kao da si i ti za neku zakacena... :nono:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie

ej caos!!!

evo vec tri predavanja prosla, a ja nikako da se javim....ma mutim nesto...samo treba mi jos malkice vremena, no.... im gonna get her ;) ....:kosa:
Korisnikov avatar
By Val
I? Smuti li je? :kosa:
By Thomas
Izvin´te na :offtopic:

...al´ shto imam dobrog asistenta. Ma svi se okrecu za njim...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Joj, evo je jos jedna loojka... :me:

Ne da imam sjajne asistentkinje, nego je to :wow:

Ali vecina vec ima i ono drugo prezime....

A jedna mi tako deluje slatko-butchasta da je to neverovatno...
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
I? Smuti li je? :kosa:
pa jos ne sasvim ali uskoro ;)

sad se gadjamo komplimentima. neki dan mi napravi kompliment u vezi moje nove frizure i to pred citavom grupom, za vreme predavanja!!!

resila sam da to sve polako ide, da budem sigurna jer ipak mi je profesorica i imam jos ispite kod nje...ali mislim da ce biti nesto ;)

sto duze to sve traje to sigurnija sam...
Korisnikov avatar
By EYA
al ste pukle... sta tu ima da se razmislja ? da li postoji iko kome muvanje nije kompliment ? ako mu nije, nek se nosi u tri picke materine!
... ili, mozda, ne verujete u sebe kao u nesto vredno :puzzle:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by EYA
al ste pukle... sta tu ima da se razmislja ? da li postoji iko kome muvanje nije kompliment ? ako mu nije, nek se nosi u tri picke materine!
... ili, mozda, ne verujete u sebe kao u nesto vredno :puzzle:
:puzzle:
Korisnikov avatar
By Oziris
Vidim ja da tebi lepo ide od ruke to muvanje profesorki, ali divim ti se na strpljenju... Ja bih brate pukla do sada od cekanja... Sa adolescencijom ode i moje strpljenje...
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Vidim ja da tebi lepo ide od ruke to muvanje profesorki, ali divim ti se na strpljenju... Ja bih brate pukla do sada od cekanja... Sa adolescencijom ode i moje strpljenje...
pa boze, zena je udata, verovatno nije nikada bila sa zenskom, pa nije to bas tako kako vi mislite.sta bi vi, prisle i kao:ej ja bi vas i to je to.pa to ti je zena sa stilom, ne moze to tako...polako a strpljenja imam. inace bio je 3 meseca raspust izmedju i stretna sam sto mi uopste predaje ovog semestra, jer to uopste nije bilo sigurno!
kazem, polako sam joj sve bliza i bliza i onda ce da dopusti sve...
taktika se to zove ;)
Korisnikov avatar
By Val
Izem ti taktiku i stil. :smeh: Koliko godina mislish josh da studirash, dok je ne smuvash? :P

Bolje da muvash neku zubarku ili doktorku. Te ce ti trebati celog zivota. :D
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
ovako: bilo je zadnje predavanje i ona nam je predlozila da ga zavrsimo u kafic-restoranu u blizini fakulteta (ali nije toliko blizu, ipak se mora autom ici).

u medju vremenu je svasta bilo, nisam pisala, znam ali napisacu ono najvaznije.

uglavnom rekoh super u jednu ruku a u drugu:shit,necu biti sama vec citavo odeljenje. Na kraju predavanje, koje je ipak duze trajalo nego sto je planirano(oko ispita smo dosta razgovarali, i skoro nam je ceo ispit rekla, koje ce teme biti i tako...)i da smo joj dragi i da fine grupe dobijaju fine ispite ;)
kad je zavrseno predavanje rece da ima 4 mesta u autu slobodna, pa moze poneti nekoga.
moja koleginica(ta koja zna za profesoricu), jedan kolega sa kojim se druzimo (on nezna iako i on vec malkice nesto konta, bar da mi je jako draga...jer non stop valda govorim o njoj) i ja i jos jedna devojka, koja ce autom. Markus, nas drug, kaze idem autom, reko gde si parkirao, a on tamo i tamo(daleko) a ja kao: a joj. A on: "idi sa njom"...??? Tu sam se malo zabezeknula, no nema veze. Rekoh:" pa necu ja valjda sama sa njom". Bi ja ali bi to bilo jako ....znate vec. On onda, pa hocemo onda svi sa njom? Ja reko pa ajmo kad je ponudila, da vidimo kako joj autic vozi(kao).

Uglavnom viknem ja nju i ona stane. Ja rekoh"odlucili smo se da idemo sa vama". Ona se nasmeje i kao:"okej".
Cudno, ali ostavili su mi da sedim napred pored nje ;)
Nisam znala gde da gledam. Mi seli, ona sela. Zaveze se ona, i mi u ja se jos mislim:hm, otvoren je gepek jos, ali ko zna, kod takog dobrog auta se to mozda moze izunutra zatvoriti. Nije jos upalila auto ali skoro i onda kao:"joj" ustane, i zatvori gepek. Mi u smeh i kazmo joj da smo primetili ali mislili da ide automatski iz unutra!Bilo joj je malkice neprijatno.
Uglavnom pita ona mene dali moze njenu torbu meni u krilo. Ja:kako da ne. I tako ja drzala njenu torbu. Tako bliske jos nismo bile :)
Kad smo stigli, usle u restoran, kelneri su je pozdravili, znaci to je gde ide u pauzi uvek! sad znam (samo nazalost necu moci i ja tamo, to bi bilo previse vidno!).
ta druga koleginica je u istom momentu dosla i seli smo za jedan srednje velik sto, ona na glavnjaku, ja desno pored nje(naravno!). nismo znali koce jos doci, uglavnom niko vise nije dosao!(sledeci dan sam pitala gde su svi bili, pa mnogo njih je radilo a posle toga nismo vise imali predavanja pa su vecina kuci da uce). No nije ni bitno, meni bolje da nas nije bilo toliko. Da ne pisem sad o cemu smo razgovarali, bilo je jako lepo i zanimljivo i zena je predivna. Najvise me je iznenadila tome sta slusa: musiku bloodhound gang, gorillaz, eminem i tako zesce stvari!
dosta sam je ispitivala a i ona mene onda uvek pitala sta ja.
posle je dosla jedna druga profesorica, sa kojom uvek ide na pauzu. i bas je bila iznenadjena kad je videla da su tu i studenti. i moja profesorica je rekla da slavimo kraj semestra a ova druga se nasmejala i pitala dali joj je tako mala grupa :D
kad smo vec ustali je nesto rekla, iz zezancije: kao sad samo nase brojeve da zna(pisemo ispite anonimno) pa je onda sve okej. a ja potom:pa tako mi to nismo mislili. i ona me dodirne za rame i nasmesi se i kaze:ma znam ja to...Mmmmm
Kad smo se vracali opet ja napred i u momentu je bila tisina i ja se usudim da je nesto pitam. Ja:
"mogu li vas nesto pitati"
Ona, onako meko, sexy:"naravno"
I ja je pitam sta je u horoskopu. Kaze mi (BIK!!!) i pita zasto. A ja njoj da me uvek zanima horoskopsko znak zanimljivih osoba(mislila sam reci zena ali onda ipak nisam). Ona se nasmeja! I kaze da je tipican bik i tako par stvari.
Koleginica mi je posle rekla, da je primetila da je bila malo nervozna kad sam pitala da li mogu nesto da je pitam, da je pojacala muziku, pa u sledecem momentu je opet smanjila i stalno na tom dugmetu nesto mrdala. Mislim i ja sam to primetila, ali sam mislila ja opet nesto preterujem i vidim cega nema, ali koleginica mi je to rela bez da sam ja nesto spomenila, tako da je onda valjda bilo tako.
Hm...
Pa sta li je mislila sa cu je pitati: dali je ikada spavala sa zenom ili sta?

nemogu vam kazati ali ima nesto u vazduhu izmedju nas.
Naravno da ova prica sam vec dosta dugo traje ali mora se shvatiti da smo mi u jednom odnosu gde ne mozes bas tako lako biti 100% otvoren, kao kad bi ja bila ja a ona bi bila jedna devojka iz kluba x koju znam...recimo...pa tamo bi vec davno bila direktnija...ali ovde to nije tako lako.
es je udata, em mi on isto predaje (gute besserung!!!).
neznam ni gde sam stala sa pisanjem ali mnogo sam joj bliza.

da ukratko napisem:
zna moje ime, svakako. jedanput kad je bilo da cemo imati samo 1/2 predavanja zbpg nekog zbora na faksu, ja se uplasiv da necemo ni pola imati i tu joj napisem mejl i pitam je. I bas se obradovala, kao:ima jos studenata koji se brinu da nece biti predavanja i neko smajlic iza recenice.

a i par puta pre toga sam joj pisala u proslom semestru. ono kad je bila bolesna i valjda dvaput posle. medjutim nisam nikad prisla i rekla da sam ja pisala mejl. i posle ovoga je pred celim razredom pitala ko je koleginica i onda moje prezime. ajme bilo mi neprijatno. ja se javih i onda se nasmeje i kao: aha, ookej, smile. Kao znala sam a sad sam sigurna!
Posle toga, ja se sisala. Skroz drugi friz i tako. Ona dosla i predaje vec 10 minuta i odjednom u sred predavanja me pogleda i pita me:jeste vi nesto promenili frizuru?!!!
ja sva zacudjena:da... A ona:bas je lepa!
A ja se mislila "Wow". Pred svima tako...Hm.
Uglavnom strasno komunicira sa mnom. Kad radimo zadatke uvek dolazi za nas sto i sali se i smeje se i tako. Imala sam neku knjigu na stolu koju sam trenutno citala (Sartre) i ona pridje i kao "wow, tako nesto citate i dali znate, i navede jednu drugu njegovu knjigu!) i tako uvek nesto, da sad ne pisem sve. Jednom joj pridjem posle predavanja da je nesto pitam. I valda sam malo i flertovala pa se malkice zacrvenila, jer sam joj napravila kompliment sto se nje kao profesorice tice. I svaki put mislim ona drugacije prica sa mnom nego sa drugim studentima i drugacije me gleda.
Ja sam uvek jako fina prema njoj, sta ja znam, kad izlazi a ja ispred nje, onda joj otvorim vrata i tako.

Opet dodje neka poruka sa faksa da ce njeno predavanje u utorak kasnije poceti i samo 1 sat ici. Ja se razocaram, iznervira, sto sad opet. Izes 1 sat, to nije nista. Uvece idem ja onlajn kad ono u In-Box njeno ime. Ja se zbunim, mislim kako sam sad dospela u Out-Box, mislila sam da je onaj mejl sto sam joj ja pisala. Kad ne, gledam ja malo bolje, ne to jeste In-Box i naziv moje predavanje 6tog decembra! Ju reko, pise ona meni sad mejl, how cool..Uglavnom pisala mi je da je greskam jeste da pocinje kasnije(ima neke sastanke na faksu) ali ne traje samo 1 sat vec dva. I dali bi bila ljubazna da nekako javim ostalima. Pretpostavljala sam da se bojala da mnogo njih zbog 1 sata nece doci.Ali ustvari je samo htela kontakt sa mnom ;)
ja sam joj odgovorila i rekla da sigurno zna, ali da joj ipak pisem da je ta prostorija gde smo posle naseg predavanja zauzeta i da cemo se morati seliti.
I ja se onda mislim, ajde da ja vidim koje su prostorije posle slobodne, nece skoditi. Mislila sam mozda nece ona imati vremena da vidi kad vec u 8 ujutro ima termine na faksu. Reko ne skodi...
I ja to sve vidim i zapisem sve lepo.
Sledeci dan ona mi se zahvali pred grupom, da sam napisala da je prostorija zauzeta, jel izgleda ovi sto to treba da srede nisu sposobni i da necemo moci imati duze predavanje kad sad nemamo prostoriju,
ja se odma javim i kazem da su par slobodne i da sam zapisala na zedulju i dam ja to njoj i ona se bas odusevi, da sam na to mislila... ;) i uzme moju zedulju.

Uglavnom nedavno je bio "Nikola" . :pivce: , 6tog decembra. Tu se daju mali pokloncici ljudima koji su ti dragi. I ja pekla kolacice(ovde se peku kolacici i onda ih imas preko sva 4 adventa). Dosta sam bome napekla, pekla ja 9 sati! I mislim ja, lepo cu ja njoj spakovati par komada u kesicu, kad je taj dan bas Nikola, kad imamo predavanje. I ja njene vec izaberem, jako lep oblik i smislim da stavim njene omiljene bombone u kesicu, kao plus. Uglavnom uvek ih ima u dozici na stolu, to sam vec primetila. Iako ima tu vise sorti ali mislila sam da znam koje su tacno!. I stavim ja i to. Posle predavanja ovi nikako da izadju. Nisam htela sad da svi vide, znate kako ce studenti odma misliti da se ulizijem ili takav neki shit :zavist:
uglavnom kazem ja njoj da saceka momenat i ja joj pridjem, skroz blizu i kazem joj tako par stvari i dam joj to i ona se odusevi, ali skroz. kaze da obozava te pred.bozicne kolacice(sto nisam znala ali sam se nadala). i kazem ja njoj da ima jos nesto drugo unutra, mislila sam da bas to voli! zahvali mi se 1000 puta.

e sad u utorak, kad smo da cemo u restoran, pridje ona meni za vreme predavanja i pita me, sva odusevljena kako sam znala koje mentol bombone ona voli, ima tako puno sorti a to su bas njeni omiljeni. ja kazem nesto kao da dobro posmatram ;)
uglavnom svideo joj se pokloncic i bilo joj je jako drago. malo sam bila nesigurna da li da to uradim, ne da pogresno svati ili nesto.ali najkasnije sam mi je jasno, da nije nikad pomislila da se ulizujem ili slicno!

i sad jos jedan highlight: njen muz je trenutno bolestan tako da u zadnje 2 nedenje nije ni bilo njegovih predavanja i nismo zavrsili stof a ispit je u januaru. i ona je rekla da joj neko posalje mejl sa pitanjima sta nas zanima i ona ce ga pitati pa ce odgovoriti. pitali su i mene da ja to opet(oni svi kao ja imam super konekchn sa njom!). medjutim ja taj jedan ispit ne pisem pa reko nek klaudia ili julia(koja nam kao predstavlja kurs).

kad ja uvece online i tako malo zezam se i vidim stize mi mejl. kad ono opet njeno ime. ju reko, sve me presece. i pise ona meni ovako:(to mi je sad jako bitno jer je malo strendz, ali to cu posle jos objasniti):

draga...(pa moje ime)

sorry, ali imam samo vasu imejl-adresu pri ruci, pa moram opet da vas davim da javite ostalima oko ispita moga supruga.

E sad, sve je to okej. Kad ja nebi znala sto znam. Mi imamo stare ispite iz nenog predmeta, po njima i vezbamo. E sad jedna koleginica je bila pricala sa njom da ima par nejasnih stvari. Ona je predlozila da joj ova napise mejl, tj da sedne sa ostalima iz grupe i da se zapise koji su to zadatci i onda se jedan mejl napise in ona ce na to odgovoriti ovako, ako se ne stigne to sve za vreme predavanja. Meni je ta koleginica direktno rekla da joj je poslala mejl i da nije na njega jos nista odgovorila. I onda sad u utorak su pricale i profesorica joj je rekla da je dobila mejl i da ce jos svakako odgovoriti, samo nije jos stigla. To su one na pauzi, znaci ne pred svima ali Klaudia mi je to posle rekla.

i sad zasto ona meni pise da ima samo moju adresu pri ruci, ljudi moji???
kad ja 100% znam da to nije tako?

Kao prvo odkud je toliko sigurna da ja ne znam da joj je Klaudia pisala
Sta sa time hocu reci: Klaudia joj je vec poslala mejl, znaci mora imati njenu adresu i gde je ta adresa, pa ako nigde onda je melj jos u in-box i tamo je i adresa!
a cak da nije bila kuci pa nije imala recimo klaudijinu adresu ili neku drugu, zasto ima moju onda, izgleda bilo gde da je. Medjutim neverujem da nije bila kuci. Mislim u internet-kaficu sigurno nije bila a lebtop ne koristi, jedino kad je na putovanju sluzbenom.

tako da mi je to toliko nejasno. Imam osecaj da je bas MENI htela da pise. Mislim kad sve saberem i oduzmen i bas posle tog svega u utorak u restoranu...

A ako jeste zasto...?
I, zasto mi pise to kao:nisam imala drugu adresu pri ruci...Kao da nece da prizna, da ja ne mislim odma. Ali naravno cu ja doci na tu ideju jer ustvari to sto ona kaze da ima samo moju adresu pri ruci za mene znaci:

"imam i drugih adresa iz vaseg kursa, ali ih nemm tu, ali vasu ima tu, nju imam svuda, druge ne, ali ovu tu imam bilo gde da sam"

e sad ili mi je to htela reci(malo sakriveno!) ili jednostavno je htela bas meni da pise ali nece da ja to ukapiram.
jos je cudno to sto je ustvari rekla da joj neko od nas napise mejl pa ce ona odgovoriti na pitanja a nije to ni sacekala, vec ona sama od sebe pisala.

a sta ce drugi misliti sto meni uvek pise, nije joj izgleda bitno.

Sta mislite, zar nije malo "strange"? :iskolacen:

Da sam joj draga to mi je sasvim jasno. Ali to njeno ponasanje je vrlo cusno, tako se ja ponasam. A meni se ona svidja pa zato. Mislim i ja sam joj svaki put pisala da bih joj pisala tj ona meni odgovorila a ne zato sto sam stvarno htela nesto...Hm...???

Sta jos bi: par puta sam za vreme predavanja, dok je isla okolo i gledala dotakla, onako kao slucajno. I nista, nije se bunila ili sklonila ruku ;)
Jednom je stajala kod stola iza naseg i ja sam se sasvim naslonila na stolicu i mojom glavnom dotakla njena ledja, morala je osetiti jer i ja sam osetila nju, nije se ni milimetar maknula.

Sve mi je to jako cudno...

I uvek se jako smeje kad ja nesto kazem...

Sad ce nazalost opet raspust :( ali bliza sam joj,s ve sam joj bliza. Mnogo mnogo bliza nego pre recimo 5 meseci

Sledeceg semestra imam opet predavanja kod nje. Tj do kraja studija, ako to hocu.
Znam da ako bude ista ce to sve biti jako komplikovano i bolje je zaboraviti to sve ali jednostavno ne mogu. Moram da vidim, iako rizikujem puno.

Ne rizikujem kod sebe nista, jer devojke vise nemam. ne zbog toga, raskinule smo vanredno ali stanujem jos kod nje...

Sad sam bome pisala jako dugo, ubicu vas ako niko ne odgovori ;)

:seljache:

ne onda :putnik: zauvek...

Laku Noc!
By жњ
uf hani, jebem mu misha... nadam se da ovo nije jos jedan klinacki fazon iako mi najvise mirise na to. videla sam ovu temu jos ranije a sad sam je procitala i CEO tvoj post sada, pazljivo i cini mi se sledece.

toliko si zatreskana u nju da ti svaki njen pogled deluje kao nabacivanje .da je neka riba iz X-a, ne bi joj ni prisla, sve ovo ti vise deluje kao neki izazov, luda mastarija... to sto pise samo tebi, a ne nikom vise, je iz razloga sto joj ti najvise poklanjas paznje te stoga u tebe ima najvise poverenja i smatra da ces ti postupiti najodgovornije.

ufffff, neam pojma... sve to sto si napisala je tako daleko i od obicnog poljupca, a o ostalim stvarima da ne pricamo... ako imas hrabrosti, budi direktna, flertuj sa njom pa vidi, mada imam utisak da "useres" svaki put kad je vidis i da ces tesko skupiti petlju ;) (svi smo prosli te faze u srednjoj)

ili kreni direktno, ili batali

vreme prolazi, a ono je najdragocenije! ko zna koliko si vec cicika mogla smotati do sada ;)

:kiss:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
(svi smo prosli te faze u srednjoj)
pa nisam vise u srednjoj nego studiram i imam 29 godina ;)

ili kreni direktno, ili batali
pa nije to bas tako lako, u zavisnom sam odnosu!

vreme prolazi, a ono je najdragocenije!
ma imam ja vremena koliko hoces a i strpljenja. to nije nikakav problem.

ko zna koliko si vec cicika mogla smotati do sada ;)
ma dosta meni nekih cicika. imala sam ciciku 7 godina, ne bi ja sad odma u neku vezu!!!

Inace, naravno je moguce da si u pravu, ali veruj mi ja nisam zaljubljena! Iako to mozda tako deluje preko interneta ;) Ja jesam zagledana, i jesam odusevljena njom i to sve, ali zaljubiti se tek mogu kad sam nekome bliza...

Tako da nemam one "rosane" naocare i vidim te neke poglede njene itd.
Ja se samo bojim da se ona "brani" i da je previse racionalna da bi od toga ikad bilo sta bilo...

Ali nemogu ja sad bas tako direktno. Treba tome vremena, da budem 100% sigurna da necu da padnem na nos!

Uglavnom, danas sam opet dobila Email od nje!

Cheers
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by GrMi_ZEka
nadam se da ovo nije jos jedan klinacki fazon iako mi najvise mirise na to.
Objasni mi ovo gore sad, ne kapiram???
By жњ
jooooj batali, sto me izanalizira tako po paragrafima? ne misljah nista lose... :zvezdice:
znam da bi ti sad najvise htela da ti kazem kako mislim da svi signali ukazuju na to da te ona jarko i zarko zeli ali da eto iz samo nekog njoj znanog razloga ne moze to isto da uradi! verovatno je i tako...
uf sto mesam nos u tudj ljubavni zivot! :zid:

forget it! od srca najiskrenije, stvarno sve najbolje zelim!
By жњ
uostalom, ako neko veruje u fatalnu ljubav... to sam ja! ;)
Korisnikov avatar
By tramp
CoB pa ti nam sad singlica ili sam ja nesto krivo procitala?
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by GrMi_ZEka
jooooj batali, sto me izanalizira tako po paragrafima? ne misljah nista lose... :zvezdice:
znam da bi ti sad najvise htela da ti kazem kako mislim da svi signali ukazuju na to da te ona jarko i zarko zeli ali da eto iz samo nekog njoj znanog razloga ne moze to isto da uradi! verovatno je i tako...
uf sto mesam nos u tudj ljubavni zivot! :zid:

forget it! od srca najiskrenije, stvarno sve najbolje zelim!
ma nemislim ni ja nista lose, nego mislim da si nesto pogresno shvatila.

da ja jos idem u srednju skolu ili kako?

ja samo hocu da kazem, da je sve stvarno tako bilo kako sam ja naspisala.
a napisala nisam sve, jer jedno vreme nisam uopste pisala.

hocu takodje da kazem da je sve moguce. zasto se verovatno niko ne bi cudio kad bi ja napisala da se muvam sa profesorom!

uglavnom kad sam imala 20 godina, smuvala sam se sa seficom gde sam radila, onako pored skole. zena 20 godina starija i udata...e sad verujte ili nemojte *haha*

PS zeko, nisam mislila da mislis nesto lose, ali mislim da vi to ipak ne mozete 100% da analizirate, jer nas niste videli,poglede i sve to sto ja primetim.

no videcemo.
samo se nadam da nije ono sto mislim da je, onda nece biti nista od toga :(
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by tramp
CoB pa ti nam sad singlica ili sam ja nesto krivo procitala?
ne nisi. jesam ali stanujem jos kod nje do daljnjeg. ma sva sam se nesto smotala u zadnje vreme, nemam pojma, i prcali smo i pricali nocima i dosle do zakljucka da je bolje tako...
Korisnikov avatar
By tramp
trampolizam dana:

seli se sto pre ako je to gotovo :egzorcist:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by tramp
trampolizam dana:

seli se sto pre ako je to gotovo :egzorcist:
pa nije to bas tako jednostavno. inace, nikom ne smeta sto je ovako. trenutno bre imam ispite i nemam vremena traziti stan na brzinu, necu u neku rupu. stan je dovoljno velik, dve etaze i tako...
stvarno nije problem, ustvari najbolje drugarice smo, za ceo zivot!!!

Kiss
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!