Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by devokICAMa ni zaljubljivanje generalno nema nikakve veze sa polom. Valjda se ljudi zaljubljuju u mentalni sklop osobe, u necije karakterne osobine, a ne u pol. Pol bi trebalo da bude nesto periferno kao sto je npr.boja kose, a zbog raznih predrasuda se upravo njemu pridaje prevelik znacaj. A 'jaci' i 'slabiji', pogotovu mentalno, naravno da nemaju nikakve veze sa polom, ali imaju veze sa podelom uloga, tj. sa pitanjem ne ko ce da bude musko a ko zensko nego sa tim ko ce da bude, recimo, aktivan ili dominantan ili nesto slicno, a ko pasivan. Rekoh vec, nemoguce je da dve osobe budu identicne. Kad smo vec kod toga, jel' ti vise volis da pijes koka-kolu sa pepsijem ili sa limunom?
Definitivno se slazem da je podela takvih uloga je besmislena, to da li je neko "jaci" ili "slabiji" , o cemu se ocigledno radi nema veze nikakve sa polom:hekla:
Originally posted by devokICAMa (zivot) nema pravila, eto i ja spadam u 'zenstvene' kako ti kazes, mada mi je taj izraz malo bljak (opet tipologije i mitologije LOL) i upravo zato me druge zenstvene devojke nikad nisu privlacile, nego samo butch-ice.
ja sam zenstvena i svidjaju mi se devojke razlicitih tipologija- extra fem ali moze da mi se i svidi devojka koja je prava "decka" ali to nema veze sa tim stim da nju kapiram kao "musko"![]()
Ma ni zaljubljivanje generalno nema nikakve veze sa polom. Valjda se ljudi zaljubljuju u mentalni sklop osobe, u necije karakterne osobine, a ne u pol. Pol bi trebalo da bude nesto periferno kao sto je npr.boja kose, a zbog raznih predrasuda se upravo njemu pridaje prevelik znacaj.lepo receno
Originally posted by MargoSlazem se u potpunosti:klap:
Pa nemam reci kako su mi glupa ta pitanja..![]()
Ne zelim i ne volim nikakvu "podelu uloga" niti u smislu sexa, niti u nekom drugom smislu. Nekad volim da se predam a nekada da ja vodim igru...stvar trenutka, zelje, maste...
Originally posted by NeodoljivaAjd baci u2u ....
pa koji je point biti lezbejka ako ce jedna od dve dame da glumi ulogu muskarca.........ja jesam dosta zensvena cak i previse.......ali to me i privlaci na drugim curama.........
Originally posted by waterlilyEvo, na ovom tvom avataru, desna je mushko, a leva zensko.
Originally posted by Acorn Girla sta je s principom homogamije?
Ipak se suprotnosti privlace...
Originally posted by Ivory_Ea sta je tebi jeftina kopija?
prvenstveno sam ja zena koja voli zene.. samim tim ne vidim svrhu biti sa zenom koja se trudi da bude kao muskarac.. jer da sam htela da budem sa muskarcem bila bih sa njim a ne sa njegovom jeftinom kopijom..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!