Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Kao i vecina, tako sam i ja imao svog zamisljenog princa kojeg sam cekao.
Kasno sam se upustio u ove "vode" pa sam propustio neke stvari. Medjutim, eto imao sam ubrzani kurs, usponi, padovi.. sl. Princ iz snova se nije pojavljivao. Upoznao sam mnoge likove, ali nisu bili ni primaci Mr Right-u.
Posle odredjenog vremena, stvari su se promijenile, da ne kazem da sam spustio kriterijume. :D
E da, sad me zanima da li se nekad sjetite svih onih likova koje ste odbili?
Da li vam je sad zao sto niste bili sa nekim od njih?
Ja se cesto sjetim i mislim da sam propustio neke dobre prilike. Medjutim tad oni za mene nisu bili pravi.
By Simor
Znas kako kazu: za prosutim mlekom ne vredi plakati. Jos si mlad, i ne znam odakle potreba za ocajanjem. Pre ili kasnije ce se pojaviti "onaj pravi". U svakom slucaju, "kriterijume" ne treba spustati.
Korisnikov avatar
By Seaman
Godine prolaze, a ne bih volio da budem sam. Zbog toga spustam kriterijume. I Dina me kritikuje. :)
By Simor
Najmanji je problem da nadjes nekoga samo zbog toga da ne budes sam. Nemoj da spustas kriterijume, i pre ili kasnije ce naici neko ko ti bas odgovara. 'Ajde momcino, glavu gore. :kiss:
By Markky
de de evo ti jedan kapri ...here u go :sladoled: :cuddle:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne kvari mi temu. Mada priznajem da si me nasmijao. :)
Sladoled na temu Kafic Dina & Seaman. :kiss: :lizalica:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ima ih par zbog kojih mi je "žao"... To je pre ono u smislu "brate, kako sad dobro izgleda, a baš je bio ružan kad me muvao, nisam htela ni da ga pogledam". Površno, jbg. Ali, šta je - tu je. Više mi je žao što sam sa nekim stvarno predivnim personama ujebala odli?ne veze zbog nekih ljiga. Znaš, nešto za šta ne znam kako je moglo biti... i ne mogu da žalim, zar ne?
By Markky
zao mi je i sada...ali ne mogu vratiti sta je bilo

Bacam se u potragu za novim princom :zvezda: :love: :france:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jednom se pojavio taj crvic sumnje u meni, ali shkorpija je brzo reagovala te rastavila subjekat na atome i nashla nove nedostatke i ubrzo je jednoroshche opet galopiralo srecno :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Godine prolaze, a ne bih volio da budem sam. Zbog toga spustam kriterijume. I Dina me kritikuje. :)
Uh, kako me predstavlja... :tuc: :wink2:

Nisam te kritikovala, to je samo jedno od razmisljanja i kao sto znas mnogi nasi prijatelji tako razmisljaju... Kad ih vidim ne mislim uopste da im je lose sto su napravili kompromis, spustili kriterijume... kako god to zvali... Svaki covek je, medjutim, poseban i ja nisam mogla da napravim neke kompromise i manje od mojih prijateljica. Ali desi se da se osvrcem za sobom i razmisljam - pa zasto nisam... Meni je prvenstveno zao zbog dece. Secam se da si mi ti skoro rekao da ce mi kad ne budem mogla da ih imam biti zao i da sam ti ja rekla da mi je vec sada zao. Ali opet na kraju zakljucim da su moje odluke za mene bile ispravne...

Ne slazem se sa Simorom, ne mislim da ce se svakom pojaviti onaj pravi... mislim na one prave sa kojima planiramo da ostarimo, u mladosti (skoro) svi imamo neke prave koji odlutaju negde... a onda sa godinama sve je manje pravih koji su slobodni :wink2: Tako da mislim da covek treba da uzima tu samocu u obzir, kao i spustanje kriterijuma, mada naravno postoji i ona mogucnost da ce se prava osoba ipak pojaviti...Sve opet zavisi od osobe i sta joj je lakse/teze...
Korisnikov avatar
By zboO
nije mi zao.....zashto bi mi bilo zao..??...uvek ce biti ponuda, i uvek cesh neke od njih (aj da kazem vecinu, odbiti)....i DA najvaznije, kriterijume NIKADA nemoj spushati.....! ;) To je meni jednom rekla jedna draga osoba da treba da uradim, i skroooz me je razocharala u tom momentu, znam ko sam i znam sta zelim ( bez obzira da li to mogu imati ili ne)...ako ne mozesh imati osobu koju zelish (u datom momentu), to ne znachi da cesh vechno biti sam i jadan....pa da zato spushtash kriterijume....zajebi to....od toga slaba vajda....
Korisnikov avatar
By Kupper
Ja jesam propustio neke dobre prilike u ime ???? (ne znam ni sam) i zao mi je, ponekad jako zao.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by unic0rn
Jednom se pojavio taj crvic sumnje u meni, ali shkorpija je brzo reagovala te rastavila subjekat na atome i nashla nove nedostatke i ubrzo je jednoroshche opet galopiralo srecno :)
Mene moje peraje stalno vrate unazad, ali vaga postavi stvari na svoje mjesto. Uff te ribe. :)
Korisnikov avatar
By Seaman
I have lost my illusions... :lizalica:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Dina
Ali opet na kraju zakljucim da su moje odluke za mene bile ispravne...
Kao i ja. Mislim znaš ono: u?iniš, kaja?eš se, ne u?iniš kaja?eš se.

Dakle mnogi bi nam prebacili naknadnu pamet ali nije samo pamet ta koja odlu?uje, ne živimo u apstraktnom matemati?kom sistemu. Potpuno te razumem.
Korisnikov avatar
By Tot
Kao i vecina, tako sam i ja imao svog zamisljenog princa kojeg sam cekao.
Kasno sam se upustio u ove "vode" pa sam propustio neke stvari. Medjutim, eto imao sam ubrzani kurs, usponi, padovi.. sl. Princ iz snova se nije pojavljivao. Upoznao sam mnoge likove, ali nisu bili ni primaci Mr Right-u.
Posle odredjenog vremena, stvari su se promijenile, da ne kazem da sam spustio kriterijume. :D
E da, sad me zanima da li se nekad sjetite svih onih likova koje ste odbili?
Da li vam je sad zao sto niste bili sa nekim od njih?
Ja se cesto sjetim i mislim da sam propustio neke dobre prilike. Medjutim tad oni za mene nisu bili pravi.
Da li se setim..? To sam gore rekao Dini.

Ne znam šta su to kriterijumi...to je veoma razli?ito za svakog od nas...pa bi se moglo ispostaviti da ne pri?amo o istim stvarima. Možda se radi o tome kakva to o?ekivanja imaš i kre?eš u nešto...da li tvoj potencijalni partner ima ista ta o?ekivanja..naravno da bi znao šta možeš od nekog o?ekivati moraš znati s kiim imaš posla. S ljudima je ?esto dobro nemati posla pa bi se mogao iznenaditi koliko toga nisi propustio.

Kao što je rekao Du?i?: Sve što volimo stvorili smo sami. Ali iz toga ne izvodim negativan zaklju?ak; nije mi žao mojih ljubavi i kada nije bilo uzvra?eno. Ve? sam rekao u jednoj temi: Niko nije DUŽAN tebe(mene) da voli. Živimo u svetu ?ija je formula: borba za opstanak i nešto malo romantike...onda ljudi u to nešto malo romantike o?ekuju da ?e im se pojaviti nebeska ljubav. Ne možeš da zasadiš tikvu a da o?ekuješ da izraste paradajz.

Smatram da ?inom svoje pažnje i samom percepcijom mogu da menjam, preobražavam onoga koga volim. "Stvari imaju onakvo zna?enje kakvo im da naša duša". Tu se ne radi o idealizaciji ve? o rekreiranju tvog subjekta(onoga koga voliš): smatram ako ve?im delom vidiš u njemu dobro, pospeši?eš da postane dobar više nego što jeste.

Naravno potrebna je osnova: ako postoje elementi da nekoga volim onda ?u ceniti i time razvijati te dobre karakteristike. Naravno sve vreme ?u biti svestan i negativnih.

To bi bio neki kompromis izmeðu idealne(nebeske, nama teško dostupne) i stvarne ljubavi.

Mislim da j to vredi pokušati ali ne sa bilo kim.

Želim ti sre?u.
Korisnikov avatar
By Seaman
Kada govorim o kriterijumima onda se to najvise odnosi na izgled. Jednostavno mi je tesko da budem sa nekim momkom koji me nije dovoljno fizicki privukao bez obzira na sve njegove unutrasnje kvalitete. Pokusavam to da prevazidjem, ali tesko mi ide. Mozda sam napravio jedan mali pomak po tom pitanju, mada nisam siguran da li je to pametno. :neznam:
Pogodio si me sa Ducicem ,moji omiljeni stihovi...
Sto se tice ovog drugog dijela u potpunosti se slazem sa tobom.
Hvala! ;)
Korisnikov avatar
By Val
Ne, nije mi zao. U stvari, kako da zalim za necim, gde pojma nemam kako bi mi bilo u toj vezi...?

Ko zna, za sta je sve to bilo dobro. :kada:
By Simor
Originally posted by Tot

Niko nije DUŽAN tebe(mene) da voli.
Meni je trebalo vremena da shvatim ovo pravilo. I sada je mnogo lakse, kada sam ga prihvatio. Koliko god ja zeleo da me voli onaj koga ja volim, taj neko svakako nije duzan da tu ljubav uzvrati.

Sto se tice kriterijuma o kojima Seaman govori, ne sporim vaznost fizicke privlacnosti, ali meni to nije bitna stvar. Mozda i zbog iskustva. Imao sam decka koji je izgledao kao Apolon Belvederski, ali je bio glup kao k...c (onako kako to vec znaju da budu ljudi koji su inteligentni, ali prazni). Mozes mesec-dva-tri da se zanosis necijom lepom guzom, ili lepim telom ili lepim licem, ili lepim-vec-nekim-organom, ali ako iza toga nema nista vise od toga, onda mi, brate, covek ne treba ni za komsiju, a kamoli za decka.
By Ахасвер
Ja jedino žalim što sam nekim ljigama uopšte dao šansu. Samo da me upoznaju, a kamoli nešto više.
Korisnikov avatar
By Draco
Ma, ja sam sva naopaka. Meni je zao sto sam sa nekim ljudima bila. A to da sam nekoga propustila.. pa, nisam. Svako ko me privukao je dobio sansu <makar da udje u moj zivot as poznanik>, sad, kako bi uopste mogao da bude pravi neko ko me nije privukao @ all?

..i jos jedan dokaz da nisam propustila nista je taj da je prava osoba trenutno <i nadam se zauvek> pored mene..
Korisnikov avatar
By EYA
niceg mi zao nije. nista ne bih uradila drugacije neg' sto jesam... jer sad ne bih bila ovde.
kriterijumi !?
hmm... :misli: jel to ima neke veze sa sujetom :nerd:
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste, za neke stvari mi jeste zao.

Ko zna medjutim kakva bi situacija bila u toj drugoj varijanti.
Sve sto mi se dogodilo mi je pomoglo kasnije.

Slazem se da ono sto nas ne ubije-ojaca nas.

"Rekordnu cenu je dostigla jedna stolica na kojoj je bilo Marsovo dupe, prodata anonimnom kolekcionaru iz Japana."
http://search.sothebys.com/
Korisnikov avatar
By tramp
ja ljude ne gledam kao "kriterijume" ako me privuku privukli su me ako ne nisu - to sto sam odbila neke koje bi drugi smatrali pozeljnima mi nije zao

ono cega mi bude zao su veze koje su imale sansu ali su se iz raznih razloga razlupale ...
Korisnikov avatar
By Escobar
Mislim da sa svojih 19 (za par dana) nisam objektivan da kazem ko i shta je to do sada bilo pravo a shta ne...Za sada mislim da relativno dobro vladam situacijom, tj da manje-vishe uspem da procenim shta i od koga zapravo zelim....Nisam se pokajao ni zbog jednog dechka sa kojim sam do sada bio, a oni koji su odbijeni....Mislim da su imali debele razloge za to, obzirom da se trudim da u zivotu svakom, ma koliko on to ne zasluzio u startu, dam shansicu, koja ce mozda da promeni sliku o svemu....Znachi, nije mi zao.....

Svakako da je ljudski greshiti, pa pustimo da vreme kaze svoje...

A ono shto je do sada vredelo nauchiti je da ne smesh da oklevash. Ni u ljubavi ni u...ma zivotu uopshte.......:sigh:
By Acorn Girl
Ako je sve sto se desilo neizbezno vodilo ka sadasnjem trenutku i ako je ovaj trenutak rezultat svih predjasnjih okolnosti, onda ne zalim ama bas nizacim. :lizalica:
Korisnikov avatar
By spliff
no regrets whatsoever....
By mangas
koliko je neko "pravi" zavisi samo od tebe! sve shto treba da uradish je da nauchish da ga tako sHvatish! ;)

:kiss:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Nije mi zao. Da je trebalo da se dogodi, dogodilo bi se.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!