Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Treneri vode?ih evropskih klubova, iako su manje-više njihove ekipe ostvarile pozitivne rezultate, prili?no su nezadovoljni posle drugog kola Lige šampiona.
- I pored toga što nije mala stvar Liverpulu u gostima uzeti bod, ne mogu biti 100 odsto zadovoljan - re?i su trenera ?elzija Žozea Murinja, posle "enfildskih" 0:0. - Oba tima su podjednako želela pobedu, a niko nije hteo da rizikuje.

Trener "crvenih" Rafael Benitez je, pored kritikovanja svog tima, imao šta da kaže i o italijanskom sudiji Masimo de Santisu:
- Iako smo nametnuli jak tempo, ostvarivali presing po celom terenu, jedino je Piter Krau? odigrao za najvišu ocenu. Mada, s druge strane, kada Vilijam Galas mrtav-ladan odigra rukom u svom šesnaestercu, a sudija ništa ne svira, onda i nemam pravo da mnogo kritikujem moje igra?e.

Real je na svom "Santijago Bernabeuu" do prve ovogodišnje pobede u elitnom takmi?enju, protiv Olimpijakosa, došao tek u poslednjim minutama me?a.
- Kada od milion šansi iskoristite samo dve, a pozitivan rezultat vam visi u vazduhu do pred sam kraj me?a, onda sigurno ne?ete sre?ni i sa osmehom napustiti teren. Mnogo smo se igrali sa živcima naših navija?a - zaklju?io je trener "kraljevskog kluba" Vanderlej Luksemburgo
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Kapiten Reala Raul Gonzales postigao je u me?u protiv Olimpijakosa svoj 50. gol u Ligi šampiona, ?ime je za jedan gol pretekao legendarnog Alfreda di Stefana. Ina?e, španski reprezentativac je na 390 utakmica u Primeri postigao 178 golova, dok je za reprezentaciju na 88 me?eva 42 puta bio strelac.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pored toga što je velikim preokretom na "Dragao" stadionu Portu oduzela tri boda, Artmedija je portugalskoj ekipi uspela i da pokvari slavlje - 112. roðendana. Podsetimo, Porto je u 39. minutu imao prednost od 2:0, ali su Petraš, na samom kraju prvog, a Kozak i Borbeli u drugom poluvremenu, kao u Hi?kokovom filmu, doneli preokret.
- Mi smo mali klub iz male zemlje, ali sa velikim srcem - bile su prve re?i, posle prve pobede u Ligi šampiona, trenera Artmedije Vladimira Vajsa - Iskreno, pitanje je kako bi se me? završio da prvi gol nismo dali pre kraja prvog poluvremena.
Na drugoj strani, holandski stru?njak na ?elu Porta Koa Adrijanese svu krivicu zbog propalog roðendanskog slavlja preuzeo je na sebe.
- Odgovornost je samo moja. Posle dva gola prednosti sam pomislio da je sve rešeno i što je najgore to sam preneo na igra?e. Ose?am se posramljeno što je Porto izgubio na svoj roðendan - zaklju?io je Adrijanese.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Bas je trulo za Porto... :(
Murinjo je cudo....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Utakmicama tre?eg kola u grupama A, B, C i D sutra ?e se nastaviti fudbalska Liga evropskih šampiona, a najzanimljivije ?e biti u Minhenu gde ?e Bajern ugostiti torinski Juventus.

Bajern i Juventus trenutno dele prvo mesto na tabeli grupe A sa maksimalnim u?inkom u dva odigrana kola.

Juventus je, ipak, u blagoj prednosti, pošto se nalazi u odli?noj formi i pobedio je na devet uvodnih utakmica ove sezone, sedam u Seriji A i dve u Ligi šampiona. Bajern i Juventus su se u Ligi šampiona sastali i prošle sezone, a oba puta bolji su bili Italijani.

Drugi me? grupe A igra?e be?ki Rapid i gostuju?i Briž. Vode?i tim na tabeli grupe B Arsenal putova?e na megdan Sparti, a pobeda bi u?vrstila engleski tim na liderskoj poziciji.

'Topdžije' ?e u Pragu igrati bez povredjenih Fredija Ljunberga, Ešlija Kola, Aleksandra Hleba i Sola Kempbela, ali trenera Arsena Vengera sigurno raduje povratak kapitena Tijerija Anrija, bez koga Arsenal jednostavno ne li?i na sebe.

Debitanti u elitnom evropskom takmi?enju, fudbaleri švajcarskog Tuna, gostova?e Ajaksu u Amsterdamu. Ajaks je pre 10 godina, kada se Tun takmi?io u tre?oj ligi Švajcarske, bio prvak Evrope. Ipak, vremena se menjaju. Tun je u prvom kolu izgubio od Arsenala pošto je primio gol u sudijskoj nadoknadi, dok je u drugom me?u takmi?enja savladao prašku Spartu. Ajaks je posle dva odigrana kola osvojio samo bod, a timu ne ide najbolje ni u nacionalnom prvenstvu.

U grupi C, aktuelni šampion Španije Barselona gostova?e Panatinaikosu u pokušaju da zabeleži i tre?u pobedu u Ligi šampiona i time se zna?ajno približi plasmanu u narednu rundu takmi?enja.

Udineze ?e u drugoj utakmici grupe ugostiti lidere na tabeli nema?ke Bundeslige, fudbalere Verdera iz Bremena.

Nema?ki tim u Ligi šampiona još traži svoju igru i u prva dva kola oba puta je poražen.

Man?ester junajted ?e do?ekati Lil u derbiju grupe D, a pobeda je engleskom timu potrebna kako bi se zadržao na ?elnoj poziciji na tabeli. Viljareal i Benfika sasta?e se u drugom duelu grupe.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pocelo drugo poluvreme meceva lige sampiona....
Trenutni rezultati:

Bayern-Juventus 2:0 Prenos na B92
Rapid-Klub Briz 0:0
Ajax-Thun 1:0
Sparta-Arsenal 0:1
Panatinaikos-Barselona 0:0
Udineze-Verder 0:0
Mancester-Lil 0:0
Viljareal-Benfika 0:0
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper

Gledamo Celzi-Betis (bolje Anderleht-Liverpul ili Milan-PSV pa cak i Real-Rozenborg). Bice dosadno (mislim na to ko ce da pobedi).
Sta rece? Kako moze tekma Celsija da bude dosadna?! :D
Elem postovani gledaoci, gledajte kako to rade majstori! :zvezdas: :love:
Korisnikov avatar
By Kupper
Dosadna sto se reza tice (ishoda). Mada....nikad se ne zna. Wtg Betis:D
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa gde ovo ima? Betis bolji, Chelsey vodi !
Korisnikov avatar
By Kupper
Ljudi....Porto vodi protiv Intera sa 2-0, Liverpul u gostima 0-1 i :up:Real gubi kod kuce od Rozenborga 0-1.

A Tromzo, kod koga ide Zvezda, nedavno pobedila Rozenborg. Toliko o nasoj 'lakoj' grupi.
Korisnikov avatar
By Kupper
Dobro, Celzi je mnogo bolji u II poluvremenu, real sad vodi 3-1.....
Korisnikov avatar
By zboO
a inter??? Igra li onaj krzzljavi Stankovic ( ma vojim ja njega)??!!
Korisnikov avatar
By Kupper
Inter izgubio 2-0 :yay: od Porta u gostima.
Korisnikov avatar
By Kupper
Fenerbahce-Salke 3-3
Milan-PSV 0-0 (boooring)
Lion-Oplimpijakos 1-0
Real-Rozenborg 4-1 (iz 2 u 1)
Anderleht-Liverpul 0-1 :up:
Celzi-Betis 4-0 (ocekivano)
Porto-Inter2-0 :up:
Rendzers-Petrzalka0-0 (bravo za ove sto izbacise Partizan)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Evo poklonio sam se Anriju....
Vidi temu dole...:D
Korisnikov avatar
By Kupper
Upropascenu, ogadjenu....
Korisnikov avatar
By Kupper
4. kolo, 1. dan:

Betis-Celzi 1-0 (falim te Boze)
Inter-Porto 21 (0-1)
Liverpul-Anderleht 3-0
PSV-Milan 1-0 :up:
Petrzalka-Rendzers 2-2 (bravo za Art Mediju)
Rozenborg-Real 0-2
Salke-Fenerbahce 2-0

To be continued tomorrow.
Korisnikov avatar
By Kupper
4. kolo, 2. dan:

Lil-Mancester 1-0 :(
Benfika-Viljareal 0-1 :up:
Tun-Ajaks 2-4
Werder-Udineze 4-3
Juventus-Bajern 2-1
Barselona-Panatenaikos 5-0
Arsenal-Sparta 3-0
Briz-Rapid 3-2

I jedna temica vise za DIP:

Liverpool's Momo Sissoko wants UEFA to throw the book at Anderlecht's Nenad Jestrovic after alleged racist abuse in the 3-0 win on Tuesday.

http://www.eurosport.com/home/pages/v4/ ... 5392.shtml
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I tako, Kupper se obradovao Betisu, a sutradan smorio sa Manchesterom... :P :lol:
Btw. Gledao sam snimak Barse....Sine izreshetali su Grke, a kako su igrali moglo je biti bar 10:0!
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne mogu sad da ti repliciram, moram jos da se radujem sto si tu:)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ne mogu sad da ti repliciram, moram jos da se radujem sto si tu:)
Samo za tebe:
Slika

Morao sam, posto znam koliko ga volis! :P :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Lep covek. Ko je to?:smokin:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Lep covek. Ko je to? :smokin:
Neko ko mnogo voli "topdzije"! :P :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Sala. Propade Porto zarad Abramovica & mafije.

:P tebi.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U utorak ?e utakmicama šestog kola biti okon?ana prva faza Lige šampiona u grupama E, F, G i H.

Kada je re? o grupi E, u kojoj ?e snage odmeriti vode?i tandem AC Milan i Šalke, svoju šansu iz prikrajka vreba PSV Ajnndhoven koji bi sa tre?eg mogao i do prvog mesta ukoliko rivali u Milanu podele plen, a Holanðani savladaju poslednji Fenerbah?e. "Roso-nerima" odgovara i svaki remi do 4 postignuta pogotka, a ukoliko pogodaka u nerešenom ishodu bude više Šalke ?e imati bolji kona?ni skor od vice-šampiona Evrope.

Kona?ni poredak je ve? sada poznat u grupi F, u kojoj su Lion i Real obezbedili prolazak dalje, što važi i za dva engleska tima u grupi G. U njoj Liverpul sa bodom prednosti u odnosu na ?elsi gostuje aktuelnom prvaku Engleske , dok ?e Betis kao tre?i svakako u Kup UEFA.

U grupi H, u kojoj je Inter naših Stankovi?a i Mihajlovi?a ubedljivo prvi, za poziciju broj dva konkurišu svi ostali timovi, a najbolju "startnu" poziciju ima Glazgov Rendžers koji ?e pred svojim navija?ima, sa bodom prednosti u odnosu na Artmediju i dva u odnosu na Porto, do?ekati upravo vode?i ali i briga rastere?eni klub iz Italije.

Raspored utakmica za utorak:

Grupa E:
20:45h AC Milan - Šalke
20:45h PSV Ajndhoven - Fenerbah?e
Tabela: AC Milan i Šalko po 8 bodova, PSV 7, Fenerbah?e 4

Grupa F:
20:45h Lion - Rozenborg
20:45h Olimpijakos - Real Madrid
Tabela: Lion 13, Real 10, Rozenborg 4, Olimpijakos 1

Grupa G:
20:45h ?elsi - Liverpul
20:45h Betis - Anderleht
Tabela: Liverpul 11, ?elsi 10, Betis 7, Anderleht 0

Grupa H:
20:45h Artmedija - Porto
20:45h Glazgov Rendžers - Inter
Tabela: Inter 12, Rendžers 6, Artmedija 5, Porto 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!