Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Svakako, citiram ga u sebi, parafrazirm...otkrivam njegov pogled na stvari u svom vremenu.
Korisnikov avatar
By Myself
Da...ok, ali da li pocinjes da razmisljas kao on, da bi, recimo, jednog dana poceo da citas nesto drugo (nekog drugog) i ta ti knjiga "negirala" prethodnu, jer (opet recimo) ima totalno drugaciju postavku?

Ili, citam recimo Pabla Nerudu i kazem sebi, ovaj covek misli, oseca i govori kao ja. Onda procitam kritiku i ustuknem, jer mi "logicno" pokaze sopstvenu zanesenost istim. (ovo se ne odnosi na P.Nerudu jer njega bas volim uprkos kritikama - dala sam primer).

Po ovome ispada, da imam misljenje kao pisac kako procitam koju knjigu, a nemam.... imam neko svoje obogaceno procitanim.

Ali u tom trenutku zanesenosti necijim delom, ja stvarno mislim kao pisac istog.

Sada sam procitala sta sam napisala i ni meni nije jasno sta sam 'tela da kazem. :puzzle:
Bolje da se odjavim.
Korisnikov avatar
By ciceron
Ne.
Valjda sam suvise jaka licnost da na moje razmisljanje ne mogu da uticu filozofije drugih ljudi.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ej, nemoj da se odjavljuješ, to je normalno da ti pisci deluju sugestivno, ako su dobri onda se to i o?ekuje :)

Nije mi se dugo dešavalo ali se?am se, ja mislim da je to najlepše što možeš da otkriješ dok ?itaš -- da odstojiš od sopstvene mentalne/emocionalne/duhovne rutine i razmišljaš kao neko drugi. Sjajno je kad tekst uspe da izazove tu distancu od samog sebe, samo vremenom sve mi se reðe dešava, mnogo knjiga mi je postalo "deža vu ve? viðeno" (što rekla Kleopatra), ili možda imam premalo vremena/volje/živaca da se prepustim nekom piscu... :(
By Ulix
Pa to je pravilo igre, zar ne?
Korisnikov avatar
By Dina
Meni se to redovno desava... Npr. ono sto citam deluje na jedan deo moje licnosti pa mogu da `aktiviram`taj deo licnosti i razmisljam u celini tako u tom trenutku, kad citam nesto drugo opet se desava isto sa nekim drugim delom...
Korisnikov avatar
By Mars
Mozda neki uticu na nacin mog izrazavanja, nesto sto (opet mozda) lici na njihov stil....
Ali bas da mislim kao Andric i Markes i Kami...

A nije da ne bi bilo lepo....

Osetite razliku - Marsovo dupe
http://www.style.com/
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Myself
Da li vam se desavalo da kada citate nekog pisca pocnete da mislite kao on?
Joj meni, ju?e sam ponovo krenuo da ?itam "?udan dogaðaj sa psom u neko doba no?i" i posle toga sam krenuo da razmišljam u duga?kim re?enicama sa obrazloženjima svakog postupka (kao kad sam u školi pisao pismene iz srpskog, jer odrasli ne umeju da shvate metaforu i maštu, nego moraš dodatno da im objašnjavaš šta si izmaštao a šta je stvarno, da ne bi pomislili kako TI ne znaš razliku i onda ti postavljali glupa pitanja... a ina?e ve?inom su mislili kako sam izmaštao sve one egzoti?ne životinjke iz enciklopedija)
Sad jeste da ja to tako pišem, ali bar sam do sada razmišljao u kratkim crtama...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!