Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Kad sam gladan - vrime je za jesti; kad sam pospan vrime je za i? le?... Jednostavan a koristan kalendar... :zvezda:
Korisnikov avatar
By gari
Zato što smo zaostali 13 vekova za normalnim svetom, eto zato. Tvrdoglavost nikome nije donelo dobro, pa tako ne?e ni nama. Mi sve radimo sa zakašnjenjem pa i onda naopako. Osim nas, Rusa i valjda neke Jerusalimske crkve niko više ne koristi julijanski kalendar. Prosto je neverovatno da treba nekima u SPC da shvate da Rimske imperije više nema, baš kao što neki još nisu shvatili ni da Tita više nema, ni SSSR-a, ni Staljina, ni komunista, ni ?etnika...Nisam pametan...
:jutro:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ufff što ne volim januar... potpuna hibernacija, zbog razlike u kalendaru prakti?no svake nedelje ide praznik od po tri dana plus tri dana za trežnjenje i povra?anje, sve stoji od Nove godine do posle Sv. Jovana... a onda se treba vratiti u život, a zima, a mrazevi... mrzim januar. :(
Korisnikov avatar
By gari
Uopšteno gledano, ne volim praznike. Tada mi se navuku svi oni koje ne volim da vidim i pozvani i nepozvani. Valjda smatraju da kada je praznik dozvoljeno je dolaziti i nepozvan. Pa onda svi ti lažni izlivi pozitivnih ose?anja: Te sre?na Nova...Te sre?an Boži?...Te sre?na srpska Nova godina,..da poludiš...A zima, a dosadno, a na TV sve isti programi, pa reprize repriza reprize novogodišnjeg programa, koji ne može da se gleda ni nerepriziran. Da ukinu BAR jednu Novu godinu?
:bic:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!