Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Nakon što je ju?er bila zadnja epizoda Otpisanih, gdje je Stevo Žigon jadno zaginuo, a pokojni Ljuba Tadi? izljevao heteronormativni partizanski šarm prema drugarici Mariji što je lepa, zapo?ela je nova stara serija u kojoj je jedan dio ekipe otpisanih, sa Prletom na ?elu, diplomirao psihologiju (Prle posto Zec :D ) i posvetio se odgojnom popravljanju mlaðih i starijih maloljetnika u Sivom domu. Kada je bila tek snimljena i prikazivana seriju nisam mogo gledati koliko mu?na bijaše. Sada sam odlu?io grešku ispraviti.
Sje?ate li se te serije? Jeli bila dobra? Ima li gayiš scenica? Mislim, s obzirom da je rije? o zatvorskoj tematici, jelte... :blush:
Korisnikov avatar
By Kupper
Bila je ocajna. Ali i nova te, zato, i zanimljiva. Nista vise.

Shojka (Zoran Cvijanovic) je bio jedini vredan gledanja serije.
Korisnikov avatar
By 2kune
Onom novom ?elavom psiholog je reko da u sivom domu ima mnooogo zvezdaša. :smeh:
Korisnikov avatar
By Kupper
Da. OK, moj 'dojam' nista ne mora da znaci. Verujem da se vecini dopadala.

Btw, zvezdasa ima svuda.
Korisnikov avatar
By ...
Moja je majka radila u jednom od "sivih domova", pa smo tamo u samom domu imali stan i tamo sam odrastao. Verovatno zbog toga mi je i pesma ostala jako draga. Evo je, za one koji bi da se sete:

Sve sto zelim u ovom trenutku
idi, idi iz zivota moga,
srce mi je izgorelo moje,
a dusa je ostala bez svoga.

Ne, necu plakati,
srce mi je puno radosti,
ne, necu plakati,
srce mi je puno radosti.

Veselo mi s tobom nekad bese
a sad je sa neba zvezda pala
sad mi osta samo bleda slika
sto mi tvoja sestra jednom dala.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Kupper
Btw, zvezdasa ima svuda.
Da, ali je psiholog partizanovac. :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ...
Moja je majka radila u jednom od "sivih domova", pa smo tamo u samom domu imali stan i tamo sam odrastao. Verovatno zbog toga mi je i pesma ostala jako draga. Evo je, za one koji bi da se sete:

idi, idi iz zivota moga,

Ne, necu plakati,
srce mi je puno radosti,
ne, necu plakati,
srce mi je puno radosti.

Veselo mi s tobom nekad bese
a sad je sa neba zvezda pala
sad mi osta samo bleda slika
sto mi tvoja sestra jednom dala.
Nekad se plakalo uz tu pesmu, cesto bez nekog razloga. Molovi valjda razbijaju.....
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by 2kune
Sje?ate li se te serije? Jeli bila dobra? Ima li gayiš scenica? Mislim, s obzirom da je rije? o zatvorskoj tematici, jelte... :blush:
Bio sam tako mali kada se to emitovalo da ne verujem da bih prepoznao gejiš scenicu da je vidim... ali ne verujem...

se?am se epizode u kojoj nekoj devojci bacaju psa kroz prozor (malog koker španijela, ako se dobro se?am); e to mi je bila prava no?na mora posle.

isto se se?am dela u kome svi beže preko ži?ane ograde pa i neki de?ko kome je ostalo tipa nedelju dana da ga puste. Oni ih sve pohvataju na ogradi i odrede još X dana zatvora, a njegova devojka ostaje da ?eka; debil je mogao da izadje kroz nedelju dana...

U to doba mi serija nije bila nikakva, jer kao dobro dete iz nižih razreda nisam mogao da se poistovetim ni sa jednim likom.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by ...
idi, idi iz zivota moga,

Ne, necu plakati,
srce mi je puno radosti,
ne, necu plakati,
srce mi je puno radosti.
Ne bih da offtopicujem, ali ovaj deo sam pevušio nekoliko nedelja po položenom ispitu iz biohemije, dok mi se mozak nije malo pro?istio od nabuba?enog gradiva... ?ak sam razmišljao da pozovem radio i posvetim pesmu tom profesoru, ali nisam imao snage...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ja sam bio jako mali kad se ta serija prikazivala...
Jedva da se uopste secam o cemu se tu radilo...
Ali i tad mi nikako nisu bili simpaticni svi oni panduri, vaspitaci, cuvari...

Na kom kanalu se sad emituje?
Bas bi je pogledao...
Korisnikov avatar
By Mars
Verovatno postoji, ali trenutno ne mogu da se setim nijedne pesme koja mi je vise isla na qrac od te iz serije.

Deca vole krompirice i sladoled, a odrasli - Marsovo dupe!
http://men.style.com/
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Dr. M
Na kom kanalu se sad emituje?
Bas bi je pogledao...
STV, lokalna splitska televizija, sorry...
Korisnikov avatar
By Galateja
Nedavno sam odgledala (ponovo) svih 12 epizoda u 2 dana. Meni se ta serija jako svidja. Narocito mi je dobro sto se likovi prikazuju iz raznih uglova, tj. nisu crno-beli. Pored 'Otvorenih vrata' ovo mi je jedna od boljih domacih serija.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by 2kune
Nakon što je ju?er bila zadnja epizoda Otpisanih, gdje je Stevo Žigon jadno zaginuo, a pokojni Ljuba Tadi? izljevao heteronormativni partizanski šarm prema drugarici Mariji što je lepa,..............
U medjuvremenu, i Stevo Zigon je postao pokojni.

:no:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!